GOSSIP

Μεγάλη γκάφα έκανε η Meghan Markle

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν το θεσμό της βασιλείας και σύμφωνα με αυτούς η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια μεγάλη γκάφα.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Meghan Markle συχνά γράφει μόνη της τα μηνύματα που ανεβαίνουν στο επίσημο προφίλ Sussex Royal, που έχουν δημιουργήσει με τον πρίγκιπα Harry στα social media.


Και χθες ο πρίγκιπας George, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton γιόρτασε τα έκτα γενέθλιά του και φυσικά οι θείοι του (Meghan & Harry) έσπευσαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά με μια ανάρτηση στα social media.


H Meghan έγραψε ένα απλό και γλυκό μήνυμα στην ανάρτηση που έκαναν οι Kate και William οι οποίοι δημοσίευσαν μια σειρά από νέες φωτογραφίες του George.


Η Meghan απλά έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια! Σου ευχόμαστε να περάσεις μια αξέχαστη μέρα με πολλή αγάπη» και συνόδευε τις ευχές με δύο emojis με τούρτα και μπαλόνι.


Και ενώ αρχικά δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτό το απλό μήνυμα, πολλοί φαν της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας εξοργίστηκαν με το γεγονός πως η Meghan δεν ανέφερε το πλήρες όνομα και τον τίτλο του μικρού George και άρχισαν να βομβαρδίζουν τα social media του βρετανικού παλατιού με μηνύματα όπου έκαναν λόγο για μεγάλη γκάφα της Markle, της θύμιζαν πως ο George είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής για το βασιλικό θρόνο και πως μια μέρα μπορεί να γίνει βασιλιάς της Αγγλίας και πως θα έπρεπε να τον αποκαλεί "Αυτού Υψηλότης". 


Φυσικά πολλοί θυμήθηκαν πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Meghan φάνηκε να αδιαφορεί για το βασιλικό Πρωτόκολλο και δεν έλειψαν και τα ειρωνικά σχόλια πως ο θεσμός της βασιλείας στην Αγγλία δεν είναι χολιγουντιανή παραγωγή και πως η Meghan οφείλει να τον αντιμετωπίζει με σεβασμό.


Βέβαια χιλιάδες ήταν αυτοί που σχολίασαν πως το μήνυμα της Meghan ήταν απλά γλυκό, ανθρώπινο και "φυσιολογικό".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!