ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να "προωθεί" τα αισθηματικά σου πλάνα!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται για μια ακόμη ημέρα στην Παρθένο και σε βοηθά να ασχοληθείς με υποθέσεις της καθημερινότητας και να τελειώνεις με ένα σημαντικό αριθμό υποχρεώσεων που έχεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εύκολα τις δουλειές σου, να έχεις μια οικονομική βοήθεια μέσα από μια πρόταση αλλά και να φλερτάρεις! Η ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σήμερα για αυτό μη μπεις στη διαδικασία να μείνεις άπραγος/η στο σπίτι!

Σήμερα θα βρεις τρόπο να αφιερώσεις χρόνο στον έρωτα ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα έχεις ευκαιρίες να φλερτάρεις και αν το έχεις βρει μια βόλτα μαζί του θα σε ξεκουράσει και θα ανεβάσει τη ψυχολογία σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είσαι από τους πλέον ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να "προωθεί" τα αισθηματικά σου πλάνα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να καταφέρεις οτιδήποτε έχεις κατά νου. Είναι μια καλή ημέρα για να βγεις έξω, να σε δει κόσμος, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να προωθήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες μπορούν να σου φανούν χρήσιμες σε προσωπικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα!

Ο έρωτας δουλεύει για εσένα σήμερα και είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις αισθηματικές σου υποθέσεις.  Αν έχεις βρει το/η σύντροφο σου αφιέρωσε του χρόνο και κάντε κάτι διαφορετικό αποκλειστικά για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ανάψει πυροτεχνήματα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί την ενασχόληση σου με το σπίτι και τους δικούς σου! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αγορές για το χώρο που ζεις καθώς ακόμα και η απόκτηση ενός διακοσμητικού αντικειμένου είναι ικανή να σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να έρθει στην επιφάνεια η καλαισθησία σου, οι διακοσμητικές σου ικανότητες αλλά και οι ανάγκες σου!  Αυτό που θα συνειδητοποιήσεις σήμερα είναι πως έχεις ανάγκη να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με αυτό καθώς θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Μια ταινία και ένα ποτήρι κρασί μαζί με τον/τη σύντροφό σου είναι το ιδανικό σενάριο της ημέρας καθώς θα σε κάνει να νιώσεις την αισθηματική πληρότητα που αναζητάς! Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις ιδιαίτερα οικεία με κάποιον/α που θα γνωρίσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι να βρεθείς με κόσμο και να ασχοληθείς με τους γύρω σου και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περίγυρο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να βγεις και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να πας για ψώνια και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου χωρίς τύψεις! Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και χάσεις τον οικονομικό έλεγχο!

Παρακίνησε το ταίρι σου να βγείτε μια βόλτα και να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

 

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε κρατήσουν για δεύτερη συνεχή ημέρα απασχολημένο/η καθώς η Σελήνη από την Παρθένο εγείρει τις ανησυχίες σου σχετικά με την κατάσταση στο ταμείο σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις όχι μόνο τις οικονομικές ανάγκες σου αλλά και τον τρόπο για να καταφέρεις να τις επιτύχεις. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου θα βρουν τρόπο να επιλυθούν και μάλιστα προς όφελος σου!

Σήμερα θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου είτε θα σε ενώσουν με το ταίρι σου είτε θα γίνουν η αφορμή για να σε απομακρύνουν, για αυτό θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις ισχυρογνώμων. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα κατευνάσει τις αισθηματικές σου ανησυχίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ευκαιρίες να διαφημίσεις τον εαυτό σου, τη γοητεία σου και τις ικανότητες σου στους ανθρώπους που επιθυμείς! Σήμερα το πείσμα, η υπομονή και η θέληση σου θα είναι τα βασικότερα στοιχεία σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις εντύπωση οπουδήποτε θελήσεις. Επίλεξε να ασχοληθείς προσωπικά με τις συνεργασίες σου αλλά και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι μια ημέρα που μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μαγνητίσεις το ταίρι σου χωρίς να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο καθώς η γοητεία που αποπνέεις θα είναι έντονη! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ένα νέο ειδύλλιο!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δεν θα έχεις τη γνωστή σου διάθεση για συναντήσεις και επαφές και θα προτιμήσεις να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον  Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και αν το επιδιώξεις. Η γοητεία σου και ο μαγνητισμός σου μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες καθώς θα φέρουν στο δρόμο σου πειρασμούς! Δείξε αυτοσυγκράτηση και φρόντισε να κρατήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα απόλυτα ιδιωτικά!

Σήμερα μπορεί να κρατάς αποστάσεις από το ταίρι σου αλλά αυτό θα το μαγνητίσει ακόμα περισσότερο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει διακριτικά και σχεδόν μυστικά αλλά αυτό θα σε ιντριγκάρει πιο πολύ!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως έχετε κοινές ιδέες και απόψεις θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα! Είναι πιθανό να σε αναζητήσουν ή να τους αναζητήσεις εσύ προκειμένου να ασχοληθείτε με ένα κοινό σκοπό ή με μια συλλογική δραστηριότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί  να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να γοητεύσεις και να πείσεις τους ανθρώπους γύρω σου για οτιδήποτε θελήσεις. Είναι πιθανό να αναλάβεις μια εξέχουσα θέση σε μια ομάδα ή κάποιο σύλλογο που ασχολείσαι ενεργά και να κλέψεις την παράσταση.

Το ταίρι σου δεν θα χορταίνει να σε ακούει να μιλάς σήμερα, καθώς θα είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός/η εκθέτοντας τις ιδέες και τις απόψεις σου! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα μπορείς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε αυτόν/ην που θέλεις με θετικά αποτελέσματα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις ούτε σήμερα καθώς η Σελήνη στην Παρθένο σε κρατά σε υπερένταση καθώς τροφοδοτεί το μυαλό σου με τις επόμενες κινήσεις σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη θέληση και το πείσμα σου προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου! "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" θα είναι το μότο σου σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η αυτοπεποίθηση σου μπορεί να σε κάνει να υποτιμήσεις τους κινδύνους!

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει τις αισθηματικές σου ανάγκες και θα έχει δίκιο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σου προκαλέσει αισθηματικά σκιρτήματα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για να βγεις, να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου αλλά και να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως δεν θα καταφέρεις να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και αν το θελήσεις! Εκμεταλλεύσου την επιρροή που θα έχεις στους γύρω σου για να συσφίξεις τις σχέσεις μεταξύ σας αλλά και για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε νέες γνωριμίες!

Μια συνάντηση με φίλους, γνωστούς και κουμπάρους θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση με το ταίρι σου καθώς θα γίνουν η αφορμή για να έρθετε ακόμα πιο κοντά σα ζευγάρι! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες σήμερα και εσύ τυχερός/η.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα καθώς φέρνει στο μυαλό σου ανθρώπους και καταστάσεις που άφησαν το στίγμα τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα και να κάνεις θαύματα! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς κερδισμένος/η στον έρωτα ή στα χρήματα και αυτό θα σου φτιάξει τη ψυχολογία και τη διάθεση!

Σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου "κεκλεισμένων των θυρών" και αυτό θα ενδυναμώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις πως ξεσηκώνεις τα πλήθη με τον ερωτισμό που εκπέμπεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και αυτό θα φανεί και στους γύρω σου! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια και να "στρώσεις" το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια νέα συνεργασία με καλές προοπτικές εξέλιξης!

Η σχέση με το ταίρι σου θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου σήμερα και είναι μια καλή ευκαιρία για να την αναζωογονήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα έχει θετικές εξελίξεις σχετικές με αισθηματικά ζητήματα!

 Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!