GOSSIP

Υπάρχει ένας λανθασμένος μύθος για τα αγγελάκια της Victoria's Secret

Όλοι περιμένουν να δουν το φετινό σόου της Victoria's Secret που θα γίνει στη Κίνα και όλοι μιλούν για τα διάσημα VS αγγελάκια. Και όμως λίγοι ξέρουν τί είναι αυτό που κάνει ένα μοντέλο να θεωρείται... άγγελος.

Κάθε χρόνο στο σόου του γνωστού οίκου εσωρούχων εμφανίζονται δεκάδες μοντέλα και άλλα φορούν τα βαρύτιμα φτερά και άλλα όχι και οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα VS μοντέλο και έναν VS άγγελο, δηλαδή πως τα αγγελάκια είναι τα μοντέλα που φορούν φτερά.


Αυτό όμως δεν ισχύει. Διότι συχνά στα συγκεκριμένα σόου βλέπουμε και μοντέλα με φτερά τα οποία όμως δεν είναι αγγελάκια.


Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, άγγελοι της Victoria's Secret είναι μόνο τα μοντέλα που έχουν συμβόλαια στα οποία αναγράφεται αυτός ο τίτλος (του αγγέλου) και αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο 14 τέτοια μοντέλα στον κόσμο και μάλιστα κάποια από αυτά (όπως η Gigi Hadid) δεν θα εμφανιστούν φέτος στη Κίνα.


Συγκεκριμένα τα αγγελάκια είναι οι: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Gigi Hadid και Kendal Jenner και όλες οι άλλες είναι απλά VS μοντέλα.

Για παράδειγμα η Gigi Hadid που τελικά δεν θα εμφανιστεί στο σόου έχει σχετικό συμβόλαιο και είναι άγγελος, ενώ η αδελφή της Bella Hadid που θα εμφανιστεί φέτος για δεύτερη χρονιά στο σόου δεν είναι επίσημο αγγελάκι.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!