ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2016

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου με σχετική επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει το... συμπαντικό ενδιαφέρον αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι αν με τον Δία απέναντί σου οι επιδοκιμασίες, είναι περίπου δεδομένες, δες μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέραν των κερδισμένων εντυπώσεων, αφού για την ώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προσελκύσεις συνεργάτες ή χρηματοδότες. Παράλληλα αν προκύψει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, κάνε το σήμερα κι όχι αύριο!
Ερωτικά
Να λοιπόν που το σύμπαν δεν σε αφήνει να «αγιάσεις»! Πάνω που σκεφτόσουν να επικεντρωθείς σε κάτι «στάνταρ», μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσεις τις προθέσεις και τα σχέδια σου. Δες το όμως σαν ένα... ευχάριστο διάλειμμα!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου με σχετική επιτυχία, ότι είναι να κάνεις όμως, κάνε το σήμερα, αφού αύριο οι συνθήκες θα είναι κατά πολύ διαφορετικές
Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, καθιστώντας αναγκαίο το να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Ακόμη δείχνει σκόπιμο να «κλέψεις» λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργούν διαδοχικές έλξεις και απώσεις, γι’ αυτό μην δένεις τίποτα «κόμπο». Σε αυτήν την φάση το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν πολύ σύντομα, όσο κι αν με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν τόσο «μοναδικά» ή... χάλια!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό καλύπτει και με το παραπάνω τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα κάθε είδους. Κι εδώ το μόνο πρόβλημα σου μπορεί να είναι η έλλειψη συγκεκριμένων στόχων και η ανάλωση σου σε ένα διαρκές «σουλάτσο», ευχάριστο μεν αλλά ενδεχομένως και ανούσιο. Δες λοιπόν τι μπορείς να καρπωθείς άμεσα, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη ημέρα! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δία αυξάνει τα ποσοστά της τύχης σου, ενώ μπορεί και να σηματοδοτήσει ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Όλα καλά, μέχρι το σημείο που κάποιος/α θα αρχίσει να μπλέκεται στα προσωπικά σου με έναν τρόπο μάλιστα που σε ενοχλεί. Και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα ποιος είναι το «αφεντικό», στην ζωή σου, ώστε τουλάχιστον να μην «λουστείς» τα λάθη των άλλων!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Με την συνδρομή της Σελήνης στον Κριό, κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να εκπληρωθούν αρκετές από τις βασικές σου επιθυμίες. Ταξίδια, καλή παρέα και συζητήσεις επί παντός επιστητού, κοσμούν την καθημερινότητα σου, αφήνοντας σου τελικά μια «γεμάτη» αίσθηση. Αν μάλιστα φροντίσεις να αποκομίσεις και κάτι πιο χειροπιαστό, από τις υποσχέσεις, τότε θα αγγίξεις το τέλειο. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δίαμπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην απόκτηση ενός μέσου που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη και πιο... διασκεδαστική!
Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο» και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή»! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σοβαρό, προσπάθησε να «δεις» πίσω από τις εντυπώσεις και τις «ωραίες εικόνες», αφού σε κάθε περίπτωση η διάρκεια και η «ομαλότητα» δεν είναι εξασφαλισμένες!
  
ΛΕΩΝ
Γενικά

Με την συνδρομή της Σελήνης στον Κριό, κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να εκπληρωθούν αρκετές από τις βασικές σου επιθυμίες. Ταξίδια, καλή παρέα και συζητήσεις επί παντός επιστητού, κοσμούν την καθημερινότητα σου, αφήνοντας σου τελικά μια «γεμάτη» αίσθηση. Αν μάλιστα φροντίσεις να αποκομίσεις και κάτι πιο χειροπιαστό, από τις υποσχέσεις, τότε θα αγγίξεις το τέλειο. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δίαμπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην απόκτηση ενός μέσου που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη και πιο... διασκεδαστική!
Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο» και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή»! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σοβαρό, προσπάθησε να «δεις» πίσω από τις εντυπώσεις και τις «ωραίες εικόνες», αφού σε κάθε περίπτωση η διάρκεια και η «ομαλότητα» δεν είναι εξασφαλισμένες!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Σήμερα, ίσως διαπιστώσεις ότι στη ζωή δεν κερδίζουν οι ικανοί αλλά οι... τολμηροί κι αν έχεις κατά νου να βελτιώσεις το εισόδημα σου οφείλεις να ακολουθήσεις έναν τέτοιο δρόμο και όχι την «πεπατημένη». Την ίδια στιγμή όμως, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση, αφού μπορεί να προσλάβει... καταιγιστικές διαστάσεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο στην δουλειά σου μπορεί να αναθερμάνει το ερωτικό ενδιαφέρον σου αλλά είτε στοχεύεις σε κάτι διαρκές, είτε σε μια αισθηματική περιπέτεια χωρίς αξιώσεις μονιμότητας, καλό είναι να γνωρίζει τις αληθινές προθέσεις σου και η άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθούν... παρεξηγήσεις! 


