GOSSIP

Η στιγμή που ο γιατρός του Kanye West τηλεφώνησε στην αστυνομία [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε το ηχητικό ντοκουμέντο από την τηλεφωνική κλήση στην Άμεσο Δράση που οδήγησε στη νοσηλεία του Kanye West διαλύοντας οποιαδήποτε αμφιβολία πως επρόκειτο για ένα σοβαρό ψυχωσικό επεισόδιο.

Θυμίζουμε πως ο σύζυγος της Kim Kardashian από τις 21 Νοεμβρίου νοσηλεύονταν σε ψυχιατρική κλινική στο ιατρικό κέντρο του UCLA στο Λος Άντζελες και μόλις χθες πήρε εξιτήριο.
Όλο αυτό το διάστημα επίσημα δεν ανακοινώθηκε η αιτία για την οποία νοσηλεύτηκε ο διάσημος ράπερ και πηγές του φιλικού του κύκλου και οι μάνατζέρ του έκαναν μονο διαρροές και μιλούσαν απλά για "υπερκόπωση" και "έντονο στρες"  και κάποιοι έκαναν λόγο για "κατάθλιψη".
Τώρα όμως επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρό ψυχωσικό επεισόδιο που οδήγησε στη νοσηλεία του ράπερ.
Το ΤΜΖ δημοσίευσε το ηχητικό ντοκουμέντο της τηλεφωνικής κλήσης που έκανε ο ίδιος ο προσωπικός γιατρός του Kanye, o Dr. Michael Farzam, στην Άμεσο Δράση (911) στις 21 Νοεμβρίου.
Ο γιατρός ακούγεται καθαρά να ζητά εκτός από περιπολικό να στείλουν και ασθενοφόρο και να τονίζει πως ο Kanye πρέπει να νοσηλευτεί γιατί είναι επικίνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό και για τους άλλους και ο υπάλληλος που απάντησε στην κλήση ακούγεται να λέει στον γιατρό να φροντίσει ο Kanye να μην έχει πρόσβαση σε όπλα ή οτιδήποτε άλλο εξίσου επικίνδυνο μέχρι να φτάσει η βοήθεια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!