ΖΩΔΙΑ

Ιούνιος: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

O πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού ξεκινά. Δείτε τί θα φέρει για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ
Στις αρχές του μήνα θα συμπεριφέρεσαι λίγο εγωιστικά με αποτέλεσμα να απογοητεύεις τους γύρω σου. Παράλληλα, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν καθώς φαίνεται να είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα μιας και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου με αυτά. Τα προβλήματα που ίσως προκύψουν χρειάζονται καθαρή σκέψη και αυτοέλεγχο από την πλευρά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα λύσεις έχοντας τις λιγότερες συνέπειες. Ωστόσο, μια ζωτικής σημασίας αλλαγή αναμένεται στα μέσα του μήνα. Ξένες πηγές αναμένονται να αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ το κοινωνικό σου πρόσωπο σε βοηθάει να εξελιχθείς. Αν σχεδιάζεις ταξίδια για επαγγελματικές συναντήσεις στο εξωτερικό, είναι στιγμή να τα υλοποιήσεις καθώς φαίνεται ότι θα σου αποφέρουν πολλά οφέλη.

Αισθηματικές
Ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς να είσαι προσεχτική με κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ σας και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Μέσα σε αυτόν το μήνα θα νιώσεις την αγάπη και τον έρωτα σε υπέρτατο βαθμό τόσο που θα νιώθεις να σε γεμίζουν και να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Αν είσαι single, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να περάσεις καλά. Κι αν αποφασίσεις να δεσμευτείς, οι σχέσεις που θα κάνεις αναμένονται συναρπαστικές. Αν ακόμη έχεις αισθήματα για κάποιο πρόσωπο που τα κρατάς μυστικά, η κατάλληλη στιγμή να τα αποκαλύψεις θα είναι το τέλος του μήνα καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από ποτέ.

Επαγγελματικές
Αν και κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου μένουν σε εκκρεμότητα και χαρακτηρίζονται από αμφιβολία, η δουλειά σου δείχνει να σε ικανοποιεί. Ίσως κάποιες εργασιακές συναναστροφές και κοινά σχέδια με συναδέλφους να σου ασκήσουν πίεση. Δείξε επιφυλακτικότητα και δεύτερη σκέψη στις επικοινωνίες που έχεις με τους ανωτέρους σου καθώς κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Καλό είναι να φανείς διπλωματική σε κόντρες και εμπόδια που θα δημιουργηθούν, δείχνοντας υποχωρητική στάση, μέχρι να περάσει το αρνητικό κλίμα αυτών των ημερών. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Ίσως νιώσεις αγχωμένη εξαιτίας κάποιων δανείων αλλά θα είναι παροδικό και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Η εισροή χρημάτων στο ταμείο σου είναι καλή και σου δίνει την άνεση να ξοδέψεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση και χαρά.


ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα του μήνα δείχνει πως έχεις μια τάση να συμπεριφέρεσαι με εγωισμό, ενώ σκέψεις που αφορούν στο άτομό σου μονοπωλούν το μυαλό σου. Προτεραιότητά σου αυτήν την περίοδο είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι καθώς και η φήμη που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό σου. Προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν πρέπει να λυθούν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, ειδάλλως δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα ξαναβρεθούν μπροστά σου στο μέλλον. Φαίνεται πως θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου και θα χρειαστεί να ταξιδέψεις αρκετά, τουλάχιστον παραπάνω από ό,τι συνήθιζες έως τώρα. Ευχάριστα νέα πιθανόν να έρθουν από εξωτερικές πηγές. Μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο φαίνεται πως σε απασχολούν περισσότερο η οικογένεια και τα οικονομικά σου. Γεμάτες και έντονες ημέρες αναμένονται και αυτό το δεκαπενθήμερο από άποψη δραστηριοτήτων. Προς το τέλος του μήνα, αναμένεται να αλλάξει η τύχη σου ως προς τα χρήματα και πιθανόν να έρθουν ανέλπιστα έσοδα. Γενικά, απόφυγε αυτόν τον μήνα τις εμμονές και την τάση σου να κυριαρχείς στους άλλους.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα θα έχεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου μέσα σε μια ατμόσφαιρα τρυφερή και χαρούμενη. Στις αρχές του μήνα θα νιώσεις να απομακρύνεσαι από τη σχέση σου, αλλά αυτό θα είναι εντελώς προσωρινό. Το μόνο που μπορεί να σου χαλάσει λίγο αυτό το σκηνικό αγάπης είναι η τάση του συντρόφου σου να κυριαρχήσει επάνω σου γεγονός που θα σε πιέσει, παρ’ όλο που ξέρεις ότι τα κίνητρά του είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον του για εσένα. Αν είσαι single, η περίοδος αυτή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα και πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν ακόμη και σε μια ενδιαφέρουσα σχέση με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Η σκληρή δουλειά και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σου με αποτέλεσμα να προοδεύσεις επαγγελματικά. Καλό είναι στις αρχές του μήνα να είσαι πιο συνεργάσιμη και να αποφύγεις την εγωιστική συμπεριφορά στη δουλειά σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα βρεις τη δύναμη να συγκεντρωθείς και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις οφειλές και χρέη που έρχονται από το παρελθόν αλλιώς στο μέλλον δεν θα μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Διαχειρίσου τα έξοδά σου με φειδώ και να ξέρεις ότι θα έχεις την ευκαιρία να εξοικονομήσεις χρήματα που θα σου προσφέρουν ασφάλεια. Κάνε το τώρα και θα το βρεις μπροστά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αρχές του μήνα θα σε βρουν λίγο κουρασμένη/o και με τα αποθέματα των αντοχών σου περιορισμένα. Αυξημένα έξοδα φαίνεται ότι ίσως σου δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στα οικονομικά σου, για αυτό καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση όσον αφορά στα χρήματα και στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Από την άλλη θα υπάρξουν κάποιες αναταραχές στα ερωτικά σου και θα αποκαλυφθούν πρόσωπα που κινούνταν στο παρασκήνιο εναντίον σου. Δες το σαν ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και κινήσου έξυπνα και με ψυχραιμία, ώστε να επωφεληθείς των εξελίξεων. Φαίνεται πως μετά τα μέσα του μήνα έρχονται καλύτερες συνθήκες που θα βελτιώσουν την προοπτική σου για έσοδα. Η σωματική ευεξία που θα νιώσεις θα έρθει να εξισορροπήσει την μέχρι τώρα κατάσταση καθώς η αισιοδοξία και η υπεροχή θα έρθουν για να σου φτιάξουν την ψυχολογία. Μάλλον οι συνθήκες σε ωθούν να εξερευνήσεις την πνευματικότητά σου. Η δημιουργική σου προδιάθεση θα βγει επίσης στην επιφάνεια.

Αισθηματικά
Ευχάριστη περίοδος αναμένεται για τα αισθηματικά σου καθώς θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Οι επιθυμίες θα είναι ταυτόχρονα και διαταγές σου. Κοντά στα μέσα του μήνα ευνοούνται οι παρεξηγήσεις και η κακή επικοινωνία, για αυτό φρόντιζε να βρίσκεις τα σωστά λόγια για να εκφράζεις αυτά που θέλεις. Είναι εύκολο να δημιουργηθούν μπερδέματα που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι single, οι συνθήκες σε κάνουν πιο κοινωνική και ερωτική με αποτέλεσμα να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα τραβήξουν την προσοχή σου.

Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου το γενικότερο κλίμα είναι θετικό και αντίστοιχες θα είναι και οι εξελίξεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα καλύτερα να οργανώσεις πιο προσεχτικά το πρόγραμμά σου ώστε να έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου αποτελεσματικά και να αποφύγεις να εκτεθείς στα μάτια των ανωτέρων σου. Δείξε ψυχραιμία σε κάποιες αναβολές, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις που ίσως προκύψουν καθώς έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κλίμα συνεργασίας γεγονός που θα βοηθήσει να καλυτερέψει η επικοινωνία και τα εμπόδια να ξεπεραστούν. Στα οικονομικά σου θα έχεις έσοδα από διάφορες πηγές και με την τύχη στο πλευρό σου όλο και κάτι περισσότερο θα εξοικονομήσεις τώρα. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην φτάνεις στα άκρα, είτε της απληστίας είτε της τσιγγουνιάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικά έσοδα και ανέσεις σε συνδυασμό με μια λαμπερή κοινωνική ζωή σε περιμένουν στο ξεκίνημα του μήνα. Οι φίλοι σου σε εμπνέουν και εμπλουτίζουν τη ζωή σου με την παρουσία τους και τη στήριξή τους. Ίσως ακόμη προκύψει και μια νέα πηγή εισοδήματος που δεν περίμενες μέχρι τώρα. Από τα μέσα του μήνα το σκηνικό αλλάζει λίγο και μια ανισορροπία στα έσοδα και έξοδά σου προκαλούν ανωμαλία στα οικονομικά σου. Η ταραχή είναι λίγο γενικότερη για αυτό καλό είναι να παραμείνεις ψύχραιμη και να χαλιναγωγήσεις τις όποιες επιθετικές τάσεις για να βγεις κερδισμένη. Θα προκύψουν θέματα στον περίγυρό σου, τα οποία θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις με καθαρό μυαλό και πάντα προς όφελος των συμφερόντων σου που βρίσκονται στο στόχαστρο. Αν χρειαστεί να ταξιδέψεις κάνε το με σωστό προγραμματισμό για να αποφύγεις τις υπερβολές στα έξοδά σου. Παρά τον περιορισμό στα οικονομικά σου, τελικά τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά.

