ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2017

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να τηρήσεις ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια εφ’ όλης της ύλης σύγκρουση με οποιονδήποτε αντιτίθεται στις επιδιώξεις σου. Όσο όμως κι αν σε αυτήν την φάση σου είναι δύσκολο να συνεργαστείς, προσπάθησε τουλάχιστον να μην διαρρήξεις τις σχέσεις σου με άτομα που σου έχουν σταθεί. Επιπλέον, με την Σελήνη στην Παρθένο να επηρεάζει την φυσική σου κατάσταση, καλό είναι να κάνεις οικονομία δυνάμεων, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα «παρατράγουδα» στην υγεία σου.
Ερωτικά
Από ενεργειακής απόψεως δεν φαίνεται να είσαι «στα καλύτερα σου» κι αν ζορίσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να αποδείξεις την επάρκεια σου, είναι πιθανόν να μην αντεπεξέλθεις και να περιέλθεις τελικά σε δύσκολη θέση. Γι’ αυτό ξεκουράσου, κοιμήσου κι ύστερα βλέπεις!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά που δείχνει αναγκαία ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας, που δεν έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία. Κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική. Αν πάλι πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεται κι ένα φιλικό σου άτομο δεν έχεις παρά να κινηθείς στα πλαίσια του «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους». Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σου και σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα «πολλά υποσχόμενο» άτομο, διατήρησε όμως τις επιφυλάξεις σου, μέχρι να «μετρήσεις» τον βαθμό της αξιοπιστίας του. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως σου ζητηθούν περισσότερες «ανάσες» ελευθερίας, κάτι που δεν θα πρέπει να παρεξηγήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, καλείσαι να «περπατήσεις πάνω σε λεπτό πάγο» και είτε θέσεις «υπερφίαλους» στόχους είτε υποτιμήσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες, το αποτέλεσμα θα είναι ένα μηδενικό! Καταλαβαίνεις βέβαια ότι υπάρχει και η μέση οδός, την οποία οφείλεις να ακολουθήσεις, αν θες πραγματικά να πετύχεις στο έργο σου και να μην γίνεις «στόχος» ή «αποδιοπομπαίος τράγος». Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό αυξάνει τους πειρασμούς, κάτι βέβαια που αν είσαι μόνος/η δεν σε «χαλάει» καθόλου, αρκεί βέβαια να μην εγείρεις υψηλές προσδοκίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μην εκτεθείς, πολύ περισσότερο που το έτερον ήμισυ θα σε κρίνει πολύ αυστηρά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σκληρή αντιπαράθεση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ μπορεί να θέσει επί τάπητος κι ένα νομικό ζήτημα. Επιπλέον, σου εφιστά την προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να αποφύγεις κάθε δυσάρεστη παρενέργεια αν φερθείς συμβιβαστικά και συνετά. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο θα δεις και θα ακούσεις πολλά, μείνε όμως στην ουσία και μην «σπαταλιέσαι» από εδώ κι από εκεί.
Ερωτικά
Όσο κι αν θέλεις να γίνουν κάποια πράγματα με τον δικό σου τρόπο, το σωστό θα ήταν να φανείς πιο υπομονετικός/η, αφού σε διαφορετική περίπτωση διακινδυνεύεις το να διαταράξεις την σχέση σου με τον άνθρωπο σου για ψύλλου πήδημα! Πρόσεξε ακόμη κάποιον/α, που «σου βάζει λόγια».


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδα σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική. Ενδέχεται μάλιστα να προκύψει και μια έντονη διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά σίγουρα μπορείς να πετύχεις το καλύτερο, αν ξεκαθαρίσεις την θέση σου χωρίς ακρότητες. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο ασταθή σε σχέση με τις ανάγκες σου, κάτι που μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως θελήσεις να «μπεις» σε μια σχέση, από ανασφάλεια και μόνο αλλά να ξέρεις ότι το μόνο που θα κερδίσεις τελικά είναι η εμπειρία της επίλυσης προβλημάτων, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ. Δυσκολίες ωστόσο αναμένονται και στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να ενεργοποιηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πρόθυμο να σου βάλει «τρικλοποδιές», σε συνεργασίες αλλά την οικογενειακή σου κατάσταση, κυρίως μέσω της στάσης κάποιων που επιθυμούν να σε έχουν υπό τον έλεγχό τους. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει έναν προσωρινό πανικό αλλά σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να βρεις την μέση οδό.
Ερωτικά
Είναι άλλο αυτό που επιζητάς εσύ κι άλλο εκείνο που θα περίμενε ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό μην βιάζεσαι να επιδείξεις το ενδιαφέρον σου με έναν τρόπο που τελικά θα απορριφθεί, μετατρέποντας ένα αρχικό «πλησίασμα» σε μάχη μέχρις εσχάτων! 


