VIRAL

Μια απλή ερώτηση που έκανε η Τούνη από τις Σεϋχέλλες προκαλεί... χαμό

 Σε έναν ακόμη εξωτικό προορισμό βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη αλλά η influencer, που κατά καιρούς έχει εισπράξει πολλά αρνητικά σχόλια για επίδειξη... χλιδής, έκανε το... λάθος να απευθύνει μια ερώτηση στους followers της και οι απαντήσεις που εισέπραξε είναι επικές!

Συγκεκριμένα η Ιωάννα πόζαρε πάνω στον κορμό ενός φοίνικα με φόντο μια μαγευτική παραλία, φορώντας ένα ροζ στράπλες ολόσωμο μαγιό και έκανε την ακόλουθη ερώτηση προς τις... συμπεθέρες της όπως αποκαλεί τις followers της: «Ναι! Είναι τόσο μαγικά, όσο φαίνεται. Εσύ συμπεθέρα θα πας πουθενά για Πάσχα»; 



Και τότε έγινε χαμός!


Εκτός από το... γνωστό κράξιμο όσων την κατηγορούν για νεοπλουτίστικη συμπεριφορά και κοινωνική αναλγησία, οι.... ειρωνικές απαντήσεις - τρολαρίσματα πέφτουν βροχή.


Ένας από αυτούς της απάντησε ότι θα πάει μέχρι το σπίτι του θείου του «που είναι 2 τετράγωνα πιο κάτω» και άλλοι της έγραψαν για τα «εξωτικά χωριά τους» με χιουμοριστική διάθεση. «Εγώ που λες συμπεθέρα, θα πάω μέχρι τα Σαγαίικα Αχαΐας» σχολίασε μια ακόλουθος. «Στο εξωτικό Αγρίνιο» έγραψε κάποια άλλη. Κάποιος άλλος της απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Συμπεθέρα, εγώ θα πάω μέχρι την αυλή που θα ψήνουμε», άλλη ανέφερε ως προορισμό τα... «εξωτικά μπαλκονήσια»


Σχόλιο έκανε και η Soula Glamorous αναφερόμενη στον μικρό Πάρη (το Νουνίτο) τον γιο των Τούνη Αλεξάνδρου.

Δείτε μερικά σχόλια


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!