Αισθηματικά
Η σχέση σου αναμένεται να κινείται σε καλό κλίμα και εσύ θα εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Θα περάσεις ρομαντικές στιγμές και θα βιώνεις ευτυχία και εμπιστοσύνη. Αν είσαι single, ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι τόσο διάχυτα που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί στην εύρεση του κατάλληλου συντρόφου για να ξεκινήσεις μια όμορφη σχέση. Αρκεί να το θελήσεις!

Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, έστω και αν αντιμετωπίζεις και εσύ από την πλευρά σου τα σκαμπανεβάσματα της εποχής. Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα στρέψεις την προσοχή σου στις συναδελφικές σου σχέσεις και θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις το ήρεμο κλίμα μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην συγχυστείς με τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι προσωρινά. Από την άλλη όμως ξεκαθάρισε τη θέση σου απέναντί τους και πάψε να προσαρμόζεσαι στις δικές τους ανάγκες. Τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να έρθουν αυτοί προς τη δική σου μεριά. Αυτόν το μήνα μπορεί να κοπιάσεις για να διατηρήσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές ισορροπίες, όμως στο τέλος να ξέρεις ότι θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Δείξε εγκράτεια στα οικονομικά σου και τήρησε πιστά τον προϋπολογισμό σου για τις δύσκολες στιγμές.

 

