ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββάτου 20 Αυγούστου 2016

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζουν για να βρεις τις κατάλληλες «απαντήσεις» σε ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου μπορεί να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση και προκειμένου να αποφύγεις «παρατράγουδα», καλό είναι να «κατεβάσεις» τους ρυθμούς σου. Επιπλέον, προνόησε για ενδεχόμενες «αβαρίες» ή προβλήματα στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας δεν ενδείκνυται για να «τρέξεις» μια νομική υπόθεση, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παρασκηνιακών ενεργειών από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Παρά τα όποια θετικά σημάδια, η ερωτική σου ζωή μπορεί να αποδειχθεί ένα «καράβι», δύσκολο να κυβερνηθεί, εξ αιτίας της πρόθεσης κάποιου/ας να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που τον/την βολεύει ή να παρέμβει «ωμά» στα προσωπικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή θορυβηθείς από την αυξανόμενη ροή των εξόδων σου ή από μια έκτακτη «ζημιά». Αν όμως δεν θες να «σε πάρουν από κάτω» οι εξελίξεις, θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων. Επιπλέον, φαίνεται να τίθεται θέμα εμπιστοσύνης με ένα φιλικό σου άτομο.

Ερωτικά 
Διαρκείς συναισθηματικές παλινδρομήσεις δεν σου επιτρέπουν να καταλήξεις στο τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά, ευτυχώς όμως με την συνδρομή της Αφροδίτης στην Παρθένο, μπορείς να «παίξεις» χωρίς ιδιαίτερο κόστος, αφήνοντας τις υποσχέσεις να… αιωρούνται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε θέλουν πολύ προσεκτικό/η στις κινήσεις και τους χειρισμούς σου, ιδιαίτερα στην περίπτωση όπου εμπλέκονται και άλλοι/ες ή έχεις την ευθύνη τους. Εκτός όμως από την αναγνώριση των δικών σου λαθών θα πρέπει κι εκείνοι/ες να καταλάβουν ότι δεν υποτάσσεσαι αμαχητί στις βουλές τους κι έχεις τον τρόπο ή τα μέσα να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες.

Ερωτικά
Ο Άρης σε πιέζει για να δράσεις «εδώ και τώρα» κι από την μια πλευρά μπορείς να έχεις μια «σπουδαία» κατάκτηση ή εμπειρία. Από την άλλη όμως, πρόσεξε μήπως «κάψεις» μια σχέση, που έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με την Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πιθανόν να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις στην δουλειά σου ή να χρειαστεί να μεριμνήσεις για ένα θέμα υγείας-διατροφής, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις. Ενδέχεται επίσης να θορυβηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, αν νιώσεις την ανάγκη να αθληθείς προσπάθησε να κινηθείς με μέτρο και πολύ περισσότερο να μην ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που δεν γνωρίζεις καλά.

Ερωτικά
Η «ολική επαναφορά» ενός προσώπου στην ζωή σου –και μάλιστα με κάπως επίμονο τρόπο- μπορεί να σε αναστατώσει, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση αλλά δες το σαν μια ευκαιρία να «κλείσει» το θέμα και να πάψουν να «αιωρούνται» κάποιες παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη σε πιέζουν να επικεντρωθείς στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά παρεξηγηθείς και το καλό που πας να κάνεις σου γυρίσει μπούμερανγκ. Παράλληλα, σε σχέση με τα οικονομικά σου φαίνεται πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθούν «άγονες».

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση που βρίσκονται τα πράγματα, η ερωτική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν, έχοντας μάλιστα και μια ανεξήγητη επιθετικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζουν για να βρεις τις κατάλληλες «απαντήσεις» σε ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική φόρμουλα ανάμεσα σε αυτά που επιβάλλεται να γίνουν και σε εκείνα που επιθυμείς. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να αναλωθείς σε «αψιμαχίες» ή συγκρούσεις. Παράλληλα, πρόσεξε για το ενδεχόμενο ζημιών ή ατυχημάτων σε κλειστούς χώρους.

