MEN'S GUIDE

Ειδικός λέει ποιο μέρος του σώματος... προδίδει πως κάποιος έχει μεγάλο πέος

Κυκλοφορούν πολλού μύθοι σχετικά με τους άντρες που έχουν μεγάλες πατούσες ή μακριές παλάμες ή δάχτυλα και την... αναλογία αυτού του μεγέθους με το μέγεθος του πέους, αλλά μια ειδικός λέει πως αυτό δεν ισχύει και πως μια έρευνα έχει εντοπίσει ένα άλλο σημείο του σώματος που ενίοτε αποτελεί ένδειξη... προικισμένου άντρα.

Ο λόγος για την χειρουργό  Dr. Rena Malik, που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία, η οποία, όπως διαβάζουμε σε άρθρο του oloygeia.gr τονίζει ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του πέους ενός άνδρα απλά κοιτάζοντας τα χέρια και τα πόδια του. Μάλιστα, μιλώντας στο podcast Diary of a CEO, ανέφερε ότι μύθος είναι και τα μεγάλα παπούτσια.

Ωστόσο, η χειρουργός – που διατηρεί ιατρείο στο Μπέβερλι Χιλς και στην Καλιφόρνια – δήλωσε ότι υπάρχει ένα μέρος του σώματος που θα μπορούσε να υποδεικνύει με ακρίβεια το μέγεθος του μέλους ενός άνδρα.

«Υπάρχει μια μελέτη – είναι μια ιαπωνική μελέτη όπου εξέτασαν μόνο Ιάπωνες άνδρες, οπότε υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί – κατά την οποία μέτρησαν όλα τα μέρη του σώματος και το μήκος του πέους και διαπίστωσαν ότι το μήκος της μύτης συσχετίζεται με το μήκος του πέους και όχι το μήκος του χεριού ή του ποδιού» τόνισε η Malik.

Αυξάνονται οι άνδρες που πανικοβάλλονται για το μέγεθος του πέους τους

Η ειδικός αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει παρατηρήσει μια αύξηση των ασθενών που πανικοβάλλονται για το μέγεθος του πέους τους. Και για να τους καθησυχάσει, τόνισε ότι μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας κάποιες ειδικές συσκευές.

«Πρόκειται για συσκευές που είναι φτιαγμένες για την επιμήκυνση του πέους, αλλά είναι επίσης φτιαγμένες για άνδρες που πάσχουν από τη νόσο του Peyronie» εξήγησε.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, η νόσος Peyronie είναι μια κατάσταση κατά την οποία σχηματίζεται ινώδης ουλώδης ιστός στους βαθύτερους ιστούς κάτω από το δέρμα του πέους, προκαλώντας καμπύλες και επώδυνες στύσεις. Μπορεί επίσης να κάνει το πέος πιο κοντό κατά τη διάρκεια της στύσης.

Η Dr Malik δήλωσε ότι η ειδική συσκευή μπορεί να αυξήσει το μήκος του πέους έως και 2 εκατοστά. Ωστόσο, οι άνδρες που αγωνιούν για το μέγεθος του πέους τους δεν πρέπει να αγχώνονται. Oι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν το μέγεθος του μέσου πέους και μετά βίας μετράνε πάνω από 13 εκατοστά, ακόμη και όταν είναι σκληροί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μέσο μέγεθος ενός χαλαρού πέους είναι 9,1 εκατοστά και το μέσο μέγεθος ενός πέους σε στύση είναι 13 εκατοστά. Στην πραγματικότητα είναι μικρότερο από ό,τι πολλοί άνθρωποι φαντάζονται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!