ΛΕΩΝ
Ο μήνας αυτός αναμένεται με πολλές υποσχέσεις και δώρα για εσένα, αν και θα βιώσεις καταστάσεις που δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρες. Η περίοδος αυτή φαίνεται δημιουργική και με έντονη δραστηριότητα για την καριέρα σου. Φέρνεις εις πέρας με επιτυχία αρμοδιότητες που σου ανατίθενται ή κάποια προαγωγή αναμένεται να σου ανακοινωθεί. Δεν θα επωφεληθεί όμως μόνο η εργασία σου, καθώς και σε προσωπικό επίπεδο πολλές και θετικές εξελίξεις αναμένονται που θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση. Οικογενειακά ζητήματα ίσως χρειαστούν λίγο παραπάνω την προσοχή σου, αλλά πρόσωπα του κύκλου σου θα σε βοηθήσουν να τα ξεπεράσεις. Μην ξεχνάς όμως ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Επομένως, η ευημερία θα έρθει μετά από προσπάθειες και ενέργεια που θα αφιερώσεις σε όλους του τομείς της καθημερινότητάς σου αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με ψυχραιμία. Οι συνθήκες σε ευνοούν, το ίδιο και τα έσοδά σου που θα έχουν μια ανέλπιστη αύξηση προερχόμενη από εξωτερικές πηγές. Έτσι ο μήνας θα κλείσει με ουσιαστική εισροή χρήματος. Οι κοινωνικότητά σου είναι στο ζενίθ και ξέρεις πως να το απολαμβάνεις. Τώρα είναι η περίοδος για να κοιτάξεις το μέλλον και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου είσαι πολύ ικανοποιημένη καθώς οι σκέψεις, τα θέλω και οι ανάγκες σου, αλλά και του συντρόφου σου ταυτίζονται. Και οι δύο μαζί θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα περάσετε ιδιαίτερα διασκεδαστικά τα βράδια σας παρέα με φίλους και τις οικογένειές σας. Αποφύγετε όμως σε κάθε περίπτωση να ζηλεύετε ή να διεκδικείτε με κτητικότητα το σύντροφό σας, γιατί αυτά μπορούν εύκολα να καταστρέψουν το ερωτικό κλίμα που τόσο πολύ απολαμβάνετε από κοινού. Αν είσαι single, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις καλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση με ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, που θα ξανασυναντηθείτε τυχαία. Μην κάνεις το λάθος να τον προσπεράσεις και δώσε το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται να εξελιχθεί αυτό που υπάρχει ανάμεσά σας, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις στο πρόσωπο του.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από κέφι για δουλειά χωρίς όμως να λείπουν τα απρόοπτα που θα σου χαλάνε τον προγραμματισμό. Αν και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, σύντομα θα ανακαλύψεις ότι στο παρασκήνιο γίνονται άσχημες συζητήσεις για το πρόσωπό σου που θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις άσχημες συζητήσεις και άσε το χρόνο να περάσει προς όφελός σου. Πολύ γρήγορα θα δεις ότι οι συνθήκες θα γίνουν ευνοϊκότερες και θα έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις τις ιδέες σου που θα καταπλήξουν τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου τα κέρδη σου θα είναι καλά αλλά όχι σταθερά. Πρόσεξε πολύ τις ασταθείς τάσεις σου και ξόδευε με σύνεση σε καταναλωτικά αγαθά, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τύχη θα είναι με το μέρος σου κατά τη διάρκεια όλου αυτού του μήνα και μην εκπλαγείς αν συμβούν πράγματα που δεν περίμενες. Αν και το ξεκίνημα του μήνα θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες, αυτές θα είναι παροδικές και δεν θα αργήσουν να ξεπεραστούν. Κάποια διασκεδαστικά ταξίδια ίσως προκύψουν που θα σου φέρουν και ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Καλό είναι να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να συμμετάσχει σε δραστήρια εγχειρήματα ώστε να εκτονώσεις την ενέργειά σου και να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Απόφυγε τις συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή και δείξε διαλλακτική. Καλό είναι να μην μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος σε υποθέσεις που προκύπτουν καθώς οι συνθήκες δεν σε ευνοούν. Άφησέ το για αργότερα που θα είναι κατάλληλη η εποχή. Τα έσοδά σου αναμένεται να βελτιωθούν από τα μέσα του μήνα και μετά προερχόμενα ακόμη και από πηγές που δεν είχες υπολογίσει. Την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και η καριέρα σου στην οποία θα δεις ουσιαστική πρόοδο. Η θέση σου στην εργασία και το συνολικό σου κύρος αναμένεται να βελτιωθούν με ραγδαίους ρυθμούς αυτόν το μήνα. Ο θαυμασμός στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι εμφανής ικανοποιώντας τις προσδοκίες σου. Ευχάριστες στιγμές θα έχεις με τα άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Φρόντισε να τις απολαύσεις όπως εσύ ξέρεις.

