ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2017

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου ίσως σε φέρει μπροστά σε ένα ισχυρό δίλημμα.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου σε ωθεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις σου αλλά και να «ζυγίσεις» το συναίσθημα με την λογική σου. Επιπλέον όμως θα σου δοθεί η δυνατότητα να αποκομίσεις την γνώση των πρεσβυτέρων, αναβιώνοντας μια παραδοσιακή τεχνική ή διερευνώντας τα αρχικά αίτια μιας πορείας πραγμάτων. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί να χρησιμοποιήσεις φυσικές μεθόδους για να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Κάτι «ψήνεται» στο παρασκήνιο αλλά δεν είναι για κακό! Αντίθετα, φαίνεται ότι ένα πρόσωπο που σε αγαπά, σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορεί ακόμη να σου συμβεί κάτι ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου ή σε ένα ιατρείο-θεραπευτήριο.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, καλό είναι να μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη σε άτομα που κλαίγονται, αφού κάποιο λάκκο έχει η φάβα και σίγουρα υπάρχουν κρυφά κίνητρα, τα οποία οφείλεις να διερευνήσεις. Επιπλέον, η Πανσέληνος του Ιανουαρίου ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με διαρκή «πήγαινε-έλα», εντάσεις και αψιμαχίες μεταξύ γνωστών ή συγγενών αλλά και με ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα, τεχνικής φύσεως. Στον αντίποδα όμως θα σου ανοίξει νέους πνευματικούς δρόμους.
Ερωτικά
Η εικόνα που έχεις για ένα πρόσωπο δεν είναι πραγματική είτε επειδή σου εμφανίζεται όπως θα ήθελες να είναι είτε λόγω της δικής σου υπερβολικής εξιδανίκευσης. Καλό είναι λοιπόν να πιστεύεις στην αγάπη, όχι όμως και να την... σπαταλάς!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «εξωραϊσμένο» πρόσωπο. Επιπλέον, προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου αλλά και την επιθυμία σου να συνδράμεις σε όσους/ες υποφέρουν. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιανουαρίου αναδεικνύει ζητήματα που άπτονται των οικονομικών σου και καλό είναι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείς και την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Επίσης, ίσως προκύψει ένα «θέμα» με τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες πράξεις και προσφορές. Μπορείς λοιπόν να δωρίσεις στον άνθρωπό σου κάτι που του είναι εξαιρετικά χρήσιμο αλλά δεν θα ήταν άσχημο να πράξει κι εκείνος τα ανάλογα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα έχει βέβαια τα «πάνω-κάτω» της, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, παράλληλα όμως μπορεί να αναβιώσει σχέδια και πρακτικές του παρελθόντος, προσφέροντάς σου λύσεις και διεξόδους στα όποια αδιέξοδα του σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να αναζητήσεις στήριξη σε «δοκιμασμένα» πρόσωπα ή να αξιοποιήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα ή αναγνώσματα που θα σε «ταξιδέψουν».
Ερωτικά
Η Πανσέληνος ενδέχεται να δημιουργήσει ένα «πολεμικό» ή άστατο κλίμα στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να σηκώσεις τα χέρια ψηλά!. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, το ένα κατά πολύ νεώτερο σου και το άλλο αρκετά «ώριμο».


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου μπορεί να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανεπάρκειας, το οποίο όμως ξεπερνιέται με περισσότερη δουλειά. Ίσως πάλι να σκοντάψεις πάνω σε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο ή διαφωνήσεις έντονα με ένα άτομο στην δουλειά σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις αυτά που σας ενώνουν κι όχι εκείνα που σας χωρίζουν. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε γεμίζει όνειρα και ελπίδες για το καλύτερο, καλό είναι όμως να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε -υποτιθέμενες- οικονομικές προοπτικές, που είναι μάλλον αδύνατον να υλοποιηθούν.
Ερωτικά
Καλά είναι τα όνειρα και οι φαντασιώσεις, όμως ο Κρόνος στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια απογοήτευση, αφού ένα πρόσωπο που έχεις «πολύ ψηλά», φαίνεται να κινείται στα όρια της αχαριστίας! Ίσως όμως να του έδωσες κι εσύ το δικαίωμα με την υπερβολική υποχωρητικότητά σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε μια πρόταση συνεργασίας, που είτε γίνεται εκ του πονηρού είτε δεν έχει τις προοπτικές που εμφανίζει. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και αν σου το επιτρέψουν οι συνθήκες να βρεθείς κοντά στην φύση, αφήνοντας στην άκρη τρεξίματα και υποχρεώσεις. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιανουαρίου επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σου, ενώ μπορεί να αναδείξει προβλήματα και αδυναμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις αλλά σίγουρα η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική! Φαίνεται μάλιστα να τίθεται κι ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης, είτε επειδή ο άνθρωπος σου «κάνει νερά» είτε λόγω της δικής σου «τύφλας»! Ό,τι κι αν συμβεί πάντως μην το θεωρήσεις τελειωτικό.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου ίσως σε φέρει μπροστά σε ένα ισχυρό δίλημμα, δοκιμάζοντας τις συνθετικές σου ικανότητες. Αν όμως κινηθείς στα πλαίσια του «μέτρον άριστον» θα καταφέρεις τελικά να πετύχεις στο έργο σου αλλά και να κερδίσεις τον σεβασμό ή την εκτίμηση των άλλων. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς περισσότερο, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα έχουν «κολλήσει» ή έχουν πάρει μια πορεία που δεν σε αφορά.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον σου προς πάσα κατεύθυνση κι ίσως είναι σκόπιμο να βάλεις ένα όριο στις επιθυμίες σου, πριν «εκτεθείς». Είναι βέβαιο ότι αρέσεις, το θέμα όμως είναι να επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου αναμένεται να συμβάλλει σε ένα επικοινωνιακό «αλαλούμ», ενώ δεν αποκλείεται να χάσεις πολύτιμο χρόνο με επαφές ή μετακινήσεις που δεν θα έχουν το ποθητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μπορεί τελικά να βρεις αυτό που ζητάς αλλά από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα προάγει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου και μην διστάσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτές, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι στον «πραγματικό κόσμο», επικρατεί πανικός!
