GOSSIP

Η Μαγγίρα αποκάλυψε πως ο Μισθοφόρος και η Ιλένια είναι ζευγάρι εδώ και μήνες

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα η φήμη πως η Ιλένια Ουίλιαμς, η κόρη του διάσημου αείμνηστου μουσικού Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον γνωστό "Μισθοφόρο" του Survivor και τώρα η Μπέττυ Μαγγίρα επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή με τον πρώην παίκτη του Survivor, η Μπέττυ Μαγγίρα, επικαλούμενη τις δικές της «ξεχωριστές» πηγές, έδωσε την τελική απάντηση.

«Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα-κατάσκοπο που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά στο πάρκο μαζί βόλτα» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Όταν το πάνελ της εκπομπής προσπάθησε να εκφέρει αντίλογο και να χαρακτηρίζουν «φιλική» τη σχέση τους, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανεί».

«Εντάξει, κυρα-Μπέττυ μου, τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν. Βγήκες εσύ και το ‘πες. Αφού το έκρυβαν. Η γειτόνισσα το είπε, έχεις δίκιο. Θα κατηγορήσουμε τη γειτόνισσα. Εξώδικο στη γειτόνισσα της Μπέττυς» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ε βέβαια. Αφού κυκλοφορούν μαζί, τι να κάνω τώρα εγώ;» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!