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία σε κατατάσσουν στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, τουλάχιστον στα... χαρτιά! Γιατί ξέρεις ότι η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη, όσο και οι υποσχέσεις από την υλοποίηση τους. Φρόντισε λοιπόν ώστε η ανάδειξη σου και η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επωφελούς συνεργασίας ή συμφωνίας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Δία να σε «προμοτάρουν», το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι». Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην ενδώσεις σε έναν πειρασμό που σου... γνέφει!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Την ώρα που κάποιοι/ες άλλοι/ες χάνουν την ώρα τους με το να κερδίζουν τις εντυπώσεις, εσύ μπορείς να «τρυπώσεις» στην ουσία του θέματος, επιτυγχάνοντας τελικά μια επαγγελματική συμφωνία που θα σε ωφελήσει. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική όσο και κρυφή οικονομική στήριξη. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Κριόσε καλεί να μην κάνεις «μαγκιές» σε οτιδήποτε αφορά στην υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να «ξεμοναχιάσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά θα πρέπει να... μαντέψει αν έχει να κάνει με την ανάγκη σου για μια «soft» περιπέτεια ή την πρόθεση σου για κάτι σταθερό. Κι αν αφήσεις τα πράγματα «φλου» ενδέχεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή άσκοπες «τριβές». 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό αλλά και το εξάγωνο Ήλιου-Δία σε βοηθούν να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλούν να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο-κλειδί για τις υποθέσεις σου. Προσπάθησε ωστόσο να μην σπαταλήσεις την τύχη σου μένοντας μόνον στις υποσχέσεις και τις κερδισμένες εντυπώσεις, αφού οι συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα είναι σχεδόν ιδανικές.
Ερωτικά
Σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος «μαζεύοντας» επαίνους και κολακευτικά σχόλια,. Αν όμως ταξιδέψεις, τότε ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σε βάλουν σε «περιπέτειες», μέσα από προκλήσεις που φέρουν όλα εκείνα τα γνήσια χαρακτηριστικά μιας ερωτικής διεκδίκησης. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι ή την οικογένεια σου, είτε φέρνοντας σου έκτακτους «μουσαφίρηδες», είτε σπρώχνοντάς σε να εγκαταλείψεις την εστία σου και να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Επιπλέον βέβαια, μπορείς να προχωρήσεις στην αναδιαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου.
Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Δία, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με την βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου, είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά».
Ερωτικά
Μοιάζεις να βρίσκεσαι σε ένα παζάρι, χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις τελικά. Μόνο που επειδή δεν έχεις να κάνεις με «στόχους» αλλά με ανθρώπους, πρόσεξε μήπως τελικά η δίψα σου για κατακτήσεις επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και αποκαλύψει κάποια τρωτά σου σημεία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Με την Σελήνη στον Κριό και το «δίδυμο» Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου, η καθημερινότητα σου αρχίζει να θυμίζει... πανηγύρι κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος, παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα. Επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με νέα δεδομένα. Ακόμη, με την συνδρομή του Δία στον Ζυγό δεν αποκλείεται να περιέλθουν στην κατοχή σου κάποια gadget ή αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου το ερωτικό σκηνικό αρχίζει να παίρνει φωτιά αλλά να θυμάσαι ότι όσο ικανοποιημένος/η κι αν νοιώθεις από μια σχέση που βασίζεται κυρίως στην κάλυψη των ενστίκτων σου, άλλο τόσο -και περισσότερο- θα ευτυχήσεις αν δώσεις τον πρώτο λόγο στην αγάπη.


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ καλείσαι να... τολμήσεις το κάτι παραπάνω αλλάζοντας αν χρειαστεί την μέχρι τώρα πολιτική σου. Μάλιστα, το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, ανοίγοντάς σου «πόρτες» που σίγουρα θα σου χρειαστούν, είτε άμεσα, είτε μελλοντικά. Την ίδια στιγμή βέβαια, η Σελήνη στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο κι ένας έλεγχος του... θυμικού σου!.
Ερωτικά
Το παρασκήνιο εξακολουθεί να «παίζει» δυνατά στην ζωή σου και το... κακό είναι πως για την ώρα άγεσαι και φέρεσαι τόσο από τα απωθημένα σου, όσο και από κάποιες «μηχανορραφίες», που εκτυλίσσονται στο περιβάλλον σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μια αρχική ευφορία, εξελιχθεί σε «τραγωδία».
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!