GOSSIP

H Naomi Campbell ζει τον απόλυτο έρωτα με έναν ζάμπλουτο Σαουδάραβα

Στα 53 της χρόνια, η αειθαλής "μαύρη γαζέλα" της παγκόσμιας Μόδας, μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της την ταραχώδη ζωή της, με τους αμέτρητους δεσμούς με επώνυμους και μη και πλέον είναι μητέρα δύο παιδιών, ενώ τώρα έγινε γνωστό πως ζει έναν μεγάλο έρωτα με έναν Σαουδάραβα.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, θέλουν το ζευγάρι να βλέπει πολύ σοβαρά το κοινό μέλλον του.


Ο άντρας που φαίνεται πως κατάφερε να... τιθασεύσει τη Naomi Campbell, είναι ο Σαουάραβας παραγωγός ταινιών Mohammed Al Turk.


Πρόκειται για έναν πάμπλουτο 37χρονο γοητευτικό επιχειρηματία, που πλέον πυκνώνουν οι φορές που τον βλέπουμε στο πλευρό της Naomi ενώ οι δυο τους πήγαν μαζί και στα φετινά βραβεία BAFTA στο Λονδίνο


Οι δυο τους εδώ και χρόνια είναι φίλοι και ο Σαουδάραβας ήταν παρών ακόμα και στα γενέθλια του πασίγνωστου μοντέλου, ενώ συχνά έχουν φωτογραφηθεί με κοινούς φίλους,.


Ωστόσο η Sun αναφέρει ότι το ζευγάρι ήρθε ακόμα πιο κοντά πρόσφατα, καθώς η Naomi πέρασε χρόνο με τον Mohammed στη Μέση Ανατολή. Μια πηγή δήλωσε: “Η Naomi είναι πολύ επιλεκτική με ποιους περνάει χρόνο και έχει έρθει κοντά με τον Mohammed. Τους ένωσε η αγάπη τους για τη μόδα και την τέχνη και έχουν πολλούς κοινούς φίλους. Η Naomi ήταν στο Ντουμπάι μαζί του και φαίνεται να είναι η πιο ευτυχισμένη που ήταν ποτέ. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και φαίνεται να υπάρχει μια σπίθα μεταξύ τους, ακόμη και αν πρόκειται για απλή φιλία σε αυτό το σημείο.”

 

Και αυτό που ενισχύει τις φήμες πως το ζευγάρι είναι μαζί και μάλιστα πως ο δεσμός του έχει... σοβαρέψει είναι το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορά η Naomi στο αριστερό της χέρι σε αρκετές εμφανίσεις της το τελευταίο τρίμηνο


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!