GOSSIP

Μα είναι δυνατόν; Η αποκάλυψη της Mila Kunis για την μικρή κόρη της

Ξαφνιάζει η αποκάλυψη της Mila Kunis για την κόρη της 

Από τότε που η Mila Kunis έγινε μανούλα για δεύτερη φορά οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν γίνει πολύ σπάνιες –έως και ελάχιστες θα λέγαμε- γι’ αυτό και κάθε φορά που την βλέπουμε, είναι σαν την πρώτη φορά. Είναι ομολογουμένως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο του Hollywood και αυτό μας το αποδεικνύει πολύ συχνά.

Η 34χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε σε πρωινή έξοδο της στο Los Angeles και εκτός του ήταν πολύ casual -αλλά κομψά- ντυμένη δεν φορούσε και ίχνος make up. Ένας λόγος ακόμη για να τη θεωρούμε, την πιο όμορφη ηθοποιό και γυναίκα. Ωστόσο αυτός που μας ξάφνιασε και μας παρεξένεψε, δεν ήταν ούτε η casual εμφάνιση της, ούτε το no make up look της, αλλά η δήλωση που έκανε για την 3 ετών κόρη της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Extra η 34χρονη ηθοποιός αποκάλυψε, πως η τριών ετών κόρη της Wyatt κάθε Παρασκευή πίνει μια γουλιά κρασί (κόκκινο-λευκό δεν γνωρίζουμε ακριβώς). Μεταξύ άλλων η Mila ανέφερε, πως η οικογένεια της τηρεί τον τον εβραϊκό θρησκευτικό νόμο Shabbat που πραγματοποιείται λίγα λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα τα βράδια της Παρασκευής.

«Στο Shabbat πίνεις μια γουλιά κρασί. Η κόρη μου το κάνει αυτό από την στιγμή που γεννήθηκε. Κάθε Παρασκευή το πρωί ξυπνάει καιτης λέω ότι είναι Παρασκευή, κι εκείνη απαντάει "Μπορώ να πιω κρασί!"». Αλλόκοτο πάντως μας φαίνεται ένα τόσο μικρό παιδί να πίνει κρασί σε αυτή την ηλικία, όση ποσότητα και αν είναι αυτή.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!