Ερωτικά 
Ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος κάτι μάλιστα που μπορείς να χαρείς, χωρίς να δεσμευτείς Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, προσανατολίσου σε ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και κάποιου είδους επαγγελματική σχέση ή συναλλαγή.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες που θα σε εκνευρίσουν! Τελικά όμως, τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις αναγκαίες «ζυμώσεις». Επιπλέον, θα σου δοθούν αφορμές για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, αποκτώντας τελικά εκείνα τα πνευματικά «όπλα», που θα κάνουν πιο μεστή την επιχειρηματολογία σου.

Ερωτικά
Και βέβαια υπάρχουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα, ωστόσο η δική σου διάθεση δείχνει να είναι διαφορετική και πιο εσωστρεφής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «παρεξηγήσεις», για τις οποίες όμως ούτε πρέπει, ούτε χρειάζεται να δώσεις… εξηγήσεις!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σου «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημά σου, «ρισκάροντας» μέρος των αποθεματικών σου, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος σε διαβεβαιώνει ότι δεν θα πρέπει να ποντάρεις και πολύ στην τύχη σου! Επιπλέον, αν μπερδέψεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Κινήσου λοιπόν με κάθε επιφύλαξη, καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου.

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα ωραία την χαρακτηρίζουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να μοιραστείς ακόμη περισσότερα με το ταίρι σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά 
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις με σύνεση και ωριμότητα τα όποια προβλήματά σου, αναλαμβάνοντας μεν τις ευθύνες που σου αναλογούν αλλά βάζοντας συνάμα στο περιθώριο ενοχές, ανασφάλειες και όλα αυτά που δεν είναι δικές σου επιλογές αλλά κυρίως αιτήματα ή απωθημένα των άλλων. Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις και ποιες προτάσεις ή εμπνεύσεις από αυτές που σου φέρνει ο Άρης κινούνται σε μια ρεαλιστική βάση και ποιές όχι.

Ερωτικά 
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι λοιπόν, καλές είναι οι «επιπόλαιες» ματιές που ρίχνεις και σου ρίχνουν, κατά τα άλλα όμως δεν φαίνεται να έχουν καμία τύχη!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να αποτρέψεις μια «ζημιά» που πάει να γίνει στην δουλειά σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να ανακαλύψεις ποιος ή ποια κινείται πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις με δικό σου μέσον τσέκαρε προσεκτικά όλα τα δέοντα και ιδιαίτερα τα υδραυλικά συστήματα, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Παράλληλα, είναι σκόπιμο να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου,

Ερωτικά
Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία σε ταξίδι μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα ή τις ανάγκες των φίλων σου αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θέσεις όρια και κανόνες, ώστε να μην δώσεις την αίσθηση ότι «τα παίρνεις όλα επάνω σου», χωρίς να ζητάς τίποτα, αφού μια τέτοια πολιτική είναι βέβαιο ότι δεν θα λύσει προβλήματα αλλά θα δημιουργήσει περισσότερα. Ανάλογα «μετρημένα» οφείλεις να κινηθείς, αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι «καλό» δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι σε αυτήν την φάση όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο επίπεδο των «διερευνητικών» συζητήσεων. Ενδέχεται πάντως να λάβεις ένα όμορφο δώρο από κάποιον/α που σε αγαπά.


ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη έχουν την πρόθεση να σε «φορτώσουν» με επιπλέον ευθύνες ή αγγαρείες, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικές, χωρίς δυστυχώς να σου διασφαλίζουν μια άμεση επιτυχία ή έστω ένα ευχαριστώ! Μπορείς όμως να θέσεις τις βάσεις της μελλοντικής σου πορείας, με την μόνη προϋπόθεση να μην κάνεις «πονηριές», θεωρώντας ότι θα περάσουν απαρατήρητες. Ίσα-ίσα που θα ρίξουν νερό στον μύλο των επικριτών σου!

Ερωτικά
Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα.



Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!