MEN'S GUIDE

Οι δυο ασκήσεις που βοηθούν στο να αποκτήσεις τέλειους κοιλιακούς

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να είχε στις πλαζ και τις πισίνες κάποιους άνδρες, με τέλειο six pack και να ζήλεψες, αλλά σίγουρα γνωρίζεις πως για να αποκτήσεις καλογραμμωμένους κοιλιακούς, θα πρέπει να το θέσεις ως στόχο (για του χρόνου) και να προσέχεις τη διατροφή σου και να κάνεις ασκήσεις που εστιάζουν στη συγκεκριμένη περιοχή. Θαύματα δεν γίνονται σε μια νύχτα, όμως υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου.

Όπως αναφέρει το esquire.gr.com υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να κάψεις περισσότερο λίπος από την κοιλιά και να χτίσεις ένα six pack χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να μετράς αμέτρητες επαναλήψεις με ροκανίσματα και sit ups.

Οδηγίες:

Εκτέλεσε τις παρακάτω 2 ασκήσεις στη σειρά επί 60 δευτερόλεπτα η κάθε μία, και επανάλαβε επί 5 φορές τον κύκλο. Σύνολο, 15 λεπτά -υπολογίζοντας και διαλείμματα ξεκούρασης ενός λεπτού μετά από κάθε τρεις γύρους.

Από V-Up σε burpee

Ξαπλωμένος στο πάτωμα, σηκώνεις το άνω μέρος το κορμού και τα πόδια έως ότου τα χέρια σου ακουμπήσουν τις μύτες των ποδιών σου με μία κίνηση (Α). Φέρνοντας τα πόδια πίσω στο πάτωμα, ανεβάζεις το σώμα σε όρθια θέση και εκτελείς μια εκρηκτική επιτόπια αναπήδηση με τα χέρια πίσω από το κεφάλι (B). Επαναλαμβάνεις όλη την κίνηση επί 60’’.

Υψηλή σανίδα με μετακίνηση εμπρός

Από θέση push ups μετατοπίζεις το βάρος σου ελαφρά προς τα εμπρός, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας άκαμπτης θέσης του σώματος από τους αστραγάλους έως τους ώμους, και χωρίς να αφήνεις του γοφούς σου να χαλαρώσουν προς τα κάτω. Κράτα αυτή θέση για 60’’.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!