GOSSIP

Ο Μισθοφόρος στηρίζει τη Μαριαλένα και "κράζει" τον Μπόγδανο

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ποτέ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αποχώρησή του από το Survivor All Star συνεχίζει να παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης και χθες βράδυ έστρεψε τα βέλη του κατά του Ηλία Μπόγδανου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/2 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκε στον... τάκο μαζί με τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.


Νωρίτερα είδαμε την παίκτρια των Μαχητών να λυγίζει on camera και να μιλά για τους συμπαίκτες της με διόλου κολακευτικά λόγια και αναφέρθηκε και στον Ηλία Μπόγδανο.


«Σήμερα είμαι πολύ απογοητευμένη. Πέρα από τις έξι ήττες σερί που διανύουν οι Μαχητές, έχω στενοχωρηθεί και με κάποια άλλα πράγματα στον αγώνα. Η ομάδα μου δεν με πιστεύει κι ίσως δεν θέλει να με πιστέψει για να με βγάλει υποψήφια και σήμερα επιβεβαιώθηκα. Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Ηλίας Γκότσης είπε να επιλέξουν την Στέλλα εννοείται κι εγώ το άκουσα. Δεύτερο σκηνικό στο παζλ, που είμαι πολύ καλή αλλά ήμουν μακριά, μου φώναζε. Στο τρίτο συμβάν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο «φίλος» μου, είπε ότι η Μαριαλένα είναι σίγουρη ήττα. Σίγουρη ήττα εγώ; Που πριν δύο χρόνια παίζαμε στα ατομικά μαζί και με άντρες; Μου έχετε διαλύσει την ψυχολογία γιατί δεν με πιστεύετε. Τι κάνετε ρε φίλε; Υποτίθεται ότι ήρθαμε σε ένα παιχνίδι για να το ζήσουμε, όχι να φάμε ο ένας τον άλλον. Αν είναι να βγω από εδώ με ψυχολογικά προβλήματα, καλύτερα να φύγω… Ούτε η ομάδα μου μπορεί να με πιστέψει κι ο καθένας κοιτά την πάρτη του» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.


Βλέποντας τα παραπάνω ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θέλησε να πάρει θέση. Ο μισθοφόρος στήριξε τη Μαριαλένα και τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο, γράφοντας: «Μαριαλένα μου ! Εγώ στα είχα πει για όλους κ για όλα ! Δεν άκουγες.. Μπόγδανε τα ίδια έκανες κ σε εμένα ! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω & την άλλη μέρα με ψήφισες! Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν όλα καλά όταν χάνουν όλο προβλήματα.. έρχονται κ αλλά..».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!