ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην «τσιμπήσεις» σε μια πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θέτει κυρίως επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, δίνοντας σημασία σε κάποιες «κρίσιμες» όσο και τυπικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου κι αν έχεις να ανησυχείς για κάτι είναι οι αντιδράσεις κάποιων προσώπων του άμεσου περιβάλλοντος σου αλλά και οι δικοί σου χειρισμοί σε τεχνικά και εργασιακά θέματα.

Ερωτικά

Κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες αλλά να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση κάθε «βιαστική» κίνηση μπορεί να κάνει τα πράγματα... ελαφρώς χειρότερα ή να σε εκθέσει χωρίς λόγο. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψει «κάτι» στον χώρο της εργασίας σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου να κάνει αισθητή την παρουσία του, ίσως να νοιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση όπου τίποτα δεν κινείται. Αυτό μπορεί να αναφέρεται άμεσα τόσο στα προσωπικά, όσο και στα οικονομικά σου και το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε μια αναπροσαρμογή των σχεδίων σου και σε αναγκαίους περιορισμούς. Επιπλέον βέβαια, είναι σκόπιμο να μην χάνεις την ώρα σου με υποθέσεις «υπό αίρεση». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να ακυρώσει ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Ερωτικά

Σήμερα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. Κι αν «δεν σε καταλαβαίνουν», απλά δώσε περισσότερο χρόνο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή καταστάσεων που ίσως και να αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, σε αυτήν την φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραπέμψεις κάθε «σοβαρή» υπόθεση στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεση σου όλα εκείνα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, που θα συμβάλλουν στο να πάρεις μια σωστή απόφαση, Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε καλλιτεχνικές δράσεις.

Ερωτικά

Σήμερα οι προτεραιότητες σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή τεχνικής φύσεως και το πιθανότερο είναι να μην προλάβεις... καν να σκεφτείς γύρω από τα προσωπικά σου. Εξ άλλου και να προκύψει κάτι, πιο κοντά στο πρόβλημα σε φέρνει, παρά στην ευτυχία!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου προσφέρει καταφύγιο και μια «ήρεμη γωνιά» μακριά από εντάσεις. Κατά τα άλλα όμως, είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές σου και το κακό είναι ότι για την ώρα με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου η ανεύρεση μιας επαρκούς ή οριστικής λύσης δείχνει σχεδόν ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις, ακόμη κι αν οι καταστάσεις πιέζουν. Μπορείς μάλιστα να δώσεις έμφαση στην σωστή προετοιμασία σου, ώστε να διαφυλάξεις τουλάχιστον τα... μισά «ρούχα» σου!

Ερωτικά

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας, είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπο σου, επειδή όμως όλα αυτά... ουδεμία σχέση έχουν με τον αληθινό έρωτα, προσπέρασέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον άγχος κι αγωνία, είτε για μια δική σου οικονομική υπόθεση που δεν προχωρά, είτε κάτι που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Το «φάρμακο» όμως για όλα αυτά δεν είναι να κάνεις κάποια σπασμωδική κίνηση που θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα αλλά να επιδείξεις υπομονή, εξετάζοντας παράλληλα τι είναι αυτό που απαιτεί διορθώσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις με θεάματα κι ακροάματα.

Ερωτικά

Με τον Κρόνο να επηρεάζει άμεσα τα προσωπικά σου, ότι κι αν κάνεις μπορεί να θεωρηθεί λάθος ή τουλάχιστον άστοχο, προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας την στιγμή που είτε ο/η άλλος/η, είτε η ίδια η ζωή θα σε... βγάλει από το αδιέξοδο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φαίνεται πως ένα οικογενειακό ή προσωπικό θέμα «κολλάει» αλλά με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου να ορίζει την εξέλιξη των πραγμάτων είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια άμεση λύση. Αντί λοιπόν να βασανίζεσαι «επί ματαίω», πάρε μια... βαθιά ανάσα και δώσε προτεραιότητα σε όσα ελέγχεις εσύ, ξεκινώντας από κάποιες αναγκαίες επισκευές στον χώρο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο προσεκτικό στις οικονομικές συναλλαγές σου, αού ενδέχεται να υπάρξουν λάθη αλλά και... απάτες!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει τα μέγιστα στο να εισπράξεις την αποδοχή και την αναγνώριση που επιθυμείς, παράλληλα όμως «χαλαρώνει» αρκετούς από τους κανόνες σου με πιθανό αποτέλεσμα να υποκύψεις σε έναν «πειρασμό» που... δεν θα έπρεπε!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες, ώστε να μην «φορτωθείς» με ευθύνες άλλων, ιδιαίτερα αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Ειδικά όμως στον οικονομικό τομέα, σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, τουλάχιστον μέχρι να ανάψει ξεκάθαρα το «πράσινο φως» για την συνέχεια, αφού στην παρούσα φάση οι συνθήκες δεν σε ευνοούν. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει «κανάλι» με το... υπερπέραν κι ότι μάθεις καλό είναι!

