GOSSIP

Είδαμε τη Γωγώ Γαρυφάλλου να είναι σε κατάσταση σοκ

Σοκ έχει πάθει η Γωγώ Γαρυφάλλου, με την είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η ίδια μόλις έμαθε τα τραγικά νέα έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της Αννούλας Φλωρινιώτη, άλλωστε  το... Γωγουλίνι εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται μέλος της οικογένειας, εξαιτίας των άριστων σχέσεων που είχε μαζί με τον Νίκο, την Αννούλα Φλωρινιώτη, αλλά και τον πατέρα τους, Γιάννη.

η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά. Έχω πάθει σοκ, τρέμω. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταλείψω την εργασία μου, θα φύγω όμως λίγο για να πάω στην αδελφή του, την Άννα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είναι η Άννα αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής: «Είμαι οικογένεια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα με τον Νίκο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ την Άννα. Είχα δώσει τον λόγο μου και στον πατέρα της».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατό του
Λίγη ώρα μετά τις τηλεοπτικές της δηλώσεις, η Γωγώ Γαρυφάλλου προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν, έγραψε: «Γιατί Μωρό μου; Γιατί Αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου; Θα Σε αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου».



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!