ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Άρης στους Ιχθύες αλλά και ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητούν να ασχοληθείς με μια σειρά από υποθέσεις, που έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την διερεύνηση και αποκάλυψη της αλήθειας 


ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Όχι πως τα πράγματα θα σου έρθουν εύκολα ή βολικά αλλά αν σκέφτεσαι να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, μπορεί να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι, ακόμη κι αν η αφορμή της ενεργοποίησης σου είναι μια ρήξη ή μια ενοχλητική αποκάλυψη. Να θυμάσαι όμως ότι ο ενεργός Πλούτωνας δεν επιτρέπει ούτε «μισές δουλειές» ούτε παλινδρομήσεις. Εξ άλλου μια ψυχή που είναι να βγει, ας... βγει!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύες προσπαθούν για μια ακόμη φορά να σε... παρασύρουν σε μια μυστική συνάντηση, τάζοντάς σου «τον ουρανό με τα άστρα», αν όμως έχεις ήδη κάποια δέσμευση πρόσεξε γιατί το πιθανότερο είναι να μην μπορέσεις τελικά να διατηρήσεις την «ανωνυμία» σου. 


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες σε πιέζει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις φιλικές σου σχέσεις, πρόσεξε όμως γιατί ο Κρόνος δεν συνηγορεί σε... βιασύνες κι ίσως να υπάρξουν οικονομικές συνέπειες από τις επιλογές σου. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με μέτρο «ζυγίζοντας» τα θέλω σου με τις αντικειμενικές συνθήκες που επικρατούν γύρω σου αλλά και φροντίζοντας πριν δράσεις να κλείσεις πρώτα τις εκκρεμότητες σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει παρασπονδίες ή δολιότητες σε μια νομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Ο Άρης δημιουργεί «εμπλοκές» μεταξύ φιλίας και έρωτα κι αν είσαι μόνος/η ίσως βρεθείς σε αμηχανία ύστερα από μια πρόταση που θα σου γίνει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορεί κάποιος/α να «σου βάλει λόγια» για το ταίρι σου, είναι βέβαιο όμως ότι η κίνησή του/της δεν έχει αγαθά κίνητρα. 


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Με τον Άρη «κορώνα στο κεφάλι σου», οι εξελίξεις τρέχουν, το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι θα κληθείς να συγκρουστείς με το «κατεστημένο» αλλά και να διαλευκάνεις κάποιες παρασκηνιακές υποθέσεις, «βγάζοντας το φίδι από την τρύπα». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, για να συμβεί όμως αυτό χωρίς μελλοντικά προβλήματα θα πρέπει να αποκοπείς οριστικά από πρόσωπα ή συνήθειες που αποδεδειγμένα σε βλάπτουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι συνεργασίες δείχνουν ασύμφορες, οπότε ότι κάνεις... μόνος/η σου!
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Άρης με τον Κρόνο θέτουν σοβαρά ζητήματα στην σχέση σου, ο Δίας στον Ζυγό εξακολουθεί να σου προσφέρει ευκαιρίες για μια «γλυκιά ζωή», κάτι που νομοτελειακά θα σε οδηγήσει σε νέες... περιπέτειες! Αν πάλι είσαι μόνος/η, φρόντισε να το «γλεντήσεις», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Άρη-Κρόνου γύρω σου μπορεί να επικρατούν ποικίλες εντάσεις ή αντιδικίες αλλά η εμπλοκή σου σε αυτές μόνον καλό δεν θα σου κάνει, αντίθετα θα σε φθείρει χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλό είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις την δυναμική της όψης καλλιεργώντας κυρίως τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και μένοντας επικεντρωμένος/η στις αναζητήσεις σου. Παράλληλα βέβαια έχε τον νου σου και στους «πονηρούς», αφού φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε φέρει προ τετελεσμένων!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πρόβλημα είναι ότι τα άτομα που έλκεις βλέπουν τις διαπροσωπικές σχέσεις σαν ένα πεδίο απόλυτης κυριαρχίας, προσβλέποντας βέβαια στο να έχουν αυτά το «πάνω χέρι». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να θυμάσαι πως το... καλό σεξ θα διώξει μακριά κάθε σκιά! 


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες αλλά και ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητούν να ασχοληθείς με μια σειρά από υποθέσεις, που έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την διερεύνηση και αποκάλυψη της αλήθειας και βέβαια εννοείται πως μια τέτοια προσπάθεια θα βρει απέναντί της ποικίλα συμφέροντα. Έσο... έτοιμος/η λοιπόν! Ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις άμεσες λύσεις σε οικονομικά και εργασιακά θέματα, που κάποιες από αυτές μπορεί να «πονάνε» αλλά αν θες πραγματικά να ξεκόψεις από το παρελθόν και να χαράξεις μια νέα πορεία, δεν υπάρχει για την ώρα άλλος δρόμος.
Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δύσκολη περίοδο και το πιο σωστό θα ήταν να απέχεις από νέες «εξορμήσεις». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην δώσεις διαστάσεις σε ένα πρόβλημα που είναι μεν υπαρκτό αλλά οι χειρισμοί σου σου μπορεί να το κάνουν ακόμα χειρότερο. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου φαίνεται να βρίσκονται σε κομβικό σημείο και ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Ωστόσο αν δεν νοιώθεις έτοιμος/η για μια σκληρή αντιπαράθεση, που μάλιστα μπορεί να χαρακτηρίζεται και από κτυπήματα «κάτω από τη ζώνη», καλύτερα να «στρίψεις α λα γαλλικά» και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε υποθέσεις όπου δεν εμπλέκονται άλλοι. Παράλληλα, ίσως σου αποκαλυφθούν «πράματα και θάματα» για ένα πρόσωπο που είχες σε υπόληψη.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την «τρέξεις» για να τσεκάρεις την ανθεκτικότητα της στα... δύσκολα! Ακόμη κι αν η πραγματικότητα αποδειχθεί σκληρή, θα έχεις κερδίσει την διάλυση κάθε αυταπάτης που μπορεί να τρέφεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μην κάνεις οτιδήποτε «παράτολμο».  


