GOSSIP

H Γαρμπή ακύρωσε συναυλίες μετά τις τραγωδίες σε Θεσσαλία και Πειραιά

Η ασύλληπτη καταστροφή που προκλήθηκε από τιε φονικές πλημμύρες στην Θεσσαλία, αλλά και ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στον Πειραιά, έχουν "παγώσει" το Πανελλήνιο, που σοκαρισμένο παρακολουθεί τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Και σε αυτό το "μαύρο" κλίμα η Καίτη Γαρμπή πήρε την απόφαση να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χθες Παρασκευή 8/9 με μια ανάρτησή της στα social media, όπου η τραγουδίστρια παραθέτει και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.


«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μια από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη. Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη, που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη. Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτήν την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις. Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας. Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο» έγραψε στην ανακοίνωσή της η Καίτη Γαρμπή.
 

Στην πορεία ανέβασε σε story πληροφορίες για τη δράση της HelpHellas που προσπαθεί να προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!