GOSSIP

Έξαλλος ο Drake με την Madonna για ένα φιλί στο στόμα

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην παγκόσμια showbiz. Πρωταγωνιστές ο διάσημος ράπερ Drake και η θρυλική Madonna. Και όλα ξεκίνησαν με ένα φιλί.

Συγκεκριμένα πριν από λίγο καιρό η Madonna βρέθηκε μαζί με τον Drake στην σκηνή του φεστιβάλ Coachella, και ενώ ερμήνευε το κομμάτι της τον πλησίασε και του έριξε ένα φιλί διαρκείας στο στόμα, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών, οι οποίοι πέρα από το ξαφνικό φιλί είδαν και τον Drake να προσπαθεί να συνέλθει μετά την επίθεση οικειότητας από την 56χρονη σταρ και μάλιστα άρχισε να σκουπίζει επίμονα το στόμα του σα να είχε σιχαθεί. Όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε πως απλά είχε γεμίσει κραγιόν, αλλά η Madonna δεν το έκλεισε το στοματάκι της. Σε συνέντευξη που έδωσε όταν την ρώτησαν πως ήταν το φιλί με τον Drake απάντησε αρχικά παιχνιδιάρικα «Φίλησα ένα κορίτσι» (I kissed a girl από το γνωστό κομμάτι της Katy Perry) αλλά δε σταμάτησε εκεί και πρόσθεσε λίγο αργότερα «Μην φιλήσετε τον Drake ακόμα και αν σας παρακαλάει».

Αυτό ήταν που έκανε έξαλλο τον Drake. Ο σέξι τραγουδιστής που για πολύ καιρό ήταν σύντροφος της Rihanna σε συναυλία του που έδωσε μετά την συνέντευξη άλλαξε τους στίχους ενός κομματιού του που αναφέρονταν στην Madonna και πλέον αντί για το όνομα της βασίλισσας της ποπ, λέει το όνομα Rihanna. Καλύτερα η πρώην παρά η τρελή που τον κατηγορεί πως δεν ξέρει να φιλάει.  

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!