ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 5 Απριλίου 2024

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Απριλίου, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, αυθόρμητες, ελκυστικές, ίσως να προκύψουν καινούργιοι έρωτες.

Κριός

Η Αφροδίτη μετακόμισε στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει έως τις 29, δίνοντας έμφαση στην ευχαρίστηση και τη στοργή. Η φυσική σου γοητεία αναδύεται για να τη δουν όλοι. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου έχεις την τάση να προσελκύεις καταστάσεις, πράγματα και ανθρώπους στη ζωή σου αντί να τα επιδιώκεις άμεσα και ενεργά και είσαι απίστευτα καλά εξοπλισμένη για να το κάνεις. Είσαι έτοιμη να περιποιηθείς τον εαυτό σου και οι άλλοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για σένα. Η Αφροδίτη κυβερνά τη συνεργασία και τα χρήματα στον ηλιακό σου χάρτη και αυτά τα θέματα λειτουργούν υπέρ σου τις επόμενες εβδομάδες.

Ταύρος

Ο πλανητικός σου κυβερνήτης η Αφροδίτη, αρχίζει να επισκέπτεται τον ηλιακό 12ο οίκο σου και θα διανύει αυτή την περιοχή έως τις 29. Μπορεί να βρεις περισσότερο χρόνο για να γλιστρήσεις στο παρασκήνιο, για να απολαύσεις ιδιωτικές στιγμές και στιγμές ανάρρωσης τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες που θα στρέψουν την προσοχή σου στα παρασκήνια. Μπορεί να επαναξιολογήσεις τις στοργές σου ή μια σχέση ή μπορεί να υπάρχει πνευματική λαχτάρα και προσκόλληση στο παρελθόν ή περίπλοκοι δεσμοί. Διαφορετικά, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις λίγη μοναξιά και ιδιωτικότητα και να γίνεις πολύ ζεστή με τον εσωτερικό κόσμο σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της φιλίας, των ονείρων και των ιδανικών σου και θα απολαύσεις περισσότερη ζεστασιά, χάρη ή ευχαρίστηση και απόλαυση στην κοινωνική σου ζωή τις επόμενες εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, η απήχηση σου ως φίλος ή συνάδελφος αυξάνεται στα ύψη και γενικά είσαι πιο προσιτή κα συντροφική. Είναι καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου, να απλώσεις το χέρι και να έρθεις σε επαφή με άλλους. Τα γούστα σου είναι για τα νέα, διαφορετικά και προοδευτικά μέχρι τις 29 του μήνα. Το να κολλήσεις σε ένα όνειρο ή να επιδιώξεις τους στόχους της ευτυχίας σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει τη διέλευση της στον ηλιακό 10ο οίκο σου και εσύ φέρνεις περισσότερη χάρη και γοητεία στη δουλειά ή τις ευθύνες σου τις επόμενες εβδομάδες. Οι βελτιωμένες επαγγελματικές συνδέσεις ή οι βελτιωμένες σχέσεις με ένα γονέα, το αφεντικό ή κάποιον ανώτερο μπορεί να είναι ισχυρές όσο η Αφροδίτη επισκέπτεται αυτή την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 29. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν πιο εύκολα την τέχνη, το γούστο ή τη δημιουργικότητα σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις το να βάζεις στόχους για τον εαυτό σου πιο διεξοδικά.

Λέων

Η Αφροδίτη διέρχεται στον 9ο οίκο σου και θα παραμείνει εδώ έως τις 29. Μπορεί να εμπνευστείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή κάποιος μπορεί να ξυπνήσει μια νέα προοπτική ή ένα νέο τρόπο σκέψης μέσα σου. Τις επόμενες εβδομάδες είσαι λιγότερο διαθετημένη να σκεφτείς υπερβολικά την ερωτική σου ζωή ή τα συναισθήματα σου και περισσότερο διαθετημένη να αναζητήσεις τα πράγματα και τους ανθρώπους που σε κάνουν ευτυχισμένη. Αναζητάς πιο μοναδικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες μάθησης κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αυτή η διέλευση φέρνει επιθυμητές καταστάσεις και ανθρώπους.

