VIRAL

H Meghan Markle δεν θέλει να υποκλίνονται μπροστά της [βίντεο]

Μπορεί η Meghan Markle εδώ και πολύ καιρό να έχει πάρει τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός πως, μολονότι δεν το επιβάλλει το βασιλικό Πρωτόκολλο, οι.... κοινοί θνητοί συνηθίζουν να υποκλίνονται μπροστά της και έζησε μια αμήχανη στιγμή on stage.

Πριν από δυο μέρες η Meghan Markle, έκανε μια νέα δημόσια εμφάνιση καθώς βρέθηκε στη 10η Σύνοδο One Young World που τιμά παιδιά από όλο τον κόσμο και αναδεικνύει τους μελλοντικούς "ηγέτες" του πλανήτη.

Πρόκειται για μια παγκόσμια φιλανθρωπική δράση της βασίλισσας Ελισάβετ, και συνιδρύτρια του ιδρύματος One Young World είναι η Kate Robertson.


H Meghan Markle ανέλαβε να εκπροσωπήσει τη βασίλισσα στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και ανέβασε και ένα βίντεο από την εκδήλωση στο επίσημο προφίλ του Harry και της Meghan στο Instagram και όλοι πρόσεξαν πως η Δούκισσα του Σάσεξ βίωσε μια τρομερά αμήχανη στιγμή όταν βρέθηκε επί σκηνής.


Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η Kate Robertson ανακοινώνει το όνομα της Markle και την καλεί να ανέβει στη σκηνή και τότε η ίδια πάει να υποκλιθεί μπροστά στη Δούκισσα ενώ εκείνη προσπαθεί να αποφύγει την υπόκλιση και προσπαθεί απλά να την αγκαλιάσει! 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Oct 22, 2019 at 1:26pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!