Αισθηματικές
Δεν μπορείς να κρύψεις τις επιθετικές σου τάσεις που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου και αυτό θα σε κάνει να έρθεις σε κόντρα μαζί του γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα, και πολύ πιθανό απόσταση στη σχέση σας. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα πολύ σύντομα θα διορθωθούν σημαντικά. Αν πάλι δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, ξανασκέψου το. Η πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις και το σεξαπίλ σου σε κάνουν ελκυστικό προς το αντίθετο φύλο. Έτσι θα έχεις μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και δέξου με εκτίμηση αυτή την ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Θα νιώσεις ζωντάνια και πολύ θετική ενέργεια. Φαίνεται πως θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις αλλά μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές. Θα πρέπει να αποφεύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Θα έχεις την υποστήριξη του εργασιακού σου περιβάλλοντος γεγονός που σε βοηθάει να είσαι πολύ δημιουργική, ενώ από εκεί και μετά οι στόχοι σου έχουν πολλές πιθανότητες να υλοποιηθούν. Τα έσοδά σου θα βελτιωθούν και αναμένεται να λάβεις πίσω δανεικά χρήματα που είχες δώσει στο παρελθόν και που ευτυχώς δεν έγιναν …αγύριστα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας αυτός ίσως ξεκινήσει με περιορισμένα αποθέματα ζωντάνιας και δύναμης για εσένα. Αυτό όμως μη σε πτοεί και προσπάθησε να αποσπάσεις την προσοχή σου από όλα όσα αφορούν το εγώ σου. Απόλαυσε την εύνοια που θα έχεις στα ερωτικά. Αν και φαίνεται να δημιουργούνται κάποια μικρά εμπόδια, ευχάριστες εξελίξεις θα έχεις στα οικονομικά σου, αφού μη αναμενόμενες πηγές εισοδήματος θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί ωστόσο, να δείξεις σε θέματα που αφορούν στη συνδιαλλαγή σου με το δημόσιο ή την εφορία. Από τα μέσα του μήνα και μετά η τύχη μάλλον θα είναι πιο καλή μαζί σου. Στα εργασιακά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και εισοδήματος που δεν είχες σχεδιάσει μέχρι τώρα. Μια ευκαιρία για ένα ξαφνικό αλλά ευχάριστο ταξίδι μπορεί να σου προκύψει προς το τέλος του μήνα. Μην την αγνοήσεις και εκμεταλλεύσου τη για να περάσεις καλά. Επιπλέον, κερδίζει έδαφος ό,τι αφορά στην πνευματικότητά σου και σε ωθεί στην εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου. Σε κάθε περίπτωση άφησε στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις σου και μην ακούς το ανασφαλές κομμάτι του εαυτού σου. Απόλαυσε τις εμπειρίες που θα βιώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Το πρώτο δεκαήμερο δεν είναι κατάλληλο για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αυτό καλύτερα εκμεταλλεύσου το χρόνο σου για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Μετά από το διάστημα αυτό μπορείς να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για να του αναλύσεις τους προβληματισμούς σου και όλα όσα σε θλίβουν. Η ανταπόκρισή του θα είναι θετική απέναντί σου. Αν είσαι single, ήρθε η ώρα να ενεργήσεις δραστικά. Μην κλείνεις την πόρτα σου στα πρόσωπα εκείνα που θέλουν να σε προσεγγίσουν και σε φλερτάρουν. Δώσε τους την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και σίγουρα θα εκπλαγείς θετικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι μέρες θα είναι κάπως ασταθείς και αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το επηρεάσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις διάφορα μικροεμπόδια και αναβολές σχετικά με συμφωνίες που είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους. Η υπομονή θα είναι το ιδανικότερο όπλο για να τα αντιμετωπίσεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να μελετήσεις διεξοδικότερα τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτές, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες εκπλήξεις στο μέλλον. Το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλό και θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποια προβλήματα που φαίνεται να προκύπτουν ως αποτέλεσμα κάποιον οικονομικών δεσμεύσεων του παρελθόντος σου. Δείξε καθαρό μυαλό και λογική για να τα διαχειριστείς και κάνε το καλύτερο δυνατό να τα διευθετήσεις όσο ακόμη τα οικονομικά σου σου το επιτρέπουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός προμηνύεται σχετικά ισορροπημένος, αν και οι μικροπαρεξηγήσεις δεν θα λείψουν μιας και οι συνθήκες βάζουν εμπόδια στην επικοινωνία. Από τη μια πλευρά η καριέρα σου προοδεύει παρά το απαιτητικό σου πρόγραμμα και από την άλλη η κοινωνική σου ζωή κυλάει ομαλά με αρκετές ευχάριστες στιγμές. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η υγεία σου μιας και η φυσική σου κατάσταση δείχνει να είναι βελτιωμένη. Μικρή προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις στα προσωπικά από τα μέσα του μήνα και μετά, κρατώντας τα εγωιστικά ξεσπάσματα μακριά από τη σχέση σου, αν θέλεις να διατηρήσεις την ηρεμία σε αυτήν. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις ταξίδια που θα δώσουν απάντηση σε πνευματικές σου αναζητήσεις καθώς αυτά θα σου αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Ταξίδια και για επαγγελματικούς λόγους φαίνεται πιθανό να προκύψουν. Προς το τέλος του μήνα θα χρειαστεί να επιδείξεις σύνεση και ψυχραιμία καθώς καταστάσεις δυσαρέσκειας και γκρίνιας πιθανόν θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, το ξεκίνημα του μήνα θα σε βρει με αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφό σου. Για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να κάνεις κατανοητό αυτό που εκφράζεις όπως και αντίστροφα δεν θα μπορείς να κατανοήσεις το σύντροφό σου. Βελτίωση θα αργήσει λίγο να έρθει, γι’ αυτό κράτησε την ψυχραιμία σου και μην σπρώχνεις τα πράγματα στα άκρα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις οριστική ρήξη στη σχέση σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι οι υποχρεώσεις στους άλλους τομείς της ζωής σου δεν θα σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς και με αυτό. Άρα, διασκέδασε με τους φίλους σου, πέρασε όμορφες και χαλαρές στιγμές, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη πως αν η μοίρα θέλει να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ αυτό θα σε βρει όπου και να είσαι.

