MEN'S GUIDE

Oι NY Times κάνουν αφιέρωμα στον Έλληνα νέο ιδιοκτήτη της βίλας του Playboy

Το τέλος εποχής του Playboy σήμανε αρχικά με την ανακοίνωση του περιοδικού πως σταματά τα γυμνά εξώφυλλα και ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα με την πώληση και του θρυλικού Playboy mansion του εκδότη Hugh Hefner.

O νέος ιδιοκτήτης είναι ο ελληνικής καταγωγής 32χρονος Daren Metropoulos, ο γόνος μίας οικογένειας που έχει δημιουργήσει μεγάλη περιουσία με τις επιχειρήσεις της στην αγορά τροφίμων. 
Τώρα οι NY Times κάνουν ένα εκτενές αφιέρωμα στον Daren θέλοντας να ρίξουν φως σε ένα πρόσωπο που είναι σχεδόν άγνωστο και το οποίο καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Διαβάστε το άρθρο
και δείτε πως ενώ αρχικά όλοι πίστεψαν πως ο Daren είναι ένα ακόμα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που θέλησε να υλοποιήσει το όνειρο κάθε άνδρα: να αποκτήσει την βίλα του Hefner την οποία η οικογένειά του είχε προσπαθήσει να αγοράσει και στο παρελθόν  (μάλιστα η οικογένεια ζει, εδώ και χρόνια, στην ίδια γειτονιά όπου βρίσκεται η βίλα), τελικά μάλλον ο Daren έχει τα δικά του πλάνα για την βίλα και αυτά δεν αφορούν ξέφρενα πάρτυ και σέξι γυναίκες. 
Το άρθρο αναφέρεται στις παλαιότερες φωτογραφίες του Daren από πάρτυ, στην καταγγελία μιας Playmate για παρενόχληση που έγινε το 2009, αλλά και στον μεγαλύτερο αδελφό του Evan Metropoulos και η κεντρική φωτογραφία απεικονίζει και τους δύο σε ένα παλαιότερο πάρτυ στη βίλα του Playboy μαζί με τον ράπερ Snoopy Dog και κουνελάκια. Eπίσης το άρθρο αναφέρεται και σε προκλητικές δηλώσεις του Evan που είχε κάνει στο παρελθόν όπως αυτή που φέρεται να έχει πει πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες γυναίκες από κάθε άλλο χοντρό άνδρα στον πλανήτη με εξαίρεση μόνο τον Pavarotti! 
Όμως στην πορεία του άρθρου, ο Daren περιγράφεται ως ένας νέος που από τα εφηβικά του χρόνια δούλεψε σκληρά για να μάθει τα πάντα για την οικογενειακή επιχείρηση και πως όλοι όσοι τον ξέρουν τον περιγράφουν ως έναν έξυπνο, συγκροτημένο χαμηλών τόνων άνδρα και το άρθρο καταλήγει με την υπόθεση των περισσότερων που τον γνωρίζουν πως ίσως σχεδιάζει να αξιοποιήσει το ακίνητο ως ξενοδοχείο, αφού η οικογένεια Metropoulos είχε στο παρελθόν δραστηριοποιηθεί και στον τουρισμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!