ΖΩΔΙΑ

Πώς επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος το κάθε ζώδιο;

Η Πανσέληνος της Παρθένου στις 12 Μαρτίου 2017 δίνει διορατικότητα στην αντίληψη, επεκτείνει τις πνευματικές ικανότητες, ωθεί τη σκέψη και τη δράση στην ανανέωση.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, θα εξελιχτείτε, θα διευρύνετε το πνεύμα σας, η αντίληψη σας θα έχει βάθος και έκταση.
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, διεκπεραιώνετε, ολοκληρώνετε και τερματίζετε οτιδήποτε είχατε αφήσει στο παρελθόν αιωρούμενο.
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, διαπιστώνετε, καταλήγετε και περνάτε σε νέα σχέδια. Ενδοσκοπήσεις, εσωτερικές αναζητήσεις και συνειδητοποιήσεις, έρχονται να κλείσουν τα αρνητικά κεφάλαια, με πρωτοβουλίες και ριζικές αποφάσεις ανοίγεται καινούργια προοπτική.
Αισθήματα άγχους και ανασφάλειας θα είναι πλέον ελεγχόμενα, τώρα θα δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις.
Πως θα σε επηρεάσει η πανσέληνος αυτή;

ΚΡΙΟΣ
Στις 12 Μάρτιου η Πανσέληνος της Παρθένου σάς καλεί να αναδιοργανωθείτε και να περάσετε σε πρακτικές μεθόδους, προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας χωρίς άγχος. Η τακτική και ο προγραμματισμός θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας που ενδεχομένως να δημιουργηθεί. Αυτογνωσία και εσωτερική αναζήτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε, να εξηγήσετε και να δώσετε τελικά τις απαιτούμενε λύσεις σε θέματα, που από καιρό σας δυσκολεύουν. Με ευγλωττία και σαφήνεια θα διατυπώσετε ιδέες και σκέψεις, αλλαγές θα φέρετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, κάποιες προτάσεις σας θα γίνουν αποδεκτές.


ΤΑΥΡΟΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου βάζετε προτεραιότητες, θα εστιάσετε σε συγκεκριμένους στόχους, η βασική σας κατεύθυνση θα είναι να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και ύστερα να ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία ή τη διασκέδασή σας. Συναισθηματικός θα είναι το τρόπος που θα προσεγγίσετε το ταίρι σας ή τους φίλους σας, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκφράσετε απόψεις και αισθήματα. Με αναλυτικές συζητήσεις λύνετε επίμαχα θέματα μέσα στη σχέση σας, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα μελλοντικά ζητήματα. Ο διπλωματικός τρόπος αντιμετώπισής σας δε θα αφήσει περιθώριο να σας πιέσουν, οι υποσχέσεις σας θα δοθούν με τρόπο ευέλικτο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θετική θα είναι η επιρροή της Πανσελήνου, απαλλάσσετε από αρνητικές σκέψεις, θα είστε σε θέση να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από φοβίες, συνειδητοποιώντας πως αυτές δημιουργούν ανασταλτικούς παράγοντες. Η επεξηγηματική σας διάθεση θα δώσει λύση σε ζήτημα που φράζει την μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σας. Βασική σας ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η σιγουριά, στόχος σας θα είναι τα γερά συναισθηματικά θεμέλια, γι’ αυτό δε θα αρνηθείτε να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας αισθήματα, σκέψεις και προβληματισμούς. Σε περίπτωση που από καιρό έχετε χωρίσει, τώρα παίρνετε απόφαση να προχωρήσετε μπροστά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας προσφέρει διορατικότητα, ευγλωττία και σωστή αντίληψη, θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιος προσπαθεί να σας παρασύρει, να σας δημιουργήσει αυταπάτες ή να σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας. Διπλωματικά συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, τόσο σε θέματα εργασιακά, όσο και σε ερωτικά, αυτή τη φορά θα είστε οι καθοδηγητές και όχι οι καθοδηγούμενοι. Κατόπιν εσωτερικής αναζήτησης παίρνετε σοβαρές αποφάσεις, που θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον αν υπήρχαν διαφωνίες και ρήξεις, τώρα ισορροπείτε και συμβιβάζετε την κατάσταση, με δική σας παρέμβαση θα υπάρξει συμφιλιωτική κατάληξη.


ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο της Παρθένου μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα εργαστείτε, τακτοποιείτε εκκρεμότητες, διεκπεραιώνετε ανοιχτά επαγγελματικά ζητήματα. Η οξυδέρκειά σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε υπέρ σας οικονομικές συμφωνίες, προχωρήστε σε ανάλογες διαπραγματεύσεις. Η επενδυτική σας σκέψη θα τοποθετήσει σωστά τα χρηματικά ποσά που έρχονται στα χέρια σας, θα είστε σε θέση να τα αξιοποιήσετε και όχι να τα σπαταλήσετε. Βάζετε σε πρόγραμμα χρηματικές οφειλές και υποχρεώσεις, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από ζητήματα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα, υποθέσεις και σχέσεις, που σας δημιουργούν αρνητισμό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, με αισιοδοξία θα αντιμετωπίσετε τις αλλαγές και τις νέες καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς γυρίζετε σελίδα, αλλάζετε κεφάλαιο στα ερωτικά σας, αφήνετε πίσω το παρελθόν, ξεκινάτε καινούργια ερωτική αρχή. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον τερματίζετε διχογνωμίες και συγκρούσεις, η συμβιβαστική σας διάθεση θα καταλαγιάσει την κόντρα και τον αρνητισμό. Η εσωτερική ενδοσκόπηση στην οποία θα προβείτε, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε αισθήματα, να εστιάσετε στην ουσία των πράξεων και να εκτιμήσετε τη συνολική εικόνα, κάνοντας πέρα τις ανούσιες λεπτομέρειες.


ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος της Παρθένου θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις, φίλοι Ζυγοί. Μήπως το πρόσωπο που έχετε στην ερωτική σας ζωή δε σας ικανοποιεί; Μήπως η σχέση που διατηρείτε σας πηγαίνει πίσω και όχι μπροστά; Αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολήσουν, θα διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο ψάχνοντας απαντήσεις, η αυτοψυχανάληση στην οποία θα επιδοθείτε, θα σας ανοίξει νέο δρόμο αντιμετώπισης. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από ερωτικά ή φιλικά πρόσωπα που δε σας αφήνουν να εξελιχτείτε, τώρα τερματίζετε ψυχοφθόρες σχέσεις και καταστάσεις. Αγάπη, κατανόηση και συμπαράσταση θα δείξετε στα κοντινά, αγαπημένα σας πρόσωπα, η στάση σας θα εκτιμηθεί δεόντως.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα ενισχύσει τις κοινωνικές σας διαθέσεις, συζητήσιμη, ανοιχτόκαρδη και φιλική θα είναι η συμπεριφορά σας ως προς τους τρίτους. Ανοίγεται δίοδος καινούργιων γνωριμιών, διευρύνεται ο φιλικός σας κύκλος, αποδοχή θα δείξετε σε ανθρώπους διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σας. Σε επαγγελματικά ζητήματα η στάση σας θα είναι εργατική και υπεύθυνη, θα αποφύγετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο σας ανοίγει νέα ερωτική δίοδο, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ξεχάσετε τα παλιά και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και διαφορετικό μέλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Πανσέληνο στην Παρθένο, εκκρεμότητες που είχατε άφησε να αιωρούνται θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, ίσως να είναι κάπως περιορισμένος ο χρόνος που θα αφήσετε για τη σχέση σας ή την οικογένειά σας. Τώρα καλείστε να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εργασία είχατε αφήσει στη μέση. Η οργανωτική σας ικανότητα θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε χωρίς καθυστερήσεις, συνέπεια θα δείξετε και στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Τερματίζετε παρελθοντικά ζητήματα, περνάτε σε νέους προγραμματισμούς, ανανεώνετε τους στόχους σας. Καλό θα είναι να μην υπερφορτώσετε την καθημερινότητα σας, εξασφαλίστε χρόνο για φιλικές και κοινωνικές δραστηριότητες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους ανανέωσης, ψυχολογικής και σωματικής. Αυτή τη φορά δε θα κλειστείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, η εργασιοθεραπεία δε θα είναι πλέον για εσάς η σωστή λύση. Επιθυμία σας θα είναι να επεκταθείτε κοινωνικά, να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Ουσιαστικά, θα αναζητήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, να απλώσετε τα πλοκάμια σας σε διαφόρων ειδών πνευματικά επίπεδα. Τώρα θα φιλοσοφήσετε, είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιήσετε την ιδεολογία ή την κοσμοθεωρία σας, απελευθερώνετε το πνεύμα σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διαγράφετε και ξεκινάτε και πάλι από την αρχή, φίλοι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος της Παρθένου θα βγάλει στην επιφάνεια την ψυχική εσωτερική σας δύναμη, με διαφορετικό τρόπο αντίληψης θα χειριστείτε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας απογοήτευσαν ή που δε κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Αφήνετε στην άκρη απαισιόδοξες εκδοχές και πεσιμιστικά σενάρια, τώρα θα πείσετε τον εαυτό σας πως αν θέλει, μπορεί να έχει. Ερωτισμός, ελκυστικότητα και αποφασιστικότητα θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούργιο ερωτικό ταίρι, ξεκινάτε νέα ερωτική πορεία, τώρα θα ξέρετε πολύ καλά τι αναζητάτε και πού θέλετε να καταλήξετε.


ΙΧΘΥΣ
Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας ωθήσει να αναζητήσετε το κάτι καλύτερο, ανάγκη σας θα είναι η ολοκλήρωση, βάζετε τέλος σε αναβολές. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να διεκδικήσετε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις. Τώρα θα τολμήσετε να εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια, άγχος, αβεβαιότητα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, επιλεκτική στάση θα κρατήσετε στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν, θα επικεντρωθείτε μόνο στις περιπτώσεις που ενστικτωδώς σας πείθουν πως μπορούν να σας προσφέρουν μέλλον και όχι ένα εφήμερο, περιστασιακό παρόν

Πηγή: zvdiasimera.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!