GOSSIP

Η Angelina Jolie με άρθρο της στρέφεται κατά του Donald Trump

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, που είναι γνωστή και για το φιλανθρωπικό της έργο για λογαριασμό των Ηνωμένων Εθνών, μίλησε ανοιχτά ενάντια στα μέτρα κατά των μεταναστών που ήδη θέσπισε (και σκοπεύει να επεκτείνει) ο Donald Trump.

Μέ άρθρο - γνώμη που δημοσιεύτηκε στους New York Times, η Angelina αναφέρει μεταξύ άλλων πως η ίδια νιώθει περήφανη για την ιστορία των ΗΠΑ που έχει συνδεθεί με την υποδοχή μεταναστών. Στην πορεία αναφέρει πως η ίδια ως μητέρα έξι παιδιών τα οποία όλα γεννήθηκαν στο εξωτερικό αλλά όλα έχουν αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα, έχει αντίθετη γνώμη με τον Trump ως προς το πόσο "ανοιχτά" είναι τα σύνορα των ΗΠΑ. Η Jolie γράφει πως από την προσωπική της εμπειρία έχει διαπιστώσει πως ήδη υπάρχουν πολλά αυστηρά μέτρα και κριτήρια για τους αλλοδαπούς "Απλά δεν είναι αλήθεια πως οι πρόσφυγες απλά υπερπηδούν τα σύνορά μας ή πως δεν υπάρχει λεπτομερής έλεγχος" λέει.
Επίσης θυμίζει πως η ΗΠΑ βοήθησε στη σύσταση των Ηνωμένων Εθνών και τώρα δεν τηρεί στις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις της (τονίζει πως οι ΗΠΑ δέχονται σχετικά μικρό αριθμό μεταναστών και προσφύγων) και προειδοποιεί πως αυτή η πολιτική τω ΗΠΑ θα προκαλέσει έξαρση του εξτρεμισμού και θα γεννήσει μίσος.
Τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά "Το να ενεργούμε υπό καθεστώς φόβου δεν είναι ο δικός μας τρόπος και το να στοχοποιούμε τους αδύνατους δεν αποτελεί ένδειξη δύναμης".

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της στο nytimes.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!