GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Σοφία Λεοντίτση με κάποια σχόλια - «Αυτά είναι κατινιές»

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, το περασμένο καλοκαίρι έκανε πολιτικό γάμο με τον ο παρουσιαστή – αθλητικογράφο Τόλη Χριστοφοράκη και πριν από λίγες μέρες η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση του γιου τους.

Η χαρούμενη μανούλα που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, από τη στιγμή που γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της, έκανε πολλές αναρτήσεις στα social media με το μωράκι της και την οικογένειά της.


Φυσικά δέχτηκε αμέτρητες ευχές για το μωράκι, αλλά εισέπραξε και κάποια σχόλια για το σε ποιον μοιάζει ο μικρός που προκάλεσαν την οργή της.
 

«Σε ένα μωράκι ευχόμαστε υγεία και αφήνουμε εάν θέλουμε τις ευχές μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν πάντα αυτές οι 5-10: “ίδιο η μαμά του”, “ίδιο ο μπαμπάς του”. Δε σας ρωτήσαμε, δεν σας ρωτήσαμε ποτέ οι γονείς.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράφετε αυτή τη μ@λ@κι@ κάτω από φωτογραφίες που μόνο προσβλητικό είναι από έναν άγνωστο προς άγνωστους για έναν γονιό να του λες “δεν σου μοιάζει το παιδί σου” στα καλά καθούμενα. Είναι κατινιές αυτά τα σχόλια ειδικότερα όταν δεν προέρχονται από φιλικό περιβάλλον. Άξεστες» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!