GOSSIP

Είδαμε τους Σχοινά - Γαρμπή να θρηνούν για την τραγωδία στα Τέμπτη [βίντεο]

Κανείς δεν έχει μείνει ασυγκίνητος με το ανείπωτο δράμα που βιώνουν δεκάδες οικογένειες στην Ελλάδα και την Κύπρο μετά το φονικό σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη και είδαμε και τους Σχοινά και Γαρμπή να θρηνούν για τα θύματα.

Το ζευγάρι και γνωστοί τραγουδιστές κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δεν κρύβουν τα αισθήματά τους και εκφράζουν αυτά που νιώθουν.

Η Καίτη Γαρμπή άλλωστε έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια της και κάθε φορά που θέλει να πει κάτι το λέει έξω από τα δόντια, κυρίως στο Twitter.

Αυτή την Κυριακή, η Καίτη Γαρμπή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, στο οποίο την είδαμε με τον Διονύση Σχοινά και είπε πως προσεύχονται για όλους αυτούς που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα, στο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε γι΄ αυτούς τους γονείς. Κουράγιο», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια που και η ίδια είναι μάνα ενός νεαρού άντρα, που δεν απέχει ηλικιακά από πολλά από τα θύματα που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!