MEN'S GUIDE

Aν έχεις $50.000 μπορείς να αποκτήσεις ένα σπάνιο ζευγάρι sneakers του Michael Jordan

O Michael Jordan ακόμα και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ενώ διαχρονική αξία έχουν πλέον αποκτήσει και τα αθλητικά παπούτσια Air Jordan της Nike.

Και όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες παραλλαγές του κλασικού πλέον αθλητικού παπουτσιού Air Jordan της Nike, αλλά τώρα στο ebay πωλείται ένα εξαιρετικά σπάνιο τέτοιο παπούτσι.


Πρόκειται για το Air Jordan 1, ένα εξαιρετικά σπάνιο αθλητικό παπούτσι με τεράστια ιστορία, αφού πιθανά είναι το πρώτο παπούτσι που σχεδιάστηκε για (και πιθανά φορέθηκε από) τον ίδιο τον Michael Jordan.


Το συγκεκριμένο ζευγάρι εικάζεται πως βρέθηκε στα γραφεία του πρακτορείου ProServ, το οποίο είχε μεσολαβήσει για να κλείσει ο Michael Jordan τη συμφωνία με τη Nike το 1984 και είναι στο μέγεθος που φορούσε ο Michael Jordan.


Το εν λόγω παπούτσι αποτελεί μέρος της πρώτης παρτίδας με τα γνωστά sneakers που σχεδιάστηκαν για τον άσσο των γηπέδων και κυκλοφόρησαν το Νοέμβριο του 1984, άρα (ούτως ή άλλως) μιλάμε για ένα παπούτσι με μεγάλη συλλεκτική αξία ακόμα και αν δεν το φόρεσε ο ίδιος ο Michael.


Φυσικά η τιμή του είναι απαγορευτική για πολλούς αφού αγγίζει τα 50.000 δολάρια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!