ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018

 Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ταύτιση με τους άλλους αλλά αυτό μπορεί να εγείρει διάφορα ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η ανάγκη σου να βγεις, να συζητήσεις και να έρθεις κοντά με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες ακόμα και γνωστούς θα είναι κύριο ζήτημα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων! Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα δυσκολέψει λίγο την κατάσταση καθώς θα δημιουργήσει παρανοήσεις και επικοινωνιακά εμπόδια. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα βρεθείς εμπλεκόμενος/η σε μια παρεξήγηση, πρόσεξε τον τρόπο που θα πεις οτιδήποτε και σκέψου δυο φορές πριν μιλήσεις.

Προφύλαξε τον/τη σύντροφό σου από κακεντρεχή σχόλια και μην αναφερθείς στη σχέση σου μπροστά σε τρίτους που δεν γνωρίζεις καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επικοινωνιακό λάθος μπορεί να δώσει λάθος δείγματα σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει ή μπορεί εσύ να καταλάβεις κάτι που δεν ισχύει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το άγχος σου προέρχεται κατά κύριο λόγο από τα οικονομικά σου θέματα και για αυτό θα προτιμήσεις να τα βάλεις σε μια σειρά- όσο μπορείς- και να μην ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου καθώς δεν θα είναι καθόλου εύκολο να συγκεντρωθείς. Ακόμα μπορεί να παρασυρθείς από ένα πλάνο που δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό και να οδηγηθείς σε ένα λάθος χειρισμό σχετικό με τα οικονομικά σου ζητήματα. Κάνε υπομονή μια ημέρα είναι και μην "ανοίγεσαι" σήμερα!

Αν έχεις σκοπό να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου για κάποιο οικονομικό ζήτημα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η καθώς ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες που θα εγείρουν και ζητήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανασφάλεια σου δεν θα σε βοηθήσει σε αισθηματικά ζητήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει μεταβολές στη διάθεση σου και η αμφιθυμία θα δημιουργήσει μια περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα δυσκολέψει την επικοινωνία. Οι αντιδράσεις των αγαπημένων σου προσώπων μπορεί να σε εκνευρίσουν αλλά σκέψου μήπως και εσύ βοήθησες να αντιδράσουν με κάτι που τους είπες! Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να λυθούν ζητήματα αντίθετα μπορεί να δημιουργηθούν και άλλα κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Μια διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις εάν κάποιος από τους δυο σας δεν κάνει πίσω. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χαθεί στη μετάφραση καθώς τα δείγματα που θα σου δώσει δεν θα είναι ξεκάθαρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αν δεν μπορέσεις να τις αποφύγεις θα τις κάνεις άρον- άρον προκειμένου να τελειώνεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει. Αυτό θα επηρεάσει τις υποχρεώσεις σου καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις γιατί εσύ θα προτιμήσεις να βρεις μια καλή δικαιολογία να μην τις κάνεις! Προσπάθησε να μην τις αμελήσεις και αν τα καταφέρεις επιβράβευσε τον εαυτό σου με ένα μικρό δώρο!

Σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και αν δεν κάνεις καμία προσπάθεια να το καλύψεις τότε το ταίρι σου θα ξεκινήσει να σκέφτεται διάφορα...Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ευνοεί τις αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς φέρνει επικοινωνιακά λάθη.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα για οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί θα απευθυνθείς στους φίλους σου και στους ανθρώπους που ξέρεις πως είναι δίπλα σου καθώς εκεί θα νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθείς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η. Μια λάθος συνεννόηση ακόμα και για την ώρα συνάντησης μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και να προκαλέσει αναστάτωση. Ακόμα είναι πιθανό να εκνευριστείς με κάποιο/α φίλο/η σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις καθώς αυτό που θα πεις θα έχει συνέπειες.

