ΖΩΔΙΑ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτά τα 2 ζώδια μπορεί να έχουν... χωρίσει!

Οι αστρολόγοι είχαν τονίσει πως ο φετινός Μάρτιος, είναι... ζόρικος, με πολλά και σημαντικά πλανητικά φαινόμενα, που θα φέρουν αλλαγές, ανατροπές και νέα ξεκινήματα, άρα μοιραία και φινάλε και ειδικά αυτή την εβδομάδα, κάποιοι μπορεί να δουν να μπαίνει τελεία στην όποια ρομαντική σχέση τους.

Συγκεκριμένα, εβδομάδα ξεκίνησε με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μας κίνηση αυτές τις ημέρες θα είναι καλά μελετημένη. Ωστόσο, την ίδια στιγμή θα καταλάβουμε πως δεν μπορούμε πλέον να κρατάμε μέσα μας ό,τι μας προβληματίζει και έτσι θα μιλήσουμε ανοιχτά και ξεκάθαρα, οδηγώντας σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες σε τέλος.

Και το marieclaire.gr αναφέρει πως αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω δύο ζώδια είναι πιθανό να δώσετε τέλος σε μία σχέση, η οποία πλέον δεν σας προσφέρει τίποτα.

Παρθένος

Ξέρετε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα μόνο αν δείξετε στο σύμπαν ότι αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι η ευτυχία. Σίγουρα προσπαθήσατε σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορεί να σας κατηγορήσει κανείς για το αντίθετο, αλλά όπως όλοι έχουμε μάθει και αποδεχτεί, μερικές φορές η αγάπη απλά δεν λειτουργεί. Και παρ’ όλο που είναι δύσκολο να το αποδεχτείτε, γνωρίζετε πως η μόνη λύση είναι ο χωρισμός. Γι’ αυτό και θα συμβιβαστείτε με την απόφασή σας – την οποία δεν πήρατε μόνες σας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τον σύντροφό σας, καθώς το έχετε συζητήσει πολλές φορές. Αυτό που διαφέρει τώρα είναι ότι οι δυο σας αναγνωρίζετε ότι το timing είναι το σωστό και αυτή είναι η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να κάνετε πράξη όσα συζητούσατε τόσο καιρό.

Σκορπιός

Αν και ανήκετε στα τυχερά ζώδια της εβδομάδας, το τέλος μιας σχέσης είναι κοντά. Τώρα θα βάλετε μπροστά τον εαυτό σας και θα παραδεχτείτε πως κάτι σας λείπει και για να το βρείτε πρέπει να αφήσετε πίσω τον δεσμό που σας κρατά πίσω. Τώρα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να κάνετε αυτό που παλαιότερα θεωρούσατε αδιανόητο: να χωρίσετε με το σύντροφό σας. Είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνετε, όμως, καθώς έχετε καταλάβει πως δεν ζείτε όπως θα θέλατε – απλώς υπάρχετε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!