Επαγγελματικές
Το κλίμα στην εργασία σου θα είναι μάλλον εχθρικό λόγω της έλλειψης επικοινωνίας και της γενικότερης ανησυχίας που φέρνει μαζί της αυτή η περίοδος. Τις συνέπειες θα τις νιώσεις με τη μορφή ανταγωνισμού και πίεσης. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά για να δεις βελτιώσεις και να είσαι ικανοποιημένη ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το έργο που έχεις αναλάβει. Μην λάβεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Καλύτερα να το αναβάλεις για τα μέσα του μήνα και μετά που η σκέψη σου θα είναι πιο καθαρή. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδη γεγονός που θα οδηγήσει στην αύξησή τους. Αν δείξεις προνοητικότητα ίσως καταφέρεις να εισπράξεις χρήματα από πηγές που δεν περιμένεις. Ωστόσο, τα έξοδά σου παραμένουν αυξημένα για αυτό και πρέπει να δείξεις σύνεση στον τρόπο που χρησιμοποιείς και διακινείς τα χρήματά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
O μήνας αυτός και ιδιαιτέρως το ξεκίνημά του, ευνοεί συγκρούσεις και προστριβές με ανθρώπους που έχουν εξουσία επάνω σου. Έλεγξε τα συναισθήματά σου και κράτα ως όπλο τη σύνεση για να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις. Παρόμοια θα είναι τα πράγματα και στην ερωτική σου ζωή, καθώς φαίνεται ότι ο εγωισμός σου επηρεάζει τη σχέση σου με το σύντροφό σου και μπερδεύει τα πράγματα, ειδικά τις πρώτες ημέρες του μήνα. Επικερδείς φαίνεται να είναι συναλλαγές σου με το εξωτερικό όσον αφορά στα οικονομικά σου. Είναι πιθανόν να λάβεις χρήματα από πηγή που δεν περίμενες, όμως θα πρέπει να τα διαχειριστείς σωστά για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες και να βάλεις και κάτι στην άκρη. Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο, δώσε λίγο προσοχή στην υγεία σου και έχε το νου σου σε μικροεμπόδια που ίσως προκύψουν. Καλύτερα να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις αυτό το διάστημα ή να γεμίσεις ασφυκτικά το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να διαχειριστείς λίγο καλύτερα το άγχος σου. Διατήρησε έναν πιο χαλαρό και ισορροπημένο ρυθμό στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Προσοχή και στα λεγόμενά σου και στην έκφραση του θυμού σου απαιτείται την περίοδο αυτή στην αισθηματική σου ζωή, προκειμένου να επιτύχεις την ισορροπία στη σχέση σου. Αναπάντεχες καταστάσεις θα σου χαλάσουν το κέφι και θα σε κάνουν να έχεις δεύτερες σκέψεις. Η ζήλια και η κτητικότητα κυριαρχούν των συναισθημάτων σου και σε συνδυασμό με την επιθετικότητα σε επηρεάζουν αρνητικά. Σε περίπτωση που είσαι single, θα σε απογοητεύσει ένα πρόσωπο που γνώρισες τελευταία και θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν έτσι όπως νόμιζες. Όμως, μη σε παίρνει από κάτω γιατί ο μήνας που έρχεται θα φέρει μαζί του προοπτικές για συναντήσεις και ευκαιρίες να βρεις πολύ πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή αυτός ο μήνας θα σου προσφέρει αρκετές ανάμεικτες εμπειρίες. Στις αρχές του θα νιώθεις πιο επιθετικές τάσεις εξαιτίας καθυστερήσεων και αναβολών, γεγονός που θα δοκιμάσει τα όριά σου. Διατήρησε την ηρεμία σου για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Νέες κοινωνικές επαφές έρχονται για να σε ωφελήσουν και να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους στόχους σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά πρέπει να κινηθείς διπλωματικά για να εξασφαλίσεις την καλή σχέση με τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου θα επηρεαστούν από απρόσμενα έξοδα. Μετά τα μέσα του μήνα θα αυξηθούν τα κέρδη σου αλλά και η ρευστότητά σου και δεν θα ανησυχείς και τόσο πολύ για τα οικονομικά σου. Δώσε προσοχή σε έναν καλό οικονομικό σχεδιασμό και ως αποτέλεσμα θα έχεις τη βελτίωση των εσόδων σου καθώς και τη διατήρησή τους σε αυτήν την καλή κατάσταση. Επενδύσεις που έκανες στο παρελθόν ίσως σου προκαλέσουν άγχος και σκέψεις. Θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σημαντικές επενδύσεις ή οποιαδήποτε κερδοσκοπία, γιατί θα ζημιωθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο θυμός και η ιδιοτέλεια θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν εμπόδια στις αρχές αυτού του μήνα. Κάποια πληροφορία που θα έρθει από το εξωτερικό ίσως σε ανταμείψει δίνοντάς σου την ευκαιρία να αλλάξεις κάτι από την ρουτίνα σου. Θα χρειαστεί να δώσεις λίγο προσοχή σε θέματα υγείας καθώς θα είσαι λίγο επιρρεπής αυτήν την περίοδο. Ραγδαίες εξελίξεις τόσο στη δουλειά σου όσο και στους άλλους τομείς της ζωής σου αναμένονται από το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα, θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες και γενικότερα το καθημερινό σου πρόγραμμα θα χαρακτηρίζεται από ποικιλία και ενέργεια. Ωστόσο, προσπάθησε να αφιερώνεις λίγο περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου που σε χρειάζεται. Συνολικά, η σκληρή δουλειά και η πρωτοβουλία σου ανταμείβονται πλούσια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε κάτι σταθερό. Η περίοδος αυτή γενικότερα θα είναι θετική και αρκετά ικανοποιητική για τα ερωτικά σου. Η γοητεία σου και η ερωτική σου διάθεσή θα κορυφωθούν με αποτέλεσμα τα φλερτ και οι ευκαιρίες να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα παρατηρήσεις ότι ο σύντροφός σου θα είναι αρκετά ευέξαπτος και θα δημιουργήσει ταραχές κάπου εκεί στα μέσα του μήνα. Σε αυτήν την περίοδο καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε σύγκρουση. Εξάλλου η αναστάτωση αυτή δεν θα κρατήσει πολύ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση υψηλής ανάπτυξης και προόδου. Οι δουλειές σου θα ανοίξουν και θα υπάρξει ταχεία εξέλιξη που θα οφείλεται στην εργατικότητά σου. Τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα και παράλληλα οι συνεργάτες σου θα κάνουν εμφανή την παρουσία τους υποστηρίζοντάς σε. Μέσα από τον προγραμματισμό σου και τη σκληρή δουλειά οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η εξέλιξη και η ανοδική πορεία θα είναι έκδηλη όλο το μήνα, αλλά ακόμη πιο έντονα μετά τα μέσα του μήνα. Η οικονομική σου κατάσταση θα σε ικανοποιήσει. Βέβαια κάποια στιγμή ίσως σου δημιουργηθούν προβληματισμοί λόγω της ρευστότητας των χρημάτων, αλλά η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι με σύνεση τα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά. Οι επενδύσεις θα σου επιφέρουν καλές αποδόσεις όπως και πολύ καλά αποτελέσματα θα έχεις από την κερδοσκοπία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μήνα αυτό θα αφεθείς στον εγωισμό σου βάζοντας σε πρώτο πλάνο την ανάγκη σου να σε σέβονται και να νιώθεις σημαντική για τους άλλους. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου θα είναι πυρετώδης, με έντονο πρόγραμμα και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψεις αρκετά. Είναι πιθανό να επωφεληθείς από κάποια πληροφορία που θα σου έρθει από άτομο εκτός του κοινωνικού σου κύκλου. Μετά τα μέσα του μήνα, καλό είναι να ασχοληθείς και με άλλους τομείς της ζωής σου και ειδικά ότι αφορά στην οικογένεια, τα οικονομικά σου και κάποιες κρατικές υποθέσεις. Θυμήσου πως δεν είσαι εσύ το κέντρο του κόσμου. Διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να επωφεληθείς από την εύνοια της τύχης που θα σου χαμογελάσει στα οικονομικά. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου και στρώσου στη δουλειά!

