GOSSIP

Η Μαρίνα Σάττι απαντά στις φήμες για το ελληνικό τραγούδι της Eurovision

Μολονότι, η ΕΡΤ φέτος ανακοίνωσε πριν από αρκετές ημέρες πως την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στη Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι, ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει. Έτσι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες όπως πως η τραγουδίστρια έχει απορρίψει μεγάλο αριθμό κομματιών που της έχουν προταθεί.

Με μία ανάρτηση η Μαρίνα Σάττι τοποθετήθηκε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες ότι έχει ακούσει 150 τραγούδια για την Eurovision και τα έχει απορρίψει.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμού τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε τον Μάιο, απάντησε πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

«Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε. Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πώς είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις χρόνο, ενέργεια και κόπο με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου, οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία ΔΕΝ ισχύει.

Όταν ολοκληρωθεί από ΌΛΟΥΣ η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα σας ενημερώσουμε επίσημα προφανώς! Ευχαριστώ προσωπικά πολύ όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη τους και το χρόνο τους και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ» έγραψε η Μαρίνα Σάττι διαψεύδοντας τo σχετικό ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!