VIRAL

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Ivanka Trump για το θάνατο της μητέρας της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του πρώην Αμερικανού Προέδρου Donald Trump, καθώς χθες έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή, η πρώην σύζυγος του Προέδρου και μητέρα των Ivanka, Donald Jr και Eric Trump.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Trump στα κοινωνικά δίκτυα, η πρώτη σύζυγός του Ivana Trump έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ivana Trump απεβίωσε στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη», ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ σε μήνυμά του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

«Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Trump

«Η Iavana ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα», συμπληρώνει η οικογένεια και καταλήγει: «Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της». Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζονται τα αίτια του θανάτου.

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

H ανάρτηση της κόρης της Ivanka

Τη βαθιά της θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της εξέφρασε η Ivanka Trump μέσω Instagram, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή της με τρυφερές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, στην αγκαλιά της διάσημης μητέρας της

«Είμαι συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά ήταν πανέξυπνη, γοητευτική, παθιασμένη και εξωφρενικά αστεία. Ήταν πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της ενέργεια. Έζησε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς να χάνει ποτέ την ευκαιρία για γέλιο και χορό. Θα μου λείπει παντοτινά και θα κρατώ πάντα ζωντανή τη μνήμη της στις καρδιές μας», έγραψε η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!