Αισθηματικές
Το κλίμα στα αισθηματικά σου σε κάνει να δείχνεις εμπιστοσύνη και ερωτισμό. Αν είσαι single, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, με γερές βάσεις που πάνω της μπορείς να στηρίξεις μελλοντικά σχέδια που μπορεί να προκύψουν. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να κρατήσεις ισορροπίες μέσα σε αυτήν. Δώσε προσοχή και στα λεγόμενά σου και στις πράξεις σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευτούν και αυτό μπορεί να πληγώσει και τους δυο. Οι τελευταίες ημέρες , όμως, υπόσχονται να σε ανταμείψουν γεμίζοντάς σε χαρά και ικανοποίηση. Θα χαρείς με την καρδιά σου το χρόνο που θα περάσεις με το σύντροφό σου και όλα αυτά κάτω από το πέπλο του έρωτα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα περάσεις μια περίοδο έντονης δραστηριότητας και ενέργειας. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, αλλά δώσε προσοχή στην τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα και προσπάθησε να την ελέγξεις ώστε να έχεις καλύτερα και πιο βέβαια αποτελέσματα. Μην ανοίγεις πολλά μέτωπα, επικεντρώσου στον κεντρικό σου στόχο και άφησε τα νέα ξεκινήματα κατά μέρους, τουλάχιστον στα μέσα του μήνα. Μην αγνοείς τον ανταγωνισμό και δώσε βαρύτητα στις συμβουλές των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν θετική πορεία και θα σου έρθουν έσοδα από διάφορες κατευθύνσεις. Η σκληρή δουλειά, οι κοινωνικές σχέσεις και οι νέες ιδέες, θα αυξήσουν τα κέρδη. Τα έξοδα χωρίς μέτρο καλό είναι να τα αποφεύγεις αν θέλεις και να αποταμιεύσεις για το μέλλον.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας αυτός υπόσχεται ποικιλία εμπειριών για εσένα. Έχεις πολλές πιθανότητες να ταξιδέψεις αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη για εσένα. Ακόμη και κάποιες βραχυπρόθεσμες διακοπές ίσως καταφέρουν να μπουν στο πρόγραμμά σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δώσε μόνο λίγο προσοχή με τα οικογενειακά σου. Φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιοι διαπληκτισμοί με πρόσωπα του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος που απαιτούν από εσένα να τους διαχειριστείς με ενδιαφέρον και διακριτικότητα. Από τα μέσα του μήνα και μετά φαίνεται ότι το βλέμμα σου θα στραφεί στα οικονομικά σου και ειδικά στις πηγές των εσόδων σου. Ένα θέμα σχετικό με την αγορά των ακινήτων θα σου παρακινήσει το ενδιαφέρον και καλό είναι να του αφιερώσεις χρόνο. Οι συνθήκες σε ευνοούν για μεγάλες αγορές. Ακόμη και παλιότερες οικονομικές δραστηριότητες είναι πιθανό να αποφέρουν τα κέρδη τους τώρα. Σε γενικότερες γραμμές, η στάση σου θα είναι επιεικής απέναντι στους άλλους αν και η καθημερινότητά σου θα έχει αρκετή σκληρή δουλειά.