Παρθένος

Η Αφροδίτη μετακόμισε στον ηλιακό 8ο οίκο σου για να μείνει έως τις 29. Αυτή η διέλευση φέρνει ευχάριστη ενέργεια για την πιο περίπλοκη πλευρά των σχέσεων τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη να μοιραστείς μερικά από τα βαθύτερα συναισθήματα σου με κάποιον ειδικό. Μπορεί επίσης να δεις τη βαθύτερη πλευρά της φύσης σου με μεγαλύτερο φως. Η προσέλκυση πόρων από εξωτερικές πηγές έρχεται πιο εύκολα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και μπορεί να είναι καθοριστικό και ανταποδοτικό για την επίλυση προβλημάτων με άλλους.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα των συνεργασιών σου, μεταφέροντας ερωτικές σχέσεις και ευχάριστα θέματα στο προσκήνιο της ζωής σου. Αυτή η διέλευση θα διαρκέσει έως τις 29/4. Μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσεις βαθιά ζητήματα, αλλά είναι μια σταθερή περίοδος για ευχάριστες αλληλεπιδράσεις. Η Αφροδίτη φέρνει περισσότερη χαρά και ευχαρίστηση στις συνδέσεις σου. Μερικές φορές, ένα χρήσιμο άτομο φτάνει στον κόσμο σου. Είσαι διπλωματική και φιλική και μπορεί συχνά να βρίσκεσαι σε ρόλο ειρηνοποιού ή μεσολαβητή. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται τις επόμενες εβδομάδες.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη περνά τώρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 29. Ο Ήλιος και ο Ερμής ξοδεύουν ήδη χρόνο σε αυτό το μέρος του ηλιακού σου χάρτη και η προσθήκη της Αφροδίτης στην εξίσωση, φέρνει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στις καθημερινές ρουτίνες και στα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης. Η εργασία σου, το εργασιακό σου περιβάλλον ή οι καθημερινές σου συνήθειες είναι πιθανό να χρειάζονται αναθεώρηση με κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα με επίπεδα απόλαυσης, γαλήνης και αρμονίας. Οι υπάρχουσες σχέσεις με συναδέλφους ή άτομα με τα οποία μοιράζεσαι τη μέρα σου , μπορούν τώρα να βελτιωθούν ή θα μπορούσες να συναντήσεις φίλους μέσω της εργασίας και των καθημερινών σου υποθέσεων.

Τοξότης

Η Αφροδίτη διέρχεται τώρα στον τομέα του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται ήδη σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και τώρα με την Αφροδίτη εδώ, θέματα καρδιάς έρχονται σε προτεραιότητα. Η φυσική σου γοητεία ενισχύεται. Μπορεί να υπάρχουν καλές στιγμές για κοινή χρήση, αυξημένη γονιμότητα, επιπλέον προσοχή στον ελεύθερο χρόνο και την ευχαρίστηση ή μια πιο παιχνιδιάρικη προσέγγιση του κόσμου. Η αγάπη είναι δική σου για να την ανακαλύψεις πιο εύκολα ενώ επιδιώκεις την ψυχαγωγία και ευχαρίστηση.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου. Η βελτίωση και η αρμονία του σπιτιού είναι πλέον επίκεντρο και εφικτός στόχος. Αυτή η περίοδος δεν είναι η πιο συνδεδεμένη ή εκφραστική για αγάπη και ευχαρίστηση, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις ειρήνη στο σπίτι ή με την οικογένεια. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου. Η Αφροδίτη εδώ, μπορεί να τονώσει τις σχέσεις με την οικογένεια, αλλά και με την καρδιά σου, καθώς γίνεσαι πιο άνετη με τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της επικοινωνίας σου, ενισχύοντας την απόλαυση της μάθησης και του μοιράσματος μέχρι τις 29. Η ανάγκη για λεκτική σχέση είναι στο προσκήνιο και δίνεις περισσότερη αξία από το συνηθισμένο στην ανταλλαγή ιδεών. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια καλή δημοσιότητα ή νέα, προσκλήσεις και αυξημένη ευκολία στην κοινωνική σου ζωή τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να επικοινωνείς πιο χαρούμενα και ίσως με διακριτικότητα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Επίσης ελκύεσαι από πράγματα που βελτιώνουν ή απασχολούν το μυαλό σου.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα των πόρων σου και μέχρι τις 29 μπορείς να βρεις περισσότερη χαρά στο να αξιοποιήσεις τους τρέχοντες πόρους σου και να γεμίσεις τη ζωή σου με τρόπους που σε βοηθούν να αισθάνεσαι πιο σταθερή και άνετη. Θα βρεις ένα καλό κύκλο για να κερδίσεις χρήματα, αν και δεν είσαι πάντα τέλεια για τη διαχείριση χρημάτων. Ωστόσο είσαι εξαιρετικά ικανή στο να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τους πόρους σου. Τις επόμενες εβδομάδες, επιθυμείς κάποια σταθερότητα και προβλεψιμότητα στις σχέσεις και τη συναισθηματική σου ζωή.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!