ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα [18 -24/12]

Βρισκόμαστε πλέον σε μια εβδομάδα – ορόσημο, μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς που κλείνει. 

ΚΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα των μεγάλων αλλαγών, που ο ένατος οίκος σου που σχετίζεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τους στόχους σου απελευθερώνεται από τον Κρόνο στις 20. Στο ίδιο σημείο έχουμε και μια εκπληκτική νέα Σελήνη δύο μέρες πριν και μια πολύ θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιό σου. Μια γενικότερη αίσθηση απελευθέρωσης θα την έχεις σύντομα, και αυτή σχετίζεται και με τη συναισθηματική σου ζωή, ίσως με μια νέα σχέση στην οποία είσαι ή στην ήδη υπάρχουσα που την αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Γενικά αυτό το τελευταίο, το να αντιμετωπίζεις με διαφορετικό τρόπο πλέον τις υπάρχουσες καταστάσεις στη ζωή σου, αποδεικνύεται σωτήριο και απίστευτα αναζωογονητικό. Είναι και η τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, για αυτό θα ήταν καλό νέα ξεκινήματα να τα αφήσεις για μετά τις 23. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα των μεγάλων αλλαγών ήρθε, ο όγδοος οίκος σου που μεταξύ άλλων σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, την οικειότητα σε μια σχέση και όλα όσα μοιράζεσαι σε αυτήν, απελευθερώνεται στις 20 από τον Κρόνο όπου βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια. Και δεν είναι μόνο αυτό, στο ίδιο σημείο έχουμε μια νέα Σελήνη μόλις δύο μέρες πριν, ενώ και η Αφροδίτη βρίσκεται εκεί. Αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο έντονα συναισθηματικές και ζεστές περιόδους, μπορείς να έρθεις πραγματικά κοντά με τον – τη σύντροφό σου, να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι και τι χρειάζεται, τι είναι καλό και να μοιράζεστε και τι είναι καλό ο καθένας να κρατάει για τον εαυτό του. Γιατί η ιδιωτικότητα παίζει σημαντικό ρόλο, δεν σημαίνει ότι σε μια σχέση δεν χρειάζεται να έχει ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Ο Ερμής από τις 23 θα κινείται ορθόδρομα στο ίδιο σημείο από τις 23 και οι αλλαγές θα είναι ακόμη πιο έντονες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και περνάμε σε μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες των τελευταίων χρόνων για τις σχέσεις σου και κυρίως για τη συναισθηματική σου ζωή. Το κυρίως θέμα είναι ότι στις 20 ο Κρόνος αποχωρεί από τον έβδομο οίκο σου της συντροφικότητας και των συνεργασιών και απελευθερώνεσαι, μειώνονται τα εμπόδια, νέες σχέσεις δημιουργούνται. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό είναι και 1. η νέα Σελήνη στον ίδιο σημείο μόλις δύο μέρες πριν, που αποτελεί ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων, 2. ο ανάδρομος Ερμής, επίσης στον Τοξότη, που ξεκαθαρίζει εκκρεμότητες με το συναισθηματικό σου παρελθόν, και 3. η εκπληκτική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 21 που μπορεί να φέρει τον έρωτα. Το καλύτερο πρόσωπο της η χρονιά, το αποκαλύπτει στο τέλος της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας, επειδή από τις 20 θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο ο Κρόνος, ο πλανήτης των ευθυνών, τις συνέπειας και της σκληρής δουλειάς. Δεν θα πρέπει τα επόμενα τρία χρόνια να είσαι μόνο συνεπής απέναντι στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα στη συντροφική σου ζωή, αλλά, κυρίως, απέναντι σε εσένα τον ίδιο. Ο Κρόνος δεν επιτρέπει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις πραγματικά, για κανέναν λόγο. Για παράδειγμα, δεν θα ωφελούσε με τον Κρόνο σε αυτό το σημείο να μπεις σε σχέσεις ή συνεργασίες μόνο και μόνο για να μην νιώθεις μόνος ή “αντικανονικός”; Αυτά δεν επιτρέπονται. Αλλά και το να μην επιχειρήσεις να κάνεις αυτά που πραγματικά θέλεις είναι κάτι που θα έχει κόστος, δηλαδή αυτά που επιθυμείς, οφείλεις να τα διεκδικήσεις. Οπότε, όσο πιο συνεπής είσαι στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τόσο το καλύτερο, όπως θα διαπιστώσεις. 

