MEN'S GUIDE

Jean με jean; Φέτος φοριέται πολύ

Από τον Tom Ford μέχρι τον Gucci, όλοι οι οίκοι μόδας χρησιμοποίησαν στις καλοκαιρινές συλλογές τους αυτό το σκληρό ανθεκτικό ύφασμα και μάλιστα επί 2.

Είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε, είτε θέλετε να κάνετε ένα cool look, το denim είναι πάντα η βάση. Φορέστε το αγαπημένο σας τζιν με ένα ωραίο T-shirt και χαμηλά αθλητικά - à la James Dean - και βγείτε για καφέ με τους φίλους σας, ή συνδυάστε, όσο ο καιρός το επιτρέπει, το τζιν μπουφάν σας με μία πλεκτή γραβάτα, πουκάμισο Oxford και loafers.

Αν αυτό μοιάζει πολύ κλασικό για τα γούστα σας, δοκιμάστε το διπλασιασμό ή ακόμα και τον τριπλασιασμό του τζιν υφάσματος. Τί θα πει αυτό; Δείτε πως στη συλλογή του Tom Ford νσυνδυάζεται ένα τζιν πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι, με ένα απλό σακάκι ναυτικό και μαύρες δερμάτινες μπότες. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα ξεβαμμένο τζιν μπουφάν με το αγαπημένο σας τζιν, φορώντας ένα απλό μπλουζάκι.


Μην ξεχνάτε: Όταν πρόκειται για τζιν, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του υφάσματος, μην ακολουθείτε την πιο φτηνή επιλογή. Επενδύστε στην ποιότητα για ένα καλύτερο ρούχο που θα στέκεται πολύ καλύτερα στο σώμα σας και για να διαρκέσει περισσότερο από μία σεζόν.

Πάρτε μια γεύση για το πως θα πετύχετε το ιδανικό look:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!