ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε απρόοπτα ή ανατροπές στα οικονομικά σου κι επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι συντονισμένος/η με το σύμπαν, δεν έχεις παρά να κυνηγήσεις την έκπληξη για να είσαι… μέσα! Αντίθετα αν κινηθείς «συντηρητικά» ή ακολουθήσεις την πεπατημένη, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απογοητευτικά, γι’ αυτό μην ακούς κανέναν κι ακολούθησε το ένστικτό σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να ασχοληθείς με μάλλον ασυνήθιστα θέματα.

Ερωτικά

Με τόσα απρόοπτα που σου συμβαίνουν, είναι μάλλον απίθανο να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα στην προσωπική σου ζωή. Ενημέρωσε λοιπόν τον άνθρωπο σου ότι αν του αρέσουν οι εκπλήξεις, τότε… καλώς, διαφορετικά ας μην σε υπολογίζει..

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να αλλάξεις την πολιτική σου, προχωρώντας σε επιλογές ή συνεργασίες που έχουν να σου δώσουν κάτι το διαφορετικό κι ας δείχνουν κάπως ανασφαλείς για τα δεδομένα σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «βγεις από τα ρούχα σου» εξ αιτίας της «αλλόκοτης» συμπεριφοράς ενός συνεργάτη, ή ύστερα από «καυτές» αποκαλύψεις που τον/την αφορούν. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου αλλά και στην ανάδειξη ενός ταλέντου που… δεν ήξερες ότι το έχεις!

Ερωτικά

Ίσως συναντήσεις ένα νεαρό άτομο με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η καλό είναι να σπάσεις την σεξουαλική «ρουτίνα», δοκιμάζοντας κάτι νέο ή διαφορετικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σου απέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν (και) στην δουλειά σου. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος σου να αλλάξεις ρότα, αιφνιδιάζοντας εχθρούς ή «φίλους», που έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους, χωρίς όμως να υπολογίσουν τον «ξενοδόχο»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή φορέα, προκειμένου να βρεις επιπλέον συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον φυσικό 5ο «οίκο» σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σε «εξιτάρει», μάλλον όμως θα έχει και πολύ διαφορετική νοοτροπία σε κάποια «φλέγοντα» θέματα, χωρίς μάλιστα να είναι… ορατός κάποιος συμβιβασμός!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός «σχεδιάζει» να εφαρμόσει πάνω σου το «δόγμα του σοκ», ανατρέποντας πολλά από αυτά που θεωρείς ως σταθερά ή δεδομένα, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Υπάρχει βέβαια και η λύση του να «τρελαθείς» ξαφνικά και να προχωρήσεις σε «αβέβαιες» επιλογές, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανες ποτέ. Δοκίμασε όμως, ποτέ δεν ξέρεις! Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που ήταν «απέναντί» σου αλλά τελικά και τόσο… κοντά σου!

Ερωτικά

Ο Ερμής στον φυσικό 5ο «οίκο» σου δείχνει πρόθυμος να σε φέρει σε επαφή με ένα σχετικά νέο άτομο, που ίσως σου φανεί υπέρ το δέον προκλητικό, τελικά όμως μπορεί να βιώσεις μαζί του κάτι που θα σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου για τις σχέσεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις είτε στο σπίτι σου είτε κατά την διάρκεια της παραμονής σου σε άλλο χώρο, καλό είναι λοιπόν να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη ή ένα μήνυμα από κάποιον/α που διαμένει μακριά σου Επιπλέον, οι σχέσεις με τους οικείους σου βρίσκονται σε… περίεργη φάση, αφού συναντάς μεγαλύτερη αποδοχή από εκεί που δεν το περιμένεις! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με ένα ειδικό θέμα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και με δεδομένη την ανανεωτική επιρροή του Ουρανού, το πιθανότερο είναι να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ή να ανταποκριθείς σε μια… πρωτοφανή για σένα πρόκληση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ότι κι αν ασχολείσαι. Επιπλέον, η καθημερινότητα σου μπορεί να διανθιστεί με εκπλήξεις και απρόβλεπτα ή σπάνια περιστατικά, που μερικές φορές θα σε… σοκάρουν! Από την άλλη πλευρά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προμηθευτείς «hi tec» συσκευές ή εργαλεία αλλά και για να «δουλέψεις» πάνω σε ένα επιστημονικό ζήτημα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Μερικές φορές πιστεύεις ότι αρκούν οι υλικές προσφορές για να φέρεις κοντά σου ή να κρατήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σήμερα όμως θα επιβεβαιώσεις ότι τα «κλειδιά» της ευτυχίας σου είναι η καλή επικοινωνία και η πνευματική «συγγένεια».