Αισθηματικές
Η περίοδος αυτή δεν έχει στο επίκεντρο τα συναισθηματικά σου καθώς η επαγγελματική σου ζωή θα κυριαρχεί, γεγονός που δεν σε βοηθάει να δεις κάποιες καλές περιπτώσεις που θα σου εμφανιστούν. Παρ’ όλα αυτά, η κοινωνική σου ζωή δεν θα είναι άσχημη και η γοητεία σου θα είναι έντονη. Λίγο πριν τα μέσα του μήνα, εσύ που είσαι δεσμευμένη θα νιώσεις ένα προσωρινό μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Μην το αφήσεις να σε επηρεάσει αφού δεν θα κρατήσει για πολύ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αντιφατικά. Στις αρχές του μήνα ίσως αντιμετωπίσεις τη ζήλια και τον ανταγωνισμό κάποιων συναδέλφων σου. Χειρίσου το με εξυπνάδα και διπλωματία, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Μην δώσεις έκταση στα λόγια τους και προσπέρασέ τους με διακριτικότητα. Κατά τα άλλα οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και αυτό θα σου προσθέσει μεγαλύτερο άγχος και πίεση στο χρόνο σου. Ο μήνας αυτός δεν ενδείκνυται για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Φρόντισε να εργάζεσαι με πρόγραμμα και με εντατικούς ρυθμούς και έτσι θα καταφέρεις να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην στηρίζεσαι όσο μπορείς στα πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, καθώς την περίοδο αυτή, κάθε άλλο παρά θα σε βοηθήσει. Η σταθερότητα θα χαρακτηρίσει τα οικονομικά σου και καλό είναι να προγραμματίσεις ορθολογικά τις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις έχεις. Επίσης, έχε στο νου σου ότι τα κέρδη σου δεν θα έχουν σταθερότητα για αυτό καλό είναι να κινηθείς αντίστοιχα. Στην περίπτωση που έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν για λίγο, κάποια έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν κάποιες ανησυχίες ενώ καλό θα ήταν να προσέξεις και τις επενδύσεις που θα κάνεις.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!