Ερωτικά
Ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις μπορείς να βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά ενός προσώπου που σε αγαπά και σε στηρίζει. Το μόνο ζήτημα που μπαίνει είναι αν πρόκειται απλά για μια φιλία ή για μια υποβόσκουσα ερωτική έλξη, που «θα δείξει» σύντομα!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου ενδέχεται να συμβάλλει σε προστριβές αναφορικά με ένα οικονομικό θέμα ή να «σου κόψει τη φόρα» σε ένα επενδυτικό σχέδιο. Με δεδομένη μάλιστα την πολυπραγμοσύνη σου, ίσως τελικά να διαπιστώσεις την αλήθεια της παροιμίας «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει»! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά κι αν χρειαστεί να προσφέρεις κατάλυμα σε κάποιον/α που «δεν έχει που την κεφαλήν κλίναι».
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, επειδή μπορεί να μπερδευτείς από τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των γύρω σου, προτίμησε να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές, μένοντας με τον άνθρωπό σου στην «φωλίτσα» σας. Αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η, δεν έχεις παρά να «χορέψεις»!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Με την Πανσέληνο του Ιανουαρίου να σε επηρεάζει άμεσα, όσο δίκιο κι αν έχεις, κινδυνεύεις να το χάσεις εξ αιτίας «άκομψων» χειρισμών. Καλό είναι λοιπόν να είσαι συμβιβαστικός/η, τηρώντας όμως τις κόκκινες γραμμές σου, αφού αναμένεται να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που επιμένουν για να περάσει το δικό τους. Παράλληλα όμως, να θυμάσαι ότι με την συνδρομή της συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα η κρίση σου μπορεί να λαθέψει, ενώ αντίθετα, ακούγοντας την φωνή της διαίσθησής σου, τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα είναι κατά πολύ καλύτερα.
Ερωτικά
Η σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» σου μπορεί να έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις σου, αφού είναι πολύ εύκολο να προβάλεις τις δικές σου αδυναμίες στους άλλους και να αρχίσεις την κριτική και τις κατηγόριες, δημιουργώντας αχρείαστες εντάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου σε πιέζει να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι πάνω που κλείνει μια «τρύπα», ανοίγει μια άλλη. Καλό είναι λοιπόν να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας στο περιθώριο κάθε τι που δεν επείγει. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου και οτιδήποτε κινείται στα πλαίσια μιας «κανονικής» συναλλαγής εμπεριέχει τον κίνδυνο λάθους ή εξαπάτησης. Μπορεί ωστόσο να σου χαρίσουν κάτι πολύτιμο.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που εσύ «ταξιδεύεις» κι ονειρεύεσαι, ο Κρόνος σε βάζει να ασχολείσαι με τα προβλήματα των φίλων σου, που όσο περνά ο καιρός αυξάνονται και πληθύνονται. Καλό είναι όμως να μην παραμελήσεις τον άνθρωπό σου, αφού αυτός είναι που νοιάζεται πραγματικά για σένα.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου διογκώνει τις τάσεις φυγής σου από κάθε τι το δύσκολο ή κουραστικό, σίγουρα όμως έχει και τις δημιουργικές διαστάσεις της, ιδιαίτερα σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Επιπλέον, καλείσαι να εμψυχώσεις πρόσωπα που «τα βλέπουν όλα μαύρα», αφού αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσπερνάς τα προβλήματά σου. Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος του Ιανουαρίου μπορεί να προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στις σχέσεις σου κι αν θες να προλάβεις τα χειρότερα, καλά θα κάνεις να αποστασιοποιηθείς από όσους/ες δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά.
Ερωτικά
Η Πανσέληνος σε φέρνει μπροστά σε φαινόμενα μεγάλης συναισθηματικής αστάθειας, κάτι που καθιστά την όποια συνεννόηση σχεδόν αδύνατη. Και αν βρεθείς σε δύσκολη θέση, το σωστό θα ήταν να αποσυρθείς διακριτικά, περιμένοντας να κοπάσει η θύελλα!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!