ΛΕΩΝ

Βρισκόμαστε πλέον σε μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες της χρονιάς, που φέρνει πραγματικά σημαντικά νέα για τη συναισθηματική σου ζωή. Η κυριότερη είδηση είναι ότι ο Κρόνος, ο πλανήτης των ευθυνών, της σοβαρότητας και της συνέπειας στις 20 αποχωρεί έπειτα από τρία χρόνια, από τον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Ο έρωτας επανέρχεται στη ζωή σου και νιώθεις από την πρώτη κιόλας μέρα ότι απελευθερώνεσαι από ένα απροσδιόριστο βάρος. Και πρόσεξε, δύο μέρες πριν πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο που μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες μέχρι το τέλος του μήνα (ειδικά μετά τις 23), ενώ στις 21 έχουμε και μια δυνατή όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού που πάλι σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι ένας από τους πιο ρομαντίκ των τελευταίων χρόνων. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρισκόμαστε πλέον σε μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς και αυτό λόγω της μετακίνησης του Κρόνου στις 20, από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως είναι ο πέμπτος οίκος σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, και η συναισθηματική σου ζωή θα είναι και ένας από τους τομείς στους οποίους θα εστιάσεις τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των ευθυνών, της συνέπειας, της μεθόδου και της σοβαρότητας και συνήθως ζητάει να κάνουμε μια υπέρβαση, ή αν δεν έχουμε αυτά τα στοιχεία να τα αποκτήσουμε ή αν τα έχουμε σε υπερβολικό βαθμό, να μάθουμε να τα “μειώνουμε” όταν χρειάζεται. Ο έρωτας πλέον γίνεται μια σοβαρή υπόθεση στην οποία δεν χωράνε ανειλικρίνειες και τραβήγματα χωρίς λόγο ή απρόβλεπτες συμπεριφορές ανάλογα με το κέφι το δικό σου ή του άλλου / της άλλης. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτή την περίοδο μπορούν να έχουν γερές βάσεις. Αν όμως δεν φτιάχνονται πάνω σε γερά θεμέλια, τότε το οικοδόμημα σύντομα θα το βλέπεις να καταρρέει. 