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά θέματα, μην περιμένεις όμως τα πράγματα να εξελιχθούν με τον προβλεπόμενο τρόπο. Καλό είναι μάλιστα να υιοθετήσεις κι εσύ κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές, αφού το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν πολύ πιο αποτελεσματικές από τις «δοκιμασμένες». Επιπλέον, ίσως κάνεις μια μάλλον «εξεζητημένη» αγορά. Παράλληλα, ο Ουρανός απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφέρουν πολύ από τον «μέσο όρο» κι έχουν κάτι… απίθανες ιδέες, ικανές να σε πάνε πολύ μπροστά!

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να ανταποκριθείς σε μια νέα πρόκληση με «ασυνήθιστα» χαρακτηριστικά. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς μια απρόβλεπτη ή αλλόκοτη συμπεριφορά από τον άνθρωπο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις τολμηρές πρωτοβουλίες, ανεξάρτητα με το αν οι συνθήκες σε διευκολύνουν ή όχι. Ίσως μάλιστα να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στα δύσκολα, βαδίζοντας «κόντρα στα προγνωστικά», ενώ αντίθετα στα θεωρητικά εύκολα μπορεί να συναντήσεις απρόσμενα εμπόδια. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε ανατροπές ή μια «αναμπουμπούλα» στον χώρο της εργασίας σου, ίσως όμως να πρόκειται για μια ανανέωση του εξοπλισμού, που σε «περνάει» σε άλλο επίπεδο!

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό θέλει. Αφέσου λοιπόν στην ροή των γεγονότων και άφησε λίγο χώρο στην ζωή σου για το απρόβλεπτο ή το διαφορετικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σου αποκαλύψει «πράματα και θάματα» γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση ή σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και η έλλειψη ταμπού από την πλευρά σου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς όλα αυτά τα «περίεργα». Αν όμως… επιμείνεις να κινηθείς «συντηρητικά», τότε μπορεί να πέσεις θύμα μιας αρνητικής όσο και απρόσμενης εξέλιξης. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς με κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο», κάνοντας μια σπουδαία ερευνητική δουλειά.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό πολλαπλασιάζουν τις διαθέσιμες επιλογές σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο με διαφορετικές ανάγκες και… αρχές!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα, στην κοινωνική σου ζωή και ιδιαίτερα τις φιλικές σχέσεις σου κι αν δεν δεις τα πράγματα με ανοικτό πνεύμα αναμένονται «τριβές» με πρόσωπα που προκαλούν για να… προκαλέσουν! Από την άλλη πλευρά κάποιος/α που… δεν χωνεύεις, μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με την στάση του/της. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να είσαι το ίδιο ευέλικτος/η και σε οικογενειακά θέματα, αφού «ο νόμος και η τάξη» που πρεσβεύεις, δεν… τηρούνται!

Ερωτικά

Σήμερα έχεις άλλον «αέρα» κι ίσως να κάνεις πράγματα που θα σε… εκπλήξουν! Κι αν τύχει να απορήσουν κάποιοι/ες που θα στοιχημάτιζαν στην «αξιοπιστία» σου, δεν έχεις παρά να τους δείξεις στην πράξη ότι κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να εξαντλήσεις την πειραματική σου διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να φερθείς «αλλόκοτα» ή απρόσμενα αλλά τελικά. προς μεγάλη έκπληξη κάποιων, οι ενέργειες σου μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί μια αλλαγή που θα σε εξυπηρετήσει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να μελετήσεις ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και μια απρόσμενη συνάντηση ή πρόσκληση.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο από τις υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις τα καλά ενός ταξιδιού ή μιας εξόδου, είτε με τον άνθρωπο σου, είτε με μια νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα της!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να «μυηθείς» σε μια ιδιαίτερη τεχνική ή ένα πεδίο γνώσεων «για λίγους». Μπορεί βέβαια και να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων και συμπεριφορών που σε φέρνουν σε αμηχανία, από την άλλη πλευρά όμως θα εκπλαγείς ευχάριστα από την υποδοχή που θα σου επιφυλάξει κάποιος/α «ξένος/η». Επιπλέον ίσως κληθείς να διαχειριστείς κάτι απρόσμενο κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου, χωρίς να πρόκειται απαραίτητα για κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

Ερωτικά

Από την στιγμή που οι ουρανοί κινούνται σε άλλο «μήκος κύματος» από το δικό σου, είναι προτιμότερο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας την καλή παρέα ανθρώπων που δεν σε σοκάρουν, ακόμη και στις «στραβές» τους.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!