TV BITS

Survivor: Απόψε θα γίνει... μακελειό στην καλύβα των Μαχητών [τρέιλερ]

Με τις ασυλίες να είναι μοιρασμένες μέχρι στιγμής, όλοι περιμένουν να δουν ποια ομάδα θα κερδίσει στον τρίτο αγώνα ασυλίας που θα παρακολουθήσουμε σήμερα Τρίτη 5/3 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και μάλιστα το τρέιλερ μαρτυρά πως το σημερινό επεισόδιο του Survivor θα είναι... εκρηκτικό!

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν βγει στον τάκο οι Μαριλίνα και Ευγενία και μάλιστα χθες οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-5 και απόψε θα κριθεί η τρίτη ασυλία, που όμως δεν θα είναι η τελευταία της εβδομάδας, αφού όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Λιανός πλέον υπάρχουν 4 ασυλίες και αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, οι Μαχητές δεν λένε να ηρεμήσουν, παρά τη χθεσινή νίκη τους και η κατάσταση στην καλύβα των Μπλε μυρίζει... μπαρούτι!

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα στην καλύβα των Μαχητών και ο Γιάννης Περπατάρης θα συγκρουστεί με τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

«Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη», ακούγεται να λέει ο Γιάννης Περπατάρης απευθυνόμενος στον συμπαίκτη του.

«Πόσες άλλες προσβολές πρέπει να ακούσουμε ρε Γιάννη από το στόμα σου; Ρε άντρακλα εσύ, ποιος είσαι; Ποιος είσαι ρε; Έχω έρθει να αγωνιστώ, μπαίνω μέσα, σπάω τα πόδια μου, τα κεφάλια μου και τι; Δεν ξέρω ρε φίλε τι είναι το Survivor, δεν ξέρω τι είναι το ριάλιτι, εγώ ήρθα να παίξω», αναφέρει ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε στην κάμερα.

Δείτε το τρέιλερ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!