ΖΥΓΟΣ

Βρισκόμαστε πλέον σε μια εβδομάδα – ορόσημο, μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς που κλείνει. Ο λόγος είναι ότι ο Κρόνος αποχωρεί στις 20 από τον τρίτο οίκο σου, όπου βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια. Η παραμονή του σε αυτό το σημείο είναι πολύ πιθανό να δυσκόλευε την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες, το κριτήριό σου έγινε, δικαίως, πιο αυστηρό – οι επιφανειακές σχέσεις δεν είχαν πλέον τίποτα να σου πουν, δεν εξυπηρετούσαν καμία ανάγκη σου. Ο Κρόνος δεν είναι μόνο πιεστικός, είναι και λυτρωτικός. Όταν για παράδειγμα εμφανιζόταν μπροστά σου το άτομο που δεν ήταν για σένα, με συνοπτικές διαδικασίες έληγε η υπόθεση. Τώρα οι γνωριμίες θα είναι περισσότερο ανάλαφρες, εσύ θα ξέρεις περισσότερο τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 18 και στις 21 μια εκπληκτική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, που μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή συνεργασία προς το τέλος του μήνα. Πολύ δυνατά πράγματα συμβαίνουν αυτές τις μέρες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες της χρονιάς. Ο Κρόνος αποχωρεί από τον δεύτερο οίκο σου (και απαλλάσσονται τα οικονομικά σου από ένα ΜΕΓΑΛΟ βάρος) και από τις 20 εγκαθίσταται στον Αιγόκερω για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο τρίτος οίκος σου έχει να κάνει με τη λογική σκέψη, την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Ένα σημαντικό μάθημα για όλες τις σχέσεις σου, ειδικά για τη συντροφική, είναι ότι πλέον είναι απαραίτητο να είσαι ακριβής σε αυτά που λες και συνεπής. Ένα δεύτερο, αν είσαι εκτός σχέσης αυτή την περίοδο, είναι ότι τους ανθρώπους που θα γνωρίζεις, θα τους αξιολογείς με έναν διαφορετικό τρόπο, δεν έχουν καμία θέση οι επιφανειακές καταστάσεις στη ζωή σου. Και φυσικά καλά κάνεις, και πίστεψέ με, δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου ο Κρόνος με αυτό, αφού ούτως ή άλλως, από τη φύση σου, δεν είσαι καθόλου των επιφανειακών καταστάσεων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα, επειδή στις 20 ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σου, έπειτα από τρία χρόνια, και η αίσθηση της απελευθέρωσης είναι άμεση και ως αίσθηση είναι απίστευτη - λογικό, αφού με τον Κρόνο τόσα χρόνια μαζί σου έχεις ξεχάσει πώς είναι. Και πες, οκέι, ο Κρόνος φεύγει, και νιώθεις άλλος άνθρωπος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει μια εκπληκτική όψη με τον Ουρανό στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και που λειτουργεί απίστευτα επιβραβευτικά τώρα που ξεκινάς μια νέα ζωή ουσιαστικά. Αυτή η όψη μπορεί να κρύβει μια έκπληξη, κάτι το όχι και τόσο προβλέψιμο. Και ο Ερμής από τις 23 θα κινείται ορθόδρομος στο ζώδιό σου και η ζωή σου θα γίνει ευκολότερη και η τάση σου θα είναι να κοιτάζεις πλέον μπροστά. Κάθε μέρα και κάτι νέο, κάτι ανεβαστικό και που σε πηγαίνει μπροστά. Επιτέλους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει ενδιαφέρον επειδή ο Κρόνος μετακινείται στο ζώδιό σου στις 20. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης σου, αισθάνεται στα νερά του μαζί σου (και εσύ το ίδιο) και θα είστε παρέα για περίπου τρία χρόνια. Θα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα που ήδη τα έχεις στη φύση σου θεωρητικά ως προδιαθέσεις: να είσαι εργατικός, συνεπής, λογικός, μεθοδικός. Ακόμη και αν είσαι για παράδειγμα ο έφηβος που νιώθει λίγο αποπροσανατολισμένος και καμία σχέση δεν έχει με συνέπεια, ως προδιάθεση, που την έχεις, τώρα θα έρθει στην επιφάνεια. Το καλό είναι ότι θα είσαι άκρως παραγωγικός και ότι θα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι Αιγόκερως που το παρακάνει με τις ευθύνες και τη δουλειά, κάτι που δεν σπανίζει στον κύκλο των Αιγόκερων, θα μάθεις να κάνεις λίγο πίσω και να δίνεις σημασία και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρισκόμαστε πλέον σε μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς. Ο Κρόνος, αποχωρεί από τον Τοξότη στις 20, έπειτα από τρία χρόνια, για να περάσει στον Αιγόκερω. Οι τομείς λοιπόν που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η κοινωνική σου ζωή, η δικτύωση και οι φιλικές σου σχέσεις, που βάλλονταν από τον Κρόνο όλον αυτό τον καιρό. Η κοινωνική σου ζωή πλέον μπορεί να είναι όπως θες, να βρίσκεσαι με κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και να μην τρέμεις ότι θα διαλυθούν προτού καν ξεκινήσουν. Ειδικά αυτή τη βδομάδα, η νέα Σελήνη στις 18 στο ίδιο σημείο σημαίνει νέα πράγματα και ευκαιρίες μέχρι το τέλος του μήνα. Το ίδιο και η πολύ συναισθηματική όψη μεταξύ Αφροδίτης και κυβερνήτη σου, Ουρανού, στις 21. Την επόμενη εβδομάδα που πλέον θα κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής όλα αυτά θα είναι πολύ πιο προφανή και είναι πολύ πιθανό να γίνει μια νέα συναισθηματική γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πιο πρακτικούς τομείς, για τα επαγγελματικά σου κυρίως. Αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει εντελώς τη διάθεσή σου και φαίνεται ότι την αλλάζει προς το καλύτερο, οπότε η επιρροή στις σχέσεις σου είναι έντονη. Από τις 20 ο Κρόνος θα βρίσκεται πλέον στον Αιγόκερω, σε έναν οίκο που σχετίζεται περισσότερο με την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση. Η θέση του αυτή δείχνει ότι δεν μπορείς ενδεχομένως να είσαι τόσο ανεκτικός όσο παλιά με τους άλλους και ότι κατά κάποιο τρόπο γίνεσαι αρκετά πιο επιλεκτικός. Στις σχέσεις είναι απαραίτητο να υπάρχει σοβαρότητα, συναίσθημα και αμοιβαιότητα, τουλάχιστον, δηλαδή ξεκινάμε με αυτά και βλέπουμε μετά τα υπόλοιπα. Τα κριτήριά σου δηλαδή αλλάζουν, κυρίως στην επιλογή συντρόφου. 

 

Πηγή: Ωροσκόπιο σχέσεων από Γιώργο Σαλαμά από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!