ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2017

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ρήξεις στο περιβάλλον σου.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να μην παραβείς νόμους και διατάξεις, αφού μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Παράλληλα όμως, επαφές, συναντήσεις και διαρκείς ανταλλαγές απόψεων συνθέτουν μια «ζωηρή» καθημερινότητα, από την οποία μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια συγκεκριμένη προοπτική.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται για μια σχέση «της σειράς», όσες «αντικειμενικές» διαφορές κι αν υπάρχουν μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να περάσεις καλά χωρίς να δίνεις δικαιώματα.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δεν είναι καλός οιωνός ούτε για τα οικονομικά σου, ούτε για τις φιλικές σχέσεις σου και το κακό θα γίνει μεγαλύτερο αν οι δύο συγκεκριμένοι τομείς συνδεθούν μεταξύ τους! Σε κάθε περίπτωση πάντως αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό, αφού κάθε άλλη επιλογή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσει. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσής σου, ενώ δεν αποκλείεται να διαφωτιστείς πλήρως για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει.
Ερωτικά
Ίσως δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «ύποπτο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα διαβλέπεις «αρπακτικές» προθέσεις, οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου «απειλεί» να σε φέρει στα πρόθυρα μιας σημαντικής ρήξης ή διαφωνίας με τους άλλους, είτε πρόκειται για συνεργάτες σου είτε για άτομα που έχουν «λόγο» στην καριέρα σου. Παράλληλα όμως, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω να σε στηρίζει οικονομικά, η διεκπεραίωση μιας σχετικής υπόθεσης θα μπορούσε να είναι το κύριο μέλημά σου, αφού σίγουρα είσαι σε θέση να πετύχεις το καλύτερο για σένα, εκμεταλλευόμενος/η τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, ενδέχεται να κατατοπιστείς για τα «μυστικά» της Οικονομίας.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολύ εύκολο να τα «τσουγκρίσεις», ενώ στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να «σταθείς» στον άνθρωπό σου, που περνάει δύσκολα. Αν όμως είσαι… ελεύθερο παιδί το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι μήπως μπλέξεις σε «παλιοκατάσταση»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Αιγόκερω βάζει σε πρώτο πλάνο τους «άλλους» και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που στοχεύουν σε αμοιβαία οφέλη και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Επιπλέον, φαίνεται να αποδίδει η διαπραγμάτευσή σου με ένα «ισχυρό» πρόσωπο. Ωστόσο, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια σύγκρουση συμφερόντων στο εργασιακό σου περιβάλλον, με νομικές μάλιστα διαστάσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση, ανεξάρτητα από τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου, όταν το χρειάζεσαι.


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου. Επιπλέον, ευνοούνται οι επαφές με πρόσωπα ή φορείς του εξωτερικού, με σκοπό μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου ίσως σε φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν έχεις «ποντάρει» πολλά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αλλά και σε σχέση με τις δικές σου επενδυτικές βλέψεις μάλλον πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι ή -πιο σωστά- καθόλου καλάθι!
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη, αυξάνει την ανασφάλεια σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει είτε σε ένα «κλείσιμο», είτε αντίθετα σε μια προσπάθεια να «αποδείξεις» την επάρκεια σου προσεγγίζοντας άτομα που μάλλον «σου πέφτουν λίγα». Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιου είδους σεξουαλική «αφλογιστία».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου αναμένεται να δυσκολέψει τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί να προκαλέσει και έκρυθμες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Αιγόκερω εξυπηρετεί άριστα τις φιλοδοξίες σου για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει τις δημιουργικές σου δυνατότητες αλλά και θα βελτιώσει τα οικονομικά σου. Ωστόσο, υπάρχει και η «παγίδα» του να αναλωθείς σε κατά βάση ανούσιες υποθέσεις, ή ατέρμονες συζητήσεις με κύριο αντικείμενό τους το τι κάνει ο ένας και ο άλλος.
Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε καλή επιτυχία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», με απρόβλεπτες συνέπειες. Πάντα, ωστόσο, μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μεταβολές στο οικείο σου περιβάλλον, αλλαγές επίπλων ή διαρρύθμισης αλλά και σε μια πληθώρα μετακινήσεων-επισκέψεων. Πολύ πιο σημαντική, ωστόσο, μπορεί να είναι μια συμφωνία ή ρύθμιση για ένα περιουσιακό σου θέμα. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος. Επιπλέον, καλό είναι να κόψεις «μαχαίρι» κάθε συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου.
Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο στην δουλειά σου! Αν όμως δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει τελικά, μην το ζορίζεις. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη να επιλέξει το κατάλληλο ταίρι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ίσως είναι πολύ πιο ουσιώδεις οι βοήθειες που θα λάβεις σε θέματα που αφορούν τόσο στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής, όσο και στα εργασιακά σου. Μην διστάσεις λοιπόν να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να εξοπλιστείς κατάλληλα για να αποκτήσεις πρόσβαση παντού! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου εφιστά την προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου και το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι στο χρήμα δεν χωρούν συναισθηματισμοί.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύες εξακολουθούν να σε «παρασύρουν» σε καταστάσεις που δεν χωρούν ημίμετρα. Αποφάσισε λοιπόν τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια υπόθεση, η οποία -αν δεν το βλέπεις- σου υπόσχεται τον παράδεισο και την κόλαση μαζί!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Και παρότι μπορεί να μην πετύχεις μια οριστική ρύθμιση, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς καλύτερα για την επόμενη φορά, που δεν θα αργήσει! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που κρίνεις ως απαραίτητες για την βελτίωση της εικόνας σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλλει σε μια ενδοοικογενειακή σύγκρουση ή σε ζημιές στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Χείρωνας στους Ιχθύες σε δελεάζουν, ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι στην περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στο μέλλον, θα σου είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου κι ίσως σου γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας από κάποιον/α που τα αναγνωρίζει! Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση, Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να δικτυωθείς με σημαίνοντα πρόσωπα ή κύκλους που θα συμβάλλουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, έχοντας τον νου σου και στο τι πράττουν οι άλλοι!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία και παρότι οι προτεραιότητές σου είναι συνήθως επαγγελματικές, ίσως τελικά να βρεις χρόνο και γι’ αυτήν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να της προσδώσεις έναν ακόμη πιο επίσημο χαρακτήρα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σου ζητά να κάνεις μια παύση από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές αναζητήσεις σου αλλά και την διερεύνηση του παρασκηνίου. Μπορείς εξ άλλου να τα μαθαίνεις όλα μέσω των κοινωνικών δικτύων! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δεν ευνοεί τα οικονομικά σου και καλό είναι να περιορίσεις τις ορέξεις σου πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, αν κάποιος/α φίλος/η σου ζητήσει βοήθεια, να θυμάσαι πως ό,τι δώσεις, θα το χάσεις, διακινδυνεύοντας μάλιστα και την μεταξύ σας σχέση.
Ερωτικά
Η πρόθεσή σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτά σου με ένα μοναδικό δώρο, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου δυσκολέψει την ζωή!


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ρήξεις στο περιβάλλον σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κι εσύ «απέναντι» σε ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ζητά να συμμετάσχεις σε μια συμμαχία ή κοινή προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε συζητήσεις για θέματα που αφορούν άλλους, βάζοντας στο περιθώριο τα δικά σου αιτήματα.
Ερωτικά
Η αστάθεια που επικρατεί στα προσωπικά σου μπορεί να έχει και... όμορφες συνέπειες! Μάλιστα, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας στο ζώδιό σου πιθανόν να συμβάλλουν σε μια «επανασύνδεση» ή στο να περάσεις όμορφα μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά.


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!