TV BITS

My Style Rocks: Η Απολλεών συγκλόνισε τους πάντες με την εξομολόγησή της

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Αθηνά στο My Style Rocks της Τετάρτης προκαλώντας εύλογα την έντονη συναισθηματική φόρτιση της παρουσιάστριας και σύσσωμης της κριτικής επιτροπής. 

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την αναφορά που έκανε η νεαρή διαγωνιζόμενη στην κορούλα της που έχασε από τη ζωή.

ADVERTISING

Ειδικότερα, η παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε συγκινημένη πως «η Απολλεών είναι μια reborn περσόνα που συνέβη το 2021. Πάντα είμαι μια Αθηνά μέσα, γιατί αυτή με έφερε εδώ που είμαι, έχουν γίνει όμως κάποια πράγματα στη ζωή μου ακραία και αυτά έφτιαξαν αυτή που είμαι εγώ σήμερα. Πάντα έχω τις αρχές και την παιδεία μου και δεν πρόκειται αυτά να τα καταπατήσω για κανέναν. Αν βλέπετε έναν άνθρωπο τώρα λίγο πιο έντονο και ίσως να μην αρέσει, είναι γιατί πολλές φορές την ευγένεια μου νιώθω ότι μου την καβαλάνε. Αυτό δεν θέλω να συμβεί γιατί η Απολλεών είναι μια περσόνα η οποία συνέβη μέσα από πόνο

«Για να φτάσω να είμαι αυτή που είμαι εδώ μπροστά σας έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ψεύτικη, είναι όλες οι γυναίκες που έχω μέσα μου. Έχω πέσει στο πάτωμα πολλές φορές και έχω ξανασηκωθεί μόνη μου, χωρίς καμιά βοήθεια και καμία πλάτη. Και το ’21 συνέβησαν δυο τρία πολύ ακραία πράγματα στη ζωή μου και είπα πως, αν επιζήσω από εκείνα, θα με πάω εκεί ψηλά. Αυτό είναι που παλεύω καθημερινά, δεν κάνω καθόλου έκπτωση στον εαυτό μου και αυτή που είμαι… αυτή θα είμαι».

«Το Απολλεών προέρχεται από δυο ονόματα. Λεωνίδας είναι ο γιός μου και η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα λοιπόν» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η παίκτρια του My Style Rocks στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. «Ωχ Παναγία μου! Ωχ Παναγία μου! Μη μου λέτε τέτοια, ρε παιδιά… Εγώ φταίω που ρώτησα, έχω δυο κόρες» αναφώνησε, συγκλονισμένος ο Δημήτρης Σκουλός για να σηκωθεί και να παρηγορήσει την Αθηνά.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Οι νέες παίκτριες

Στο χθεσινό επεισόδιο όμως είδαμε και την είσοδο δύο νέων προσώπων.

Μετά την αποχώρηση της Χριστιάννας και της Χριστίνας η Κατερίνα Καραβάτου  υποδέχτηκε χθες δύο νέες παίκτριες!

Η Παντελίνα Αντωνίου και η Ευδοκία Λαμπροπούλου έκαναν την πρώτη τους πασαρέλα και μένει να δούμε τις εντυπώσεις που θα αφήσουν αλλά και πώς θα τις υποδεχτούν οι fashionistas

 

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τις δύο νέες διαγωνιζόμενες:

Παντελίνα Αντωνίου

Ηλικία: 28 ετών

Επάγγελμα: Χορεύτρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρνακα της Κύπρου. Είναι χορεύτρια και εργάζεται σε Σχολές χορού στην Κύπρο. Έχει σπουδάσει musical στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια λόγω της απήχησης του λογαριασμού της στο instagram συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες ως influencer.

Από μικρή αγαπούσε την μόδα και τα ρούχα. Ήταν εξαρτημένη με τα ρούχα της μητέρας της… ζούσε μέσα στην ντουλάπα της! Πιστεύει ότι η μητέρα της έχει κάποια μοναδικά κομμάτια τα οποία και θέλει να δείξει στο My Style Rocks.  Το στυλ της λέει ότι είναι classy, sport casual αλλά κυρίως σέξι, «ό,τι και να βάλω το σέξι στοιχείο δεν λείπει ποτέ» λέει.  Σε ότι αφορά το κόστος,  όταν δει κάτι που της αρέσει δεν την νοιάζει πόσο κάνει!

Έρχεται στο My Style Rocks γιατί της αρέσει πολύ να ντύνεται και να ντύνει και το βασικότερο είναι ότι της αρέσει να αισθάνεται ότι επηρεάζει τον κόσμο. Χαίρεται όταν την πλησιάζουν και της λένε «αυτό το φόρεσα ή το πήρα γιατί το φορούσες εσύ». Ο στόχος της είναι να καταφέρει να δημιουργήσει ένα brand με ρούχα χορού.

Για τον εαυτό της λέει ότι είναι πολύ αυθόρμητη, ότι έχει πολύ χιούμορ αλλά ότι είναι υπεραναλυτική. Δηλώνει τελειομανής και πολύ ανταγωνιστική για αυτό πιστεύει ότι θα είναι και πολύ αυστηρή.

 

Ευδοκία Λαμπροπούλου

Ηλικία: 24

Επάγγελμα: Plus size μοντέλο

Ζει στην Αθήνα αλλά πηγαινοέρχεται στο Λονδίνο όπου και συνεργάζεται με ένα πρακτορείο ως plus size μοντέλο και παράλληλα σπουδάζει Γερμανική φιλολογία.

Από μικρή της άρεσε να δημιουργεί, να σχεδιάζει ρούχα και να ασχολείται με DIY κατασκευές. Όταν ήταν 18 ετών, δέχτηκε τις πρώτες προτάσεις για φωτογραφήσεις και μετά από 15 χρόνια ενασχόλησης με το χορό θεωρεί πως έχει άνεση μπροστά στην κάμερα. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η αγάπη της για το μόντελινγκ. Προσπάθησε να προσεγγίσει πρακτορεία στην Ελλάδα όμως όπως υποστηρίζει κανείς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί της, λόγω του σωματότυπού της. Η τύχη της άλλαξε όταν πήγε στο Λονδίνο όπου ξεπερνώντας τις πρώτες δυσκολίες κατάφερε να ξεκινήσει συνεργασία με ένα πρακτορείο. Έως τώρα έχει καταφέρει να κάνει μία καμπάνια για τον Marc Jacobs, τη NIKE και για άλλες μεγάλες εταιρείες.

 

Στόχος της είναι να φέρει στην επιφάνεια σημαντικά θέματα, να μιλήσει για το «representation» στη μόδα, για το «queerness» να προωθήσει το θέμα του «body image» και του «body neutrality» γιατί όπως λέει «τα ρούχα είναι για να κάνουν σε εμάς και όχι εμείς στα ρούχα». Όσον αφορά στους στόχους της στο χώρο της μόδας λέει: «Θα ήθελα να δω τη μόδα στην Ελλάδα να αλλάζει. Η Αθήνα είναι versatile και είναι άσχημο να μην το βλέπουμε αυτό. Θέλω κι εγώ να βάλω το λιθαράκι μου».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!