GOSSIP

Ελέτσι : «Ο γάμος κόστισε 50.000 ευρώ, αλλά δεν είπα ότι πλήρωσα 50.000 ευρώ»

Χαμός έχει γίνει μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, που αποκάλυψε πως στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του γιατρού Νεκτάριου Λεμονίδη τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εντόπισαν... όργιο φοροδιαφυγής! 

Συγκεκριμένη ο χλιδάτος γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη που έγινε τον Δεκέμβριο του 2023  στην Αθήνα και χαρακτηρίστηκε στα social media από συντελεστές του και δημοσιεύματα ως ο "γάμος της χρονιάς" κίνησε τις υποψίες των "Ράμπο" της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι εντόπισαν μεγάλη φοροδιαφυγή, αξιοποιώντας πληροφορίες που βρήκαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε την δική της απάντηση, σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες.

"Όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν τον γάμο.

Ο γάμος μας ήταν ανταποδοτικός. Είναι φυσικό και επόμενο, επειδή είμαι γνωστή και επώνυμη, πολλές εταιρείες να θέλουν να με προσεγγίσουν και να διαφημιστούν από εμένα και εννοείται ότι είπα με χαρά και θέρμη το «ναι». Αυτό φάνηκε και μετά, γιατί έδωσα συνεντεύξεις και στον χώρο που είχα τη συνεργασία της ανταπόδοσης.

Είναι δυνατόν να το παίξω ότι είμαι ζάμπλουτη και να σκορπάω τα λεφτά μου έτσι; Έχω εγώ αυτά τα χρήματα για να τα δώσω; Ο γάμος κόστισε γύρω στα 50.000 ευρώ, αλλά δεν είπα ότι πλήρωσα 50.000 ευρώ. Κάποιες εταιρείες μας έκαναν τις εκπτώσεις που θέλαμε" είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!