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού το πιθανότερο είναι να σε «φορτώσει» με επιπρόσθετες ανησυχίες και προβλήματα, που μάλιστα δεν είναι δυνατόν να επιλυθούν άμεσα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες, ώστε να μην «φορτωθείς» με ευθύνες άλλων, ιδιαίτερα αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Ειδικά όμως στον οικονομικό τομέα, σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, τουλάχιστον μέχρι να ανάψει ξεκάθαρα το «πράσινο φως» για την συνέχεια, αφού στην παρούσα φάση οι συνθήκες δεν σε ευνοούν. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει «κανάλι» με το... υπερπέραν κι ότι μάθεις καλό είναι!

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού το πιθανότερο είναι να σε «φορτώσει» με επιπρόσθετες ανησυχίες και προβλήματα, που μάλιστα δεν είναι δυνατόν να επιλυθούν άμεσα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου, η ανάληψη πρωτοβουλιών μπορεί να αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου. Μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, που θα μπορούσε να ξεκινήσει εν ευθέτω χρόνω. Μην βιάζεσαι λοιπόν, ειδικά αν διαπιστώσεις ότι ένα ισχυρό πρόσωπο δεν συμφωνεί με τα σχέδια ή τις προθέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση..

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου» θα έχεις την ευκαιρία να γοητεύσεις... κόσμο και κοσμάκη! Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι παρά μόνον για τον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει, μπορείτε να δρομολογήσετε από κοινού όνειρα και σχέδια που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα, στην πράξη όμως μπορεί να αναβάλλει ή να ακυρώσει μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί μεν να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις, αφού για την ώρα δεν πρόκειται να αποδώσουν. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και στα επαγγελματικά σου, όπου φαίνεται να γίνονται πολλές συζητήσεις και σχεδιασμοί αλλά... μέχρι εκεί!

Ερωτικά

Προβλήματα υπάρχουν –και ποιος δεν έχει;- αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να δείξεις στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, ακόμη κι όταν οι συνθήκες δείχνουν να μην σε ευνοούν. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να μην αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδια σου, ιδιαίτερα αν συνδέονται με μια συλλογική προσπάθεια. Αν πάλι ένας φίλος ή μια φίλη σε κριτικάρει υπέρ το δέον, δώσε του να καταλάβει ότι υπάρχουν και... όρια! Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οικονομική σου διαχείριση, αφού μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο όσο και αναγκαίο έξοδο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου φέρει μια καταπληκτική έμπνευση.

Ερωτικά

Ένα άτομο του περιβάλλοντός σου σε εκνευρίζει με την κριτική του, ίσως μάλιστα να σου μεταφέρει και πληροφορίες ή κρίσεις που αναφέρονται σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά απέχουν πολύ από την αλήθεια. Μην δίνεις βάση λοιπόν και κάνε τα... δικά σου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σηματοδοτεί μια φάση αβεβαιότητας ή κρίσης στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να κυριευτείς από ανυπομονησία και να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να έρθεις σε φέρει σε επαφή με «τεχνοκράτες» που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια και θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα. Παράλληλα με την μεσολάβηση του... Ποσειδώνα, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει!

Ερωτικά

Με τον Άρη απέναντι σου, μπορεί να αλλάξουν όλα μέσα σε μια στιγμή, κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις κάθε λόγο να... ανησυχείς! Αν πάλι είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μπαίνοντας σε μια σχέση, στην πορεία θα προκύψουν ανταγωνισμοί και διεκδικήσεις.

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!