Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2018

Σήμερα θα ψάχνεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε τι που θα σου πει το ταίρι σου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το οργανωτικό σου πνεύμα θα κλέψει τις εντυπώσεις καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σου χαρίσει την επιθυμία να διεκπεραιώσεις τις δουλειές που έχεις, και μόνο αν οργανωθείς θα τα καταφέρεις. Η προσοχή που θα δίνεις στη λεπτομέρεια και ο ζήλος σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα ούτε στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για να καταλάβουν τι αξίζεις. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις και μια αγγαρεία που δεν είχες υπολογίσει αλλά και μην ανησυχείς καθώς αν έχεις οργανωθεί καλά δεν θα σου χαλάσει το πρόγραμμα.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου τραβήξει την προσοχή από τις δουλειές σου και θα το αξίζει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει εν μέσω τρεξίματος λόγω υποχρεώσεων αλλά δεν γίνεται να τα κάνεις όλα σήμερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις μια νέα ενασχόληση που θα σε γεμίζει χαρά και θα εξάρει τη δημιουργικότητα σου! Από την άλλη θα τονίσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω μαζί με αγαπημένους σου φίλους! Είναι πολύ πιθανό να είσαι αρκετά εξωστρεφής σήμερα και αυτό σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Φόρτισε τις μπαταρίες σου όσο περισσότερο μπορείς για να έχεις απόθεμα και τις επόμενες ημέρες!

Ετοίμασε κάτι αποκλειστικά για εσένα και το ταίρι σου καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να του δείξεις έμπρακτα τον έρωτα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βάλει στη διαδικασία να ερωτευτείς και να ενθουσιαστείς!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής και θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επικοινωνίας με τους άλλους καθώς δεν θα θέλεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να αναμοχλεύει στιγμές που ένιωσες αδικημένος/η για αυτό και δεν θα έχεις όρεξη για συζητήσεις και εξηγήσεις. Αυτή η στάση σου μπορεί να δημιουργήσει απόσταση και στις σχέσεις με τους οικείους σου καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς να τους προσάψεις. Επικεντρώσου στο παρόν και μην γυρίζεις σε γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ακόμα περισσότερο εσωστρεφής.

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό θα δημιουργήσει στο ταίρι σου υποψίες πως κάτι του κρύβεις και θα πρέπει να το καθησυχάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν την αφήσεις να σε πλησιάσει και να της δώσεις το πράσινο φως...

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία αλλά και τη τάση σου για σπατάλες. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να δεις τον/την αδερφό/η σου, να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή να βγεις για ψώνια στα μαγαζιά! Βέβαια είναι πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι και μετά να βγεις εκτός προϋπολογισμού! Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητική διάθεση που θα έχεις για ψώνια ώστε να μη γυρίσεις σπίτι γεμάτος/η τσάντες με πράγματα που δεν σου χρειάζονται!

Μια επίσκεψη μαζί με το ταίρι σου σε κάποιο γνωστό ή συγγενικό σας πρόσωπο θα σας φέρει στο προσκήνιο για αυτό φρόντισε να είναι για τους σωστούς λόγους! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε ένα μαγαζί όπου θα βρεθείς για να ψωνίσεις ή να πιεις καφέ!

 

ΛΕΩΝ

Η ημέρα όπως και η προηγούμενη εξακολουθεί να έχει μια γενική αναστάτωση που μπορεί να βγάλει κάτι καλό καθώς θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Αιτία αυτής της υπέρ-κινητικότητας  είναι η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις αποταμίευση και γενικά να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη. Αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία και το δημόσιο προσπάθησε να τις διευθετήσεις σήμερα καθώς η ημέρα σε ευνοεί.

Το ταίρι σου μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από εσένα σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου και αυτό δεν θα σου αρέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στην τράπεζα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων και την τάση να κινείσαι συναισθηματικά από το ένα άκρο στο άλλο! Η κυκλοθυμία σου δεν θα αργήσει να φανεί και στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν εντάσεις. Σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσεις για να καταφέρεις να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους διαφορετικά θα παρεξηγηθείς! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σήμερα αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις.

