VIRAL

Χαμό προκαλεί η "ανύπαρκτη" μέση της Kim Kardashian σε νέο βίντεο

Ένα νέο βίντεο που ανέβασε στα social media η Kim Kardashian έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια, αφού σε αυτό η Kim φορά ένα τόσο στενό κορσέ, που μοιάζει σαν η μέση της να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η Kim ισχυρίζεται πως βρήκε αυτό το βίντεο στο κινητό της και πως τραβήχτηκε από όταν έκανε ένα ταξίδι πέρυσι στο Λονδίνο για να συναντήσει ένα διάσημο σχεδιαστή κορσέδων.


Όπως εξηγεί η Kim, ένα τέτοιο κορσέ, είχε φορέσει κάτω από την Thierry Mugler τουαλέτα, που είχε βάλει στο Met Gala το 2019, αλλά εκείνο το βράδυ ο κορσές της χάθηκε!


Έτσι η Kim πήγε στο Λονδίνο για να παραγγείλει ένα νέο κορσέ, καθώς σκοπεύει να τον ξαναφορέσει και μάλιστα αποκάλυψε πως ήδη έχει κατά νου να φορέσει κάτι με αυτόν τον κορσέ, στα 40α γενέθλιά της, που θα τα γιορτάσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και από τώρα κάνει πλάνα για το πάρτι της.


Ωστόσο, οι εκατομμύρια followers της που είδαν το βίντεο, μάλλον σοκαρίστηκαν με το πόσο απίστευτα αδύνατη δείχνει η Kim φορώντας τον κορσέ και σχολιάζουν πως προφανώς... δεν έχει πλευρά ή έχει αφαιρέσει κάποια από αυτά και αναρωτιούνται που πήγαν όλα τα εσωτερικά όργανα του σώματος της Kim!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 22, 2020 at 10:21pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!