Σήμερα η επικοινωνία θα εξελίσσεται μετά εμποδίων και η σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Αν είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να μην εμπλέξεις φιλικά σου πρόσωπα στα αισθηματικά σου ζητήματα γιατί μπορεί να προκαλέσουν θέματα ακόμα και άθελα τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα και οτιδήποτε άλλο αφορά την καριέρα σου θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα που η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους. Είναι πιθανό να σου γίνει μια δελεαστική πρόταση την οποία θα ξεκινήσεις να επεξεργάζεσαι προκειμένου να αποφασίσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει το "κατάλληλο" κλίμα για παρεξηγήσεις και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Άφησε ανακοινώσεις και βαρυσήμαντες αποφάσεις για μια άλλη ημέρα καθώς σήμερα το κλίμα δεν βοηθά και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Σήμερα ενδέχεται να έχεις αρκετή δουλειά και το ταίρι σου δεν θα σε πιστέψει για αυτό θα χρειαστεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε τα αισθηματικά σου ζητήματα για μια άλλη ημέρα περισσότερο προσοδοφόρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη είναι να μην κάνεις τίποτα και να περάσεις την ημέρα σου συζητώντας με ανθρώπους που αγαπάς και ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να συζητήσεις και να σε καταλάβουν. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και ευνοεί τις συζητήσεις και την ανταλλαγή πληροφοριών, όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς ου εφιστά την προσοχή. Μια διαφωνία η μια λάθος διατύπωση των λεγομένων σου μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σε μια διαφορετική άποψη από τη δική σου καθώς αυτό μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Η ηρεμία στη σχέση σου σήμερα θα είναι απόλυτα συνυφασμένη με τους γύρω σας για αυτό κράτησε σε απόσταση τρίτα πρόσωπα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τις λεπτομέρειες μιας νέας γνωριμίας μακριά από αδιάκριτα αυτιά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη για επαφές με κόσμο καθώς μια σκέψη ή μια μικρή αφορμή θα σε γυρίσει σε καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα καθώς δεν έχεις καταφέρει να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα εντείνει τη συναισθηματική σου υπερχείλιση και θα είναι δύσκολο να βρεις πρακτικά επιχειρήματα προκειμένου να βγεις από το φαύλο κύκλο σκέψεων. Μη βιαστείς να σκεφτείς πως κανένας δεν σε καταλαβαίνει καθώς αυτή η σκέψη είναι υπερβολική μιας και ενδέχεται ούτε εσύ να καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.

Η ζήλεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαφές με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να τη διαχειριστείς είτε είναι από είτε προς εσένα και μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με εκατέρωθεν κόντρα και μετά βλέπουμε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι προσωπικές σχέσεις σου και οι συνεργασίες θα περάσουν μια απαιτητική ημέρα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ταύτιση με τους άλλους αλλά αυτό μπορεί να εγείρει διάφορα ζητήματα. Αιτία θα είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς και όσο πιο κοντά επιθυμείς να έρθεις με τους άλλους τόσο περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει. Η επικοινωνία θα είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που θα σε απασχολήσει για αυτό καλύτερα να μη μιλήσεις πολύ, καθώς όσα λιγότερα πεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να βγεις "αλώβητος/η"!

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια γενικότερη ασυνεννοησία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ένα επικοινωνιακό σου λάθος μπορεί να σε εκθέσει σε αυτόν/ην που θέλεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα σε κουράσουν σήμερα και σίγουρα δεν θα είναι κάτι ευχάριστο για εσένα όμως δεν έχεις μάθει να αφήνεις ημιτελείς υποχρεώσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε δουλειές και υποχρεώσεις λόγω λάθους συνεννόησης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευριστείς με όλους και κυρίως με άτομα τα οποία βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Πάρε βαθιές ανάσες και μην προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου σήμερα καθώς είναι πιθανό να το χάσεις περισσότερο!

Σήμερα είναι πιθανό να έχετε διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σου, που θα προέλθουν από τη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων ρουτίνας. Αν είσαι ελεύθερος/η δες ένα αισθηματικό ζήτημα όταν δεν θα έχεις δουλειές αν θέλεις να πάρεις μια σωστή απόφαση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα σε παρακινήσει να περάσεις καλά κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν! Η εξωστρεφής διάθεση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, να συσφίξεις τις σχέσεις με τους φίλους σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που θα συγχρωτιστείς σήμερα. Μια δημιουργική ενασχόληση μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση καθώς θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου μακριά από εντάσεις.

Σήμερα οι αντιδράσεις σου ενδέχεται να είναι παιδιάστικες και υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για το ταίρι σου. Το πρώτο είναι να το βρει χαριτωμένο το δεύτερο να εκνευριστεί για αυτό μη το ρισκάρεις γιατί το δεύτερο έχει παραπάνω πιθανότητες! Το ίδιο ισχύει και αν είσαι ελεύθερος/η καθώς η άλλη πλευρά μπορεί να παρεξηγήσει τις αντιδράσεις σου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι σου θα έρθει στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς με αυτό προκειμένου να βρεθεί λύση. Η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εντός οικίας και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα αυξήσει το πείσμα σου καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να αποδείξεις πως έχεις δίκιο. Η σκέψη σου θα είναι αρκετά υποκειμενική σήμερα και η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να μην τραβήξεις τα σχοινιά αν δεν έχεις επιχειρήματα για αυτό που πιστεύεις!

Σήμερα μια συζήτηση με το ταίρι σου για κάποιο οικογενειακό ζήτημα μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σας καθώς δεν θα έχετε την ίδια άποψη και θα προκληθεί ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να ερμηνεύσεις λάθος τα μηνύματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!