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα ζητήσεις οτιδήποτε από το ταίρι σου καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να παρεξηγηθεί.  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δείξεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως το κλίμα γύρω σου είναι εχθρικό καθώς η Σελήνη από την Παρθένο αυξάνει την καχυποψία σου σε σημείο που μπορεί και να οδηγηθείς σε υπερβολές. Είναι πιθανό να κρατήσεις αποστάσεις από όλους καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα διαρρεύσουν τα σχέδια σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να επιστρατεύσεις τη λογική σου καθώς η καχυποψία σου μπορεί να προσβάλει ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα και να δημιουργήσει προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Σήμερα θα ψάχνεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε τι που θα σου πει το ταίρι σου και αυτό πέραν του ότι θα είναι ψυχοφθόρο θα δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις σενάρια με το μυαλό σου καθώς θα επηρεάσουν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και σου υπενθυμίζει πως έχεις φίλους τους οποίους θέλεις να δεις και να περάσεις χρόνο μαζί τους! Ακόμα είναι πιθανό να ασχολείσαι με μια ομάδα ή κάποιο σύλλογο και να αποφασίσεις να διαθέσεις χρόνο σε αυτό! Σήμερα δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες καθώς θα έχεις τη διάθεση, για αυτό κανόνισε να περάσεις την ημέρα σου μαζί με αγαπημένους σου φίλους κάνοντας αγαπημένες σας δραστηριότητες! Η δύναμη της ομαδικότητας κάνει θαύματα και σίγουρα δεν θα αργήσεις να το καταλάβεις!
 

Σήμερα είναι πιθανό να παραμελήσεις το ταίρι σου καθώς έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να δεις τους φίλους σου όμως αν θέλεις σίγουρα θα μπορέσεις να εντάξεις και εκείνο στην παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξωστρέφεια σου θα κερδίσει κάποιον/α που θα βρεθεί τε μαζί σε μια κοινή ομάδα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα είναι προσκολλημένο σε θέματα που σχετίζονται με την αναγνώριση σου στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα στρέψει την προσοχή σου στην καριέρα σου. Αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και η αξία σου για αυτό και θα δείξεις ιδιαίτερο ζήλο για επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα θα καταφέρεις να στρέψεις επάνω σου τα βλέμματα αρκετών για αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς προς όφελος σου!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σε παρακινήσει προκειμένου να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές σου ανησυχίες αλλά το πιο πιθανό είναι να τον/ην πείσεις εσύ να ασχοληθεί και με τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον μόνο αν πρόκειται για κάτι επαγγελματικό...

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αυτό που θα επιθυμήσεις περισσότερο από όλα είναι να αποκτήσεις νέες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και θα αποτελέσουν ένα καλό κίνητρο για να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε βοηθά να αναζητήσεις πληροφορίες κάθε είδους για θέματα που σε ενδιαφέρουν! Αυτό θα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για να γίνεις ακόμα περισσότερο επικοινωνιακός/η καθώς θα θελήσεις να μοιραστείς με τους γύρω σου οτιδήποτε μάθεις!

Μια επίσκεψη με τον/τη σύντροφό σου σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας και θα σπάσει τη ρουτίνα! Αν είσαι ελεύθερος/η βρες ευκαιρία να ξεκινήσεις μια συζήτηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εκθέτοντας τις γνώσεις σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον/α θα σου φέρει στο μυαλό αναμνήσεις του παρελθόντος και μπορεί να φέρουν στο μυαλό σου ανθρώπους, σχέσεις και μια γενικότερη νοσταλγία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις καθώς θα σε απασχολήσουν, πέρα από τα θέματα του παρελθόντος και οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανό να γίνεις και ιδιαίτερα κτητικός/η με χρήματα, υλικά αγαθά αλλά και με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς ενδέχεται να δημιουργήσεις δυσφορία στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν και τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει θέματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να είσαι άνετος/η με αυτόν/η που θέλεις και κυρίως οι ερωτήσεις σου να μην έχουν ανακριτικό χαρακτήρα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μόνο εάν έχεις την επιβεβαίωση των άλλων διαφορετικά θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις. Η Σελήνη από την Παρθένο σου δημιουργεί τέτοιου είδους ζητήματα για αυτό και θα ψάξεις επιβεβαίωση σε όσους σχετίζεσαι στενά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών. Η αρμονία και οι τρόποι που μπορείς να την επιτεύξεις θα είναι το ζητούμενο σου για αυτό και θα είναι πολύ εύκολο να έρθεις κοντά με τους άλλους και να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να είχε προκύψει μεταξύ σας. Η ημέρα είναι ευνοϊκή και για να ξεκινήσεις να διαπραγματεύεσαι τους όρους μιας νέα συνεργασίας!

Η ημέρα είναι ιδανική για να αφουγκραστείς τις ανησυχίες του/της συντρόφου σου και να ασχοληθείς μαζί του ουσιαστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα συνεργασία μπορεί να γίνει η αφορμή για να ξεκινήσει και μια νέα σχέση.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!