GOSSIP

Δείτε τι... "προφητικό" αποκάλυψε η Jennifer Aniston για τη σειρά Friends [βίντεο]

Στο σόου της Ellen Degeneres βρέθηκε ως καλεσμένη η Jennifer Aniston για να μιλήσει για το νέο της φιλμ με τον Adam Sandler, αλλά αυτό για το οποίο όλοι μιλούν είναι τα όσα αποκάλυψε για την πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά "Τα Φιλαράκια", που την έκανε διάσημη.
 

Η χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα και υπέροχα Saint Laurent σανδάλια.

Και σε σχετική ερώτηση (η μάλλον... απαίτηση) που δέχτηκε από την Ellen, είπε πως η ίδια δεν λέει όχι στο να γυριστεί ξανά η σειρά Friends.


Και πολλοί εκτιμούν πως, τώρα που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γιορταστεί η 25η επέτειος της σειράς που αγαπήθηκε πολύ, και αφού η Jennifer είπε το "ναι", δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε επιτέλους να υλοποιείται το πολυαναμενόνο reboot των Friends.


Επίσης η Aniston αποκάλυψε πως οι παραγωγοί της σειράς Friends, πριν ξεκινήσει η προβολή των επεισοδίων στην τηλεόραση, έκαναν στο καστ της σειράς μια έκπληξη, επειδή είχαν προβλέψει την επιτυχία που θα σημείωνε η σειρά.


Η Aniston θυμάται πως οι παραγωγοί έβαλαν όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς σε ένα αεροπλάνο τους πήγαν στο Λας Βέγκας και εκεί, στο δείπνο, τους είπαν πως η σειρά προβλέπεται να έχει τεράστια επιτυχία, τους προέτρεψαν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο γιατί θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες λόγω διασημότητας και μετά τους έδωσαν μάρκες και τους είπαν να πάνε να παίξουν στο καζίνο, γιατί αυτή θα ήταν ίσως η τελευταία βραδιά που θα μπορούσαν να διασκεδάσουν και να περάσουν αμέριμνοι μια βραδιά σε ένα χώρο με πολύ κόσμο, χωρίς να τους αναγνωρίζουν όλοι!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!