MEN'S GUIDE

Vision Next 100: Η BMW του μέλλοντος [βίντεο]

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας, η BMW παρουσίασε ένα εντυπωσιακό αμάξι βγαλμένο από άλλο πλανήτη.

To Vision Next 100 έχει δημιουργηθεί με τη χρήση ψηφιακού 3D εκτυπωτή και είναι κατασκευασμένο κυρίως από ανθρακονήματα. Η Bayerische Motoren Werke μας δίνει μια μικρή ιδέα για τα οχήματα του μέλλοντος. 

Το τετραθέσιο όχημα αλληλεπιδρά συναισθηματικά με τον κάτοχο, διαθέτει ψηφιακά συστήματα και τεχνητή νοημοσύνη, με τους παραδοσιακούς θόλους των τροχών να έχουν αντικατασταθεί από κινούμενα πάνελ. Η τεχνολογία Alive Geometry δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να διαλέγει τον τρόπο κίνησης του αυτοκινήτου, το οποίο σκανάρει και ελέγχει οτιδήποτε συμβαίνει εκτός. 

Υπάρχουν δύο προγράμματα οδήγησης (Boost και Ease), με το πρώτο να δίνει τη δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις ικανότητες του οδηγού. Στη λειτουργία Ease, τα καθίσματα παίρνουν άλλη μορφή, το τιμόνι μαζεύεται στο ταμπλό και τα χρώματα στην καμπίνα μεταμορφώνονται πιο έντονα, με το αυτοκίνητο να αναλαμβάνει πλήρως την κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!