GOSSIP

O Rob Lowe κυνηγάει φαντάσματα και εξωγήινους

Στα 53 του χρόνια ο διάσημος ηθοποιός Rob Lowe αποκάλυψε πως κυνηγά φαντάσματα και αναζητά εξωγήινους στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε και επίσημα πως σύντομα ξεκινά η τηλεοπτική reality σειρά The Lowe Files, που θα θυμίζει ένα συνδυασμό της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς X Files με τα reality shows με celebrities.


Συγκεκριμένα στο νέο τηλεοπτικό reality, η κάμερα θα παρακολουθεί τον 53χρονο Rob Lowe και τους δυο του γιους (τον 23χρονο Matthew και τον 21χρονο John Owen). Όλοι μαζί οι άνδρες της οικογένειας Lowe θα ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία στις ΗΠΑ, για να μελετήσουν μεταφυσικά φαινόμενα, ιστορίες για φαντάσματα και εξωγήινους και παράλληλα θα επικοινωνούν με ειδικούς και επιστήμονες που θα δίνουν τη δική τους ερμηνεία για τα "μυστήρια". 


To "The Lowe Files" αναμένεται να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα φέτος το καλοκαίρι και όπως αναφέρει το Variety σε κάποια από τα επεισόδια ο διάσημος ηθοποιός και οι γιοι του θα προσπαθήσουν, μεταξύ άλλων, να αποκαλύψουν τα μυστήρια σχετικά με μια υποβρύχια βάση εξωγήινων στο Μαλιμπού αλλά και με ένα στοιχειωμένο, εγκαταλειμμένο, αναμορφωτήριο ανήλικων αγοριών στο Σακραμέντο.


Πάντως το μεγαλύτερο μυστήριο από όλα παραμένει το πώς καταφέρνει ο Rob Lowe και παραμένει αγέραστος! 

 

Ο διάσημος ηθοποιός και οι γιοι του

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!