MEN'S GUIDE

Έχεις γκρίζα μαλλιά; Πάρε ιδέες για το κούρεμά σου από τους celebrities

Η εμφάνιση λευκών τριχών και το γκριζάρισμα στα μαλλιά, συχνά αγχώνει πολλούς άντρες, αφού αποτελεί ένδειξη γήρατος. Ωστόσο, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες, τα γκρίζα μαλλιά όχι μόνο δεν θεωρούνται πως χαλάνε την εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα, αλλά αντίθετα του προσθέτουν γοητεία.

Αυτό το έχουν επιβεβαιώσει και σχετικές μελέτες που έδειξαν πως οι γυναίκες όντως βρίσκουν πιο γοητευτικούς τους γκριζομάλληδες. 


Προσθέστε σε αυτό και το γεγονός πως τα "silver hair" ήταν και τάση στη μόδα (με νέους να σπεύδουν να γκριζάρουν τα μαλλιά τους με βαφές) και θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για την εμφάνισή σας αν... ασπρίσουν τα μαλλιά σας.


Αντίθετα ακόμα και οι πιο διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ και celebrities από όλο τον κόσμο, πλέον επιδεικνύουν με καμάρι τα γκρίζα ή και λευκά μαλλιά τους.


Το Fashion Beans συγκέντρωσε τα τέσσερα δημοφιλέστερα hair styles για γκρίζα μαλλιά, ανάλογα με το μήκος και το είδος της τρίχας.


Δείτε ποια κουρέματα και χτενίσματα επιλέγουν οι γκριζομάλληδες σταρ και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει έχοντας πάντα κατά νου τη ποιότητα των δικών σας μαλλιών. Για παράδειγμα αποφύγετε ένα κούρεμα με μεγάλο μήκος τρίχας, αν εκτός από το γκριζάρισμα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της και η αραίωση μαλλιών.


Κοντά κουρέματα με ξυρισμένα μέρη στο κεφάλι (fades) ή κλασικό κοντό ομοιόμορφο κούρεμα.


Μεσαίου μήκους κουρέματα.


Μακριά γκρίζα μαλλιά.


Κοντά και σγουρά γκρίζα μαλλιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!