ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου 2017

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τα ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια συνεργασία, που θα σε ωφελήσει πολλαπλά, έστω κι αν χρειαστεί να «ξεχάσεις» μερικά από τα προαπαιτούμενα σου. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις με ένα ισχυρό πρόσωπο για τα βάσανα αλλά και τις προτεραιότητές σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να πάρεις και μια έμπρακτη υποστήριξη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικογενειακό θέμα, έχοντας ωστόσο την πεποίθηση πως ότι κι αν «στραβώσει», θα επιλυθεί σύντομα.
Ερωτικά
Σε μια ημέρα που οι ηθικές αξίες υποχωρούν εν ονόματι της καλοπέρασης, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για μια περιπέτεια με πολλές ευχάριστες πτυχές αλλά και να ανησυχείς για ενδεχόμενες παγίδες που κρύβονται πίσω από γοητευτικές μεν αλλά και «ασαφείς» καταστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Επιπλέον, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε βοηθά να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου εργασιακά ζητήματα, να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα σου «λύσει τα χέρια» ή απλά να απαλλαγείς από κάποιες έγνοιες.
Ερωτικά
Η τάση σου να μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις που δίνονται εύκολα μπορεί να σε προστατέψει από μια «περιπέτεια» που δεν έχει ουσιαστικές προοπτικές διάρκειας, αν όμως δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, τότε… καλή διασκέδαση!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό, «επιμένει» ότι, ανεξάρτητα με το «τι αξίζεις» και τι δικαιούσαι, οφείλεις να έχεις και τον κατάλληλο «μπάρμπα», αφού έτσι οι δουλειές σου θα γίνουν ευκολότερα. Μάλιστα σε μια φάση που σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημά σου, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις παραινέσεις ή τις γνωριμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να ενισχύσει τα αποθέματά σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.
Ερωτικά
Ο Δίας δείχνει διατεθειμένος να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, χωρίς μάλιστα να πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο από το να αποδεχθείς την πρόταση που θα σου γίνει. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει αυτός, εξασφαλίζοντάς σου τουλάχιστον το… ευ ζην!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, αναδεικνύει πολλά από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε συγκινούν, την ίδια στιγμή όμως σε επηρεάζει συναισθηματικά κι ίσως πέσεις θύμα μιας επίμονης κυκλοθυμίας ή κάνεις πράγματα για τα οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία δίνει μια μάλλον επεκτατική διάσταση σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει θετικά και στα περιουσιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από έναν «δικό σου» άνθρωπο.
Ερωτικά
Η «ανάγκη της αγκαλιάς» ίσως να σε οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, αφού μπορεί να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ούτε σου ταιριάζει, ούτε και σε εκτιμά. Μην ξεγελαστείς λοιπόν από την επικοινωνιακή πολιτική του, που θα αλλάξει μόλις πετύχει τον στόχο του.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση σε κάποιους κύκλους. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που σε υποστηρίζει κρυφά κι έχει τις κατάλληλες «άκρες». Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση σχετική με τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο «ώριμο/η» στην αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημά σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπό σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Μάλλον έφτασε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να κερδίσεις περισσότερα, ίσως μάλιστα το «πρόσωπο-κλειδί» να βρίσκεται πολύ κοντά σου. Επιπλέον, με την συνδρομή του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου αντικείμενα αξίας ή να λάβεις μια αύξηση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο, ίσως σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια κι αν δεχθείς σίγουρα θα το διασκεδάσεις, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος.
Ερωτικά
Κάποιος/α μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια ευκαιρία στην ζωή σου, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε την σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά πρόσεξε μήπως τελικά πρόκειται για μια πρόταση-παγίδα, που θα καταλήξει στην… εξαφάνιση του εν λόγω προσώπου από την ζωή σου!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε «εφοδιάζει» με την τύχη που χρειάζεσαι και πολλά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να έχουν μια θετική εξέλιξη, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με το σπίτι ή την δουλειά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις κάτι «σπουδαίο», καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, αλλιώς μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από «άσχετες» απόψεις, ακυρώνοντας έτσι τις όποιες θετικές προδιαγραφές των σχεδίων σου.
Ερωτικά
Αν επιδιώκεις να επισημοποιήσεις μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να το πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ανάλογη πρόταση από την «άλλη πλευρά». Μετά όμως από τις χαρές και τα πανηγύρια, σκέψου μήπως τελικά δόθηκαν υποσχέσεις που ποτέ δεν θα πραγματοποιηθούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, η ημέρα μπορεί να έχει έναν έντονα επικοινωνιακό χαρακτήρα, αυτό όμως πιθανόν να σου δημιουργήσει πρόβλημα, αν δημοσιοποιηθούν πράγματα, τα οποία είτε σε εκθέτουν είτε θα προτιμούσες να παραμείνουν μυστικά. Και βέβαια έχεις κι άλλες δουλειές από το να δίνεις εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη εκδοχή, να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός «πικάντικου» παρασκηνίου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί την απόκτηση εργαλείων και συσκευών που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί μια ρομαντική σχέση η οποία θα σου προσφέρει αρκετές ευκολίες, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί να επιλέξεις μια άλλη που σίγουρα είναι πιο «περιπετειώδης» αλλά σε κάθε περίπτωση η εμπιστοσύνη λάμπει διά της απουσίας της!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση πόρων ή κεφαλαίων, είτε μεσολαβώντας εκεί που πρέπει είτε δίνοντάς σου μια ιδέα που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την συναλλαγή σου με έναν συλλογικό φορέα ή ένα ίδρυμα. Αλλά και η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, έστω κι αν και μέχρι να «δέσει το γλυκό» θα υπάρξουν αρκετές παλινδρομήσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να «σε ζώσουν τα φίδια» από κάποιες «ύποπτες» κινήσεις που θα πέσουν στην αντίληψή σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, ίσως να είσαι εσύ που θα μπλεχτείς σε ξένα λημέρια κι αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο, φρόντισε να πληροφορηθείς έγκαιρα το τι «παίζεται».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις. Επειδή όμως σε αυτήν την φάση «μετρούν» περισσότερο οι εντυπώσεις παρά η ουσία, φρόντισε να τις κερδίσεις, έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις «σκόντο» στην αυστηρότητα ή την τυπικότητά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο, μπορεί να συμβάλλει σε προσωρινές «αναταράξεις» στις συνεργασίες σου αλλά όλα θα «στρώσουν» σύντομα, γι’ αυτό μην δίνεις και τόση σημασία!
Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια είτε δική σου, είτε των άλλων κι επειδή η τάση σου σήμερα είναι να «φορτώνεσαι» με ανύπαρκτα προβλήματα, είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε τι που θα μπορούσε να σε αγχώσει και μάλιστα άνευ ουσιαστικού λόγου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τα ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωσή σου ή την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού είτε για μια συνεργασία που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύες θέτουν τα πάντα υπό διεκδίκηση «μαθαίνοντας» σε ένα και μόνο πράγμα: Ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν!


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία να σου προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις σε ένα οικονομικό αλλά και συνάμα επαγγελματικό ζήτημα κι αν σκέφτεσαι να ζητήσεις κάποια χάρη, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο πρόθυμο να συνδράμει στις υποθέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός ανθρώπου που εκτιμάς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο, ανεξάρτητα από τα συναισθηματικά «πάνω-κάτω» σε βοηθά να διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου αλλά και να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αναστατωθείς τόσο από κάποιον «γλυκό πειρασμό», ώστε να αθετήσεις μονομιάς τις δεσμεύσεις σου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που είναι μεν γοητευτικό αλλά όχι και ελεύθερο.
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!