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να αμυνθείς απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη αλλά και σε συμπεριφορές γνωστών ή συγγενών που σε ξεπερνούν! Σε κάθε περίπτωση αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό που θα αφήσει κάθε πλευρά ικανοποιημένη. Παράλληλα, καλό είναι να προσέχεις περισσότερο τις κινήσεις σου αλλά και να μην «ζορίσεις» τον οργανισμό σου, αφού η Σελήνη στην Παρθένο δε θέλει και πολύ για να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα υγείας.
Ερωτικά
Παρά το συγκρουσιακό κλίμα που υπάρχει γύρω σου, ο Δίας δεν σκοπεύει να σε αφήσει παραπονεμένο/η και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για σένα είναι να σε φέρει σε ένα περιβάλλον όπου είσαι περιζήτητος/η. Από εκεί και ύστερα, εσύ... κάνεις παιχνίδι! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σύγκρουσης που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες σου σε πολλούς τομείς, με αιχμή τα οικονομικά σου και την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αντί όμως να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», είναι προτιμότερο να προβείς σε υποχωρήσεις για το κοινό καλό. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένομπορεί να σου προκαλέσει αμφιβολίες και για την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, φαίνεται ωστόσο να πρόκειται για «λάθος συναγερμό»!
Ερωτικά
Κάθεσαι πάνω σε «αναμμένα κάρβουνα», είτε επειδή κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τον τρόπο και κυρίως με την ταχύτητα που θα ήθελες είτε λόγω μιας «απειλής» από κάποιον/α αντίζηλο. Ότι κι αν είναι, μην αντιδράσεις με βάση το θυμικό σου. 


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σου θέτει διλήμματα για την καριέρα σου κι είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να «βάλεις νερό στο κρασί σου». Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να τηρήσεις ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, ικανοποιώντας κατά το ήμισυ και τις δύο πλευρές, ιδιαίτερα σε σχέση με ένα οικογενειακό ζήτημα. Ωστόσο αν νιώσεις καταπονημένος ή ότι σου λείπουν δυνάμεις καλό είναι να αποσυρθείς από το προσκήνιο αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πάνε όλα στραβά.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βάζει στην διαδικασία να απορρίπτεις όποιον ή όποια δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύει το «τέλειο» για σένα, όμως όλη αυτή η εκ των προτέρων αξιολόγηση, που θυμίζει την «κλίνη του Προκρούστη» είναι μάλλον μια δικαιολογία για να μην κάνεις τελικά τίποτα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε μια επιπλέον ταλαιπωρία, δημιουργώντας ποικίλα προσκόμματα στις δραστηριότητές σου. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι η αντιπαράθεσή σου με ένα άτομο που αγνοεί βασικούς κανόνες και θέλει να κάνει του κεφαλιού του. Επιπλέον, καλό είναι να τσεκάρεις τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιείς πριν σε αφήσουν αμανάτι! Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι πολλές και σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση.
Ερωτικά
Το ότι γίνεσαι όλο και πιο επιλεκτικός/η, μπορεί να έχει τελικά θετικές συνέπειες στην προσωπική σου ζωή σε βάθος χρόνου. Σήμερα βέβαια μπορεί να αναθαρρήσεις από μια νέα γνωριμία αλλά τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά και η άλλη πλευρά δεν έχει την αναγκαία υπομονή. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να «βγάλεις το φίδι από την τρύπα», πρόσεξε μήπως τελικά τα βρεις σκούρα κι αναγκαστείς να υποχωρήσεις. Ενδέχεται μάλιστα να προκύψει ένα σοβαρό πρόβλημα με φιλικό σου άτομο, που είτε περνά δύσκολα είτε κάνει πράγματα που σε ενοχλούν. Επιπλέον, με την παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών και τις αγορές σου, αφού «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!
Ερωτικά
Μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σε συναρπάσει ή να σου δώσει την δυνατότητα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν δεσμεύσεις που καθιστούν πολύ δύσκολη μια «κανονική» σχέση! 


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής στις επιδιώξεις σου θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποιες προοπτικές ή επιθυμίες σου. Και βέβαια θα ήταν σοφό να πάρεις το μήνυμα, προσαρμόζοντας εγκαίρως την πολιτική σου, αφού διαφορετικά, είτε θα συγκρουστείς με ένα ισχυρό πρόσωπο, είτε θα «φορτωθείς» με ένα πλήθος υποχρεώσεων, που μάλιστα μπορεί να αντικρούει η μια την άλλη. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο, οι άλλοι μπορεί να σε «ζαλίσουν» με υποθέσεις που δεν σε αφορούν ή σε αποσπούν.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «κατάσταση πολιορκίας» αλλά είναι τόσα τα διλήμματα, που το πράγμα για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει. Συνέχισε λοιπόν να τηρείς στάση αναμονής κι άσε τους άλλους να πάρουν την πρωτοβουλία, διατηρώντας βέβαια από την πλευρά σου κάθε δικαίωμα άρνησης! 


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!