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας ίσως συμβάλλει σε αίσθηση ματαιότητας, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι ένας «δικός σου» άνθρωπος που «κανονικά» θα έπρεπε να σε στηρίζει, τελικά πράττει το αντίθετο, εξυπηρετώντας ίδια συμφέροντα. Παράλληλα, φαίνεται πως στη δουλειά σου γίνεσαι αντικείμενο μιας άδικης πολεμικής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «σε πάρει από κάτω», ίσα-ίσα, που ο Άρης στους Ιχθύες σου δίνει την αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, έστω κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» από πρόσωπα που τα θέλουν όλα... δικά τους!
Ερωτικά
Σε μια γενικότερα δύσκολη περίοδο, με την συνδρομή του Δία στο ζώδιό σου, η προσωπική σου ζωή μπορεί να σε αποζημιώσει και να σου προσφέρει τις χαρές που επιθυμείς. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα δράσεις ελεύθερα, αποφεύγοντας μα δεσμευτείς για οτιδήποτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες σε κάνει πιο ζωηρό και αποφασιστικό στις επιδιώξεις σου, κάτι που μπορεί να προσδώσει μια νέα δυναμική στις σχέσεις και τις οικονομικές φιλοδοξίες σου. Εδώ όμως είναι που ισχύει η παροιμία «ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται», αφού αναμένεται να «σκοντάψεις» σε «σκοτεινούς» κύκλους που δρουν υπόγεια. Αν πάλι ένα προσφιλές σου άτομο παραβιάζει τις αρχές σου, ή αυθαιρετεί σε βάρος σου, πριν θυμώσεις ή εκνευριστείς, εξέτασε προσεκτικά μήπως προσπαθεί να σε προστατέψει κι απλά το κάνει με τον δικό του «λάθος» τρόπο.
Ερωτικά
Οι «ομοβροντίες» του Άρη στους Ιχθύες κάνουν το αίμα σου να «βράζει» και είναι δύσκολο να μείνεις «έξω απ’ το χορό». Επειδή όμως τα πράγματα δεν θα ακολουθήσουν μια «ομαλή» πορεία, καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου για κάτι «σούπερ» και ιδίως... αποκλειστικό!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα δεν εξαρτώνται τόσο από σένα, όσο από τις προθέσεις κάποιων ισχυρών, που «λύνουν και δένουν» στο παρασκήνιο. Κι από αυτήν την άποψη η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, τουλάχιστον πριν αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των σχετικών διεργασιών. Παράλληλα ίσως συναντήσεις ισχυρές αντιστάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να σου έχει... φυλαγμένη και μια σημαντική ζημιά στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια «επίσημη» σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει μια έντονη διαφωνία, που όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις προθέσεις και συναισθήματα. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να ενδώσεις σε μια πρόταση «φιλοξενίας».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου αλλά εσύ καλό είναι να μην... βιάζεσαι, ώστε να αποφύγεις τυχόν «παρατράγουδα». Ωστόσο ίσως να μην αρκεί αυτό, αφού σε κάποιες περιπτώσεις θα κληθείς να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές των άλλων κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει περισσότερο αν πρόκειται για ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να αποκαλύψεις αλήθειες, όσο κι αν αυτές «πονάνε», είτε εσένα προσωπικά, είτε τους άλλους γύρω σου.
Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ζήσεις μια πρωτόγνωρη σεξουαλική εμπειρία, κυρίως όμως με τον άνθρωπο σου ή με κάποιον/α που γνωρίζεις καλά, αφού για την ώρα το «άγνωστο» εγκυμονεί κάποιους κινδύνους. Επιπλέον ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας σεξουαλικής παρενόχλησης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η στα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σου, αφού μπορεί να «σκάσει» μια υπόθεση που θα σε προβληματίσει. Επιπλέον καλό είναι να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν μια απροσεξία σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε ένα πολυπληθές περιβάλλον. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικό που ναι μεν θα σε αφήσει... αποσβολωμένο/η, από την άλλη πλευρά όμως θα διαλύσει οριστικά τις όποιες αυταπάτες σου.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Άρης σε κάνει πιο... ασυγκράτητο/η σε σχέση με τις επιθυμίες σου, ο Κρόνος στον Τοξότη βάζει στο «πλάνο» ένα φιλικό σου πρόσωπο, φαίνεται όμως να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού κι ίσως τελικά να γίνει η πιο ακατάλληλη κίνηση, την λάθος στιγμή.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει να τελειώσεις «μια κι έξω» με όλα αυτά που σε προβληματίζουν ή στέκονται εμπόδια στον δρόμο σου, ωστόσο ο Κρόνος στον Τοξότη σου συνιστά να διαπραγματευτείς μετά... μεγίστης προσοχής, αφού οι πρωτοβουλίες σου δεν αποκλείεται να σου «γυρίσουν μπούμερανγκ». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ψάξεις περισσότερο το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από χειρισμούς ή επιλογές φίλων, που τελικά δεν φαίνεται να διάκεινται και τόσο... φιλικά απέναντί σου!
Ερωτικά
Με τον Άρη να βάζει την σφραγίδα του στις εξελίξεις, εκείνο που τονίζεται περισσότερο είναι η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου κι όχι μια «νορμάλ» σχέση. Αν λοιπόν σου δοθεί η ευκαιρία, αξιοποίησε την ευκαιρία σου, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν θες να δεσμευτείς για τίποτα.
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!