GOSSIP

Η Britney Spears και ο Justin Timberlake θα είναι ξανά μαζί;

Ήταν το χρυσό ζευγάρι της Disney, που ζούσαν τον εφηβικό κια νεανικό έρωτά τους, είχαν ορκιστεί πως δεν θα κάνουν σεξ πριν τον γάμο τους (ναι καλά) και τελικά χώρισαν απογοητεύοντας εκατομμύρια κοριτσάκια ανά τον πλανήτη που τους θεωρούσαν το απόλυτο ζευγάρι.

Τώρα ένα μήνυμα στο twitter (το οποίο αμέσως σβήστηκε) στάθηκε αφορμή να φουντώσουν οι φήμες πως έπεται επανένωση. 
Συγκεκριμένα η Britney που ετοιμάζει το νέο της single "Make Me (Oooh)"  φαίνεται πως έγραψε στην μάνατζέρ της και την υπεύθυνη δημοσίων σχέεων Shoshanna Stone, ένα μήνυμα στο οποίο μιλούσε για το νέο της single και την ρωτούσε αν έχει ακόμα μέσα το sample του "Cry Me A River". Και φυσικά μιλάμε για το τραγούδι με το οποίο ο Justin γνώρισε παγκόσμια επιτυχία το 2002, αμέσως μετά τον χωρισμό του με την Britney.
Και πριν αρχίσετε να τρίβετε τα χέρια σας πως σύντομα θα απολαύσουμε τους δύο ξανά μαζί, σας θυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο τραγούδι είχε τότε γραφτεί πως οι στίχοι του ήταν κάτι σαν εκδίκηση για τον χωρισμό τους. Οπότε μάλλον είναι χλωμό οι δυο τους να ξανασυνεργαστούν (και σίγουρα είναι απίθανο να είναι ξανά ζευγάρι) και αν τελικά το sample υπάρχει στο κομμάτι είναι μάλλον μία επίδειξη ισχύος από την Britney, η οποία θέλει να δείξει στον πρώην της και σε ολόκληρο τον κόσμο, πως τώρα που στάθηκε ξανά στα πόδια της μπορεί και κάνει ό'τι θέλει στη μουσική βιομηχανία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!