MEN'S GUIDE

Τα ανορεκτικά ανδρικά μοντέλα είναι η νέα μόδα [εικόνες]

Πάνω που είχε αρχίσει να γίνεται καυτό θέμα η εικόνα των ανορεκτικών γυναικών στα editorial μόδας και να αρχίζει η σταδιακή επιστροφή στις καμπύλες, η ανδρική μόδα ακολουθεί την ακριβώς αντίστροφη πορεία.

Έτσι ολοένα και περισσότεροι διάσημοι οίκοι ανδρικής μόδας αρχίζουν να εγκαταλείπουν τα κλασικά μυώδη μοντέλα με τους άψογους κοιλιακούς και να στρέφονται σε καχεκτικά μοντέλα που μοιάζουν να βρίσκονται στα πρόθυρα της ανορεξίας.

Πρόσφατα το μοντέλο Ron Saxen έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο αφηγείται την μάχη του με την νευρική ανορεξία που κόντεψε να τον σκοτώσει και περιγράφει την καθημερινότητά του που περιλάμβανε πολλές κούπες καφέ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ατελείωτες ώρες άσκησης και ελάχιστο ακόμη και καθόλοθ φαγητό!

Μεταξύ των οίκων που έχουν χρησιμοποιήσει επανειλημένα αδύνατους άνδρες ως μοντέλα είναι οι Dior , Gucci, Moschino, Paul Smith, Lanvin κ.ά.

Μάλιστα οι ψυχολόγοι και οι διατροφολόγοι κρούουν πλέον τον κώδωνα του κινδύνου και για τους άνδρες και τονίζουν πως η εικόνα του άνδρα που προβάλλεται από τα media είναι απολύτως ανθυγιεινή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!