GOSSIP

Οριστικό είναι το διαζύγιο του Ewan McCregor μετά από 22 χρόνια γάμου

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια νομικών αντιπαραθέσεων, οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του διάσημου 49χρονου Βρετανού ηθοποιού Ewan McGregor, με την Ελληνογαλλίδα σχεδιάστρια παραγωγής ταινιών Eve Mavrakis και πλέον ο γάμος του, που κράτησε 22 χρόνια αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως χωρίζει το 2017, αλλά το 2018 ο Ewan κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και έκτοτε το πρώην ζευγάρι, είχε μια μεγάλη νομική κόντρα.


Οι δυο τους είχαν αποκτήσει μαζί 4 κόρες: την 24χρονη σήμερα Clara (η οποία εργάζεται ως μοντέλο τη 19χρονη Jamyan, τη 18χρονη Esther και την μόλις 9 ετών Anouk.




Οι σχέσεις του Ewan με τις κόρες του, δεν ήταν και πολύ καλές το τελευταίο διάστημα, αφού η μεγαλύτερη κόρη του, πριν λίγους μήνες, είχε προκαλέσει σάλο, με τους χαρακτηρισμούς που είχε κάνει για τη νυν σύντροφο του διάσημου πατέρα της.


Συγκεκριμένα, ο Ewan, μετά το χωρισμό, διατηρεί δεσμό με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Mary Elizabeth Winstead, η οποία επίσης χώρισε το 2017 με τον παραγωγό Riley Stearns. Και πριν από ένα σχεδόν χρόνο, η μεγάλη κόρη του Ewan, η 24χρονη Clara, είχε αποκαλέσει μέσω ενός ξεσπάσματος της στα social media, τη σύντροφο του πατέρα της "σκουπίδι".

O Ewan